• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRAMBOREENAMycelium -- Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu...
    VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Vilma představila své "malůvky", rozvěšené na 4 prádelních šňůrách přes kličky na okna ("musíte to tu hodinu vydržet bez větrání") - část už prý na FB byla a Martin pilně fotí, i když spíš lidi. Moderátorka vyzvala Vilmu k představení Mycelia, žertování na téma náboženství (cca třetina lidí jsou myslím čtenáři, většina pak místní/farníci, SARGO je mi svědkem). Nyní ukázka na 6 stránek, "takže 12 minut", dostali jsme ještě k tomu kolovat bretaňský deníček že si můžeme prohlédnout obrázky.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Vítejte u přenosu z Vilmina čtení v Milíčově kapli! Paní farářka obešla přítomné (vč. postupně a pozdě příchozích ca 30 lidí, museli odstavit poslední řadu sražených židlí) s talířkem balených sladkostí (vafle Manner mi noc připomínaly hostie, ale tyčinku Merci jsen neodmítl; barvy neumím nazpaměť, tak holt byla marcipánová), uvítala přítomné v kapli a představila ji (trochu obšírně, započavši v dobách, kdy ještě sbor sídlil úplně jinde).
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Tak jedna výstava právě běží (ta s červeným plakátkem níže), ale z krabice s obrázky skoro neubylo, čili za týden další a čtení navrch.

    Noc kostelů
    https://www.facebook.com/events/831699272347727/

    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRAMBOREENA: hmm... já jdu ve čtvrtek, už jsem nahlásila v práci jednání mimo knihovnu:-))) Ale koukám do programu a není tam z přednášek nic knihovědného:-(( Tak ještě zauvažuji přijít v pátek, dík za tip!
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    E2E4: Na pultech jsou, na e-book se zeptám na Světě knihy, jestli se mezitím neobjeví sám od sebe (ale pokud není, může to být právě kvůli veletrhu, teď mají všichni hlavu v pejru, do víkendu nemá smysl po nich cokoliv chtít :D)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Jak už jsem tu letmo zmiňovala, budu mít cosi jako výstavu, tak sem přesdílím, co jsem k tomu psala na FB:

    Nějak se to nedopatřením stalo, že kromě akcí literárních budu mít podíl taky na jedné výtvarné. Vernisáž naší výstavy se koná příští čtvrtek v budově školy Pod Táborem v Praze 9, kam chodím na večerní kurz. K vidění bude spousta hezkých obrázků od mých spolužáků (tedy, slušelo by se říct spíš "spolubojovníků") a obří hromada totálně úchylných obrázků ode mě. Kromě štosu akvarelů a drobnějších výtvorů olejem mám na skladě tři metrické nemrtvé Grácie (plátno metr krát metr) a další, podobně obří, olejomalbu pána s nahatým zadkem, kterému lezou ze zad ozubená kolečka. Jo, to chcete! To prostě potřebujete vidět, protože to fakt neuvidíte nikde jinde! 😃 Tak se přijďte pokochat, veřejnost v hojném počtu je vítána, víno, občerstvení a hudební vložky zajištěny. (Disclaimer: ne, já zpívat naštěstí nebudu; a ne, nebude to dlouhý 😃 )

    E2E4
    E2E4 --- ---
    ty trosky zeme jsou teda už na pultech? a bude ebook? kdy?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    BRAMBOREENA: Jo - přesně v pátek se tam chystám přesně na totéž. :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BRAMBOREENA: ale vše pod ní je fakt boží.
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Update ke Světu knihy: nakonec tam budu jenom v pátek a žádný "vlastní" pořad mít nebudu. Zastavím se v 16:00 na pořadu "Fantastika v nakladatelství Argo", kde sice nejsem jako besedující, ale je to dobrý záchytný bod, kde by mě mohli odlovit případní zájemci o pokec či o podpis. A předtím asi zajdu ve 14:00 na křest dalšího Azylu Lucie Lukačovičové. Chystáte se někdo na SK?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Dneska v Berouně. Růžová mašlička je fakt hrozivá!

    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Beroun TL;DR: Já (s několika dalšími) o Troskách od dvou, můj manžel o Kingdom Come od šesti. Bude to holt takový rodinný výlet :D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Hmm mmm... "knihy s Vilmou" dobujely druhou polici v knihovně a načaly třetí. 8-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    E2E4: 14.
    FantastiCon | Knihovna Beroun
    https://www.knihovnaberoun.cz/akce/fantasticon/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRAMBOREENA: a vis v kolik hodin tam budes křtít?
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    ZCR: Asi to někomu připadalo cool...?! :D Nebo to tam omylem zapomněli a jenom budou tvrdit, že je to proto, aby to vypadalo cool.
    ZCR
    ZCR --- ---
    BRAMBOREENA: (to # před jmény je co za zaumnosť?)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Fotky od össenské vyzvědačky v Kosmasu (já knížku ještě neviděla, ale budeme ji křtít v sobotu v Berouně).

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam