• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    JONY
    JONY --- ---
    A Deadly Fungus Has Been Having Sneaky Sex, And It Could Bode Ill For Humans
    https://www.sciencealert.com/genome-study-reveals-this-deadly-fungus-has-been-having-sneaky-sex
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    KAVEN: Ty se prosím tě na tu stěnu vůbec nedívej, mohlo by to být život ohrožující. :D
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    PECA: Ovšem to ještě nevíš, že z druhé strany visí meč!!! Ten by se měl taky zakomponovat. Ale jinak jo; prohodit arabskou lucerničku a židovský svícen, to zní jako plán! :) U sebe být nemůžou, popraly by se.

KAVEN
    KAVEN --- ---
    Já měl kdysi za úkol rozmístit na maturitní tričko 25 našich vlastnoručně kreslených portrétů. Spolužáci to dali za úkol mně, protože jsem uměl s photoshopem a měl jsem scanner. Jenže nevzali v úvahu mou matematickou mysl, takže jsme nakonec měli na tričku potréty s normovanou velikostí, srovnané pěkně do tabulky 5x5 a rozdělené mřížkou, aby to bylo přehledné :-)
    PECA
    PECA --- ---
    PECA: Jejda, zapomněl jsem na krbové nářadí. To pověsit na zeď vedle krbových dvířek.
    PECA
    PECA --- ---
    BRAMBOREENA: Trochu jsem Ti to porovnal ;)

BRAMBOREENA: ja bych si nikdy na jednu zed 8 obrazu nedal :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    BRAMBOREENA: hmmm! 6 a 8 se zdaji v jedne rovine... to bys mela jeste zchaotizovat... :O)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    (a jinak... ano, to vpravo dole je LARPová sekera.)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Autistova noční můra.

Budu to muset vyfotit ještě někdy večer, až se v tom nebudou lesknout okolní světla a zahrada, ale už teď je myslím jasné, že jsem vyhlásila válku symetrii.

A jak byste takových osm obdélníků rozmístili vy?

BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    PECA: Vy jste mě vyděsili... ano, je to úplně přesně Fiona!
    Ony fakt existujou! :D
    VANEK
    VANEK --- ---
    RICARDERON: No, "čte" je silné slovo; má ho v hromadách knížek u pracovního (?) stolu (??) navrchu...

PECA: No, jsem z toho blázen; post o ní je starší, ale přísahal bych, že když jsem to sem psal, v události nebyl k nalezení, tak jsem fakt myslel, že fotku najdu někde ve fotobance jako "spiritual woman" nebo tak.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZUZKAOU: Úplně chápu ty Lucasovy pocity z posledních stran 8. dílu. Cha. A to není spoiler. Ale kdo to dočet, tak řekněte, že nemám pravdu!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    VANEK: Čte Stančíka!!!
    PECA
    PECA --- ---
    VANEK: No, to je hold ta moje neschopnost opustit "netéma" včas.
    Pro dnešek už jenom offline.
    Hezký víkend všem.
    VANEK
    VANEK --- ---
    PECA: Ano, to se na tom mém odkaze píše, ale necitoval jsem, protože mě už nenapadalo, jak na Mycelium napasovat "se věnuje teorii médií, propojení technologie a umění či filosofickým reflexím mediální sféry. … spolupracovala například na projektech Digitální filosof (pro FF UK) a Digitální spisovatel (pro Český rozhlas)."
    PECA
    PECA --- ---
    VANEK: Dita Malečková:
    filozofka dita malečková - Hledat Googlem
    https://www.google.com/search?q=filozofka+dita+male%C4%8Dkov%C3%A1
    VANEK
    VANEK --- ---
    PECA: OMG ona není z fotobanky (při dostatečném zvětšení mají knížky fakt české tituly)! https://facebook.com/pragovkagallery/photos/pcb.419834616682569/1386041471894864/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam