SLASH: jo v uk je super, kdyz se clovek dostane k nejakemu masu ze skotska nebo irska
ja jsem se tady do te diskuse nachomytl az na posledni chvili, tak do toho nechci vnaset zadny neklid, ale pokud se resi zanetlivost zeleniny ... ktera bude svoji mirou nekde dost nizko, pokud clovek zrovna nedlabe jedovaty houby, zeleny brambory nebo podobnej nesmysl
tak by asi bylo vyhodnejsi tu energii a finance smerovat na mnohem jiny "zdroje zanetu" - treba stres :-)
zacne to rano budikem a cestou do prace (zacpa, nacpany mhd atd), pak 8 hodin honit v praci deadliny a nakonec se sotva stiha nejaka schuzka vecer ... to vsechno v ovzdusi a hluku mesta, pod umelym osvetlenim se vsudypritomnou marketingovou masazi...
to kdyz se pak postavi vedle sebe diskutabilni riziko z konzumace zeleniny a tyhle okolni vlivy, tak ma chut si rovnou zapalit a vypit flasku tullamorky :-)
petr mara je koneckoncu taky jen marketak, co si honi sledovanost... stejne jak kdyz pred x lety na svoji crohnovu chorobu nasel zazrak jmenem paleo dieta (jeste nezprasena do dnesni podoby, spis ta puvodni cordainova), skvele mu to fungovalo, napsal o tom spoustu blogpostu a pak zjistil, ze ma sakra rad sladky a ze si proste musi obcas dat dorta a ze to paleo neda a crohna se tim padem takhle lehce nezbavi :-))