• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZUZKAOU: Úplně chápu ty Lucasovy pocity z posledních stran 8. dílu. Cha. A to není spoiler. Ale kdo to dočet, tak řekněte, že nemám pravdu!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VANEK: Čte Stančíka!!!
    PECA
    PECA --- ---
    VANEK: No, to je hold ta moje neschopnost opustit "netéma" včas.
    Pro dnešek už jenom offline.
    Hezký víkend všem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PECA: Ano, to se na tom mém odkaze píše, ale necitoval jsem, protože mě už nenapadalo, jak na Mycelium napasovat "se věnuje teorii médií, propojení technologie a umění či filosofickým reflexím mediální sféry. … spolupracovala například na projektech Digitální filosof (pro FF UK) a Digitální spisovatel (pro Český rozhlas)."
    PECA
    PECA --- ---
    VANEK: Dita Malečková:
    filozofka dita malečková - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=filozofka+dita+male%C4%8Dkov%C3%A1
    VANEK
    VANEK --- ---
    PECA: OMG ona není z fotobanky (při dostatečném zvětšení mají knížky fakt české tituly)! https://facebook.com/pragovkagallery/photos/pcb.419834616682569/1386041471894864/
    PECA
    PECA --- ---
    PECA: tak to bylo nejspíše ad blockem.

Ja si Fionečku představoval drobnější. Vůbec nevím proč o_O
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    VANEK: ta paní vypadá ale naprosto PŘESNĚ tak, jak si představuju Fionu! I s tím vřelým úsměvem a nezbytným krystalem na krku.
    PECA
    PECA --- ---
    UNREALONE: Já se to dozvěděl na křestu v Liberci, ale i tak jsem byl vlastně už připravený.
    Sedmičku jsem teprve dočítal a osmičku měl už ve čtečce nachystanou.
    PECA
    PECA --- ---
    VANEK: Můžu poprosit o "skrín" - vidím jenom "kolečko" urümäe
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VANEK: OMG ale to JE Fiona. To nemůže bejt nikdo jinej prostě no.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Z FB reklam: "Přijměte naše pozvání na třídenní sympozium, kde experti z různých vědeckých odvětví přednesou příspěvky inspirované tématy digitálních a morfických polí, mycelia, sítí a datových stop." Paní vypadá docela jako si představuju Fionu...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    že knížka skončí v půlce věty to jsem teda fakt nečekal :-D ale holt když to je už poslední díl, tak by to asi mělo být napínavé...ještě že jsem mezitím pokračování stihl koupit :-)
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    LUCAS13: To je poměrně hezký horizont. Ale s cenami papíru se bude asi vždycky muset chvíli počkat, než nový díl trochu vydělá na další.:)
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    LUCAS13: Tak to už nedokážu říct. Já nejsem žádný insider, ale tahle otázka padla i na Světu knihy, takže proto vím o tom srpnu.
    LUCAS13
    LUCAS13 --- ---
    KAVEN: dekuji, da se tedy ocekavat, ze to bude treba do konce roku 2023 ???
    KAVEN
    KAVEN --- ---
    LUCAS13: To je správné, jen tak dál :-) Třetí díl by měl prý vyjít někdy v srpnu, další díly nevíme. Všechno je napsané, takže to nic zásadního nebrzdí. Na druhou stranu v dílech s pevnou vazbou jsou nějaké věci navíc (dodatky; právě ve trojce bude ten nejobsáhlejší), takže to ze strany nakladatele nějakou dodatečnou přípravu potřebuje. Není to jen že se vezme původní kniha a dá se do jiných desek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam