THX_1138:
>>> věřit úsudku docenta co se specializuje na diabetes
>>> je z celkem prestižní univerzity
tak si pro uplnost zrekapitulujme tuto prinosnou studii od pana docenta z prestizni univerzity:
1) n=9
2) 9 muzu, 0 zen
3) zadna kontrola
4) casovy ramec pouhych nekolik tydnu
5) zamereni na LCHF navzdory tomu, ze adaptace muze trvat mesice
6) zvlastni logika, ze obcasna hyperglykemie je horsi, nez chronicka hyperglykemie
*) komu se bezne nestava, ze do sebe hned po ranu kopne OGTT drink :D
pusobi to jako ze nekdo zas potreboval honem vykazat cinnost - a low carb je zrovna v kurzu, coz? jinak data nejake seriozneji provedene studie v tomhle smeru by me taky dost zajimala - jen aby bylo jasno.
>>> studie je zaměřená proti mojí dietě, hurr durr
kdyz uz, tak mozna spis proti tvoji diete, nez moji, ja necitim potrebu cheatovat. ale v pohode, nemam problem zastat se klidne i veganu, kdyz jim nekdo podsouva podezrely informace ;)
>>> Smutný je na tom akorát to že rostlinnou stravu považuješ za smutnou.
smutny je na tom akorat to, ze jsi ocividne vubec nepochopil smysl toho, co pisu. problem neni v rostlinny strave per se, ale obecne v politizaci a moralizaci stravy a prosazovani rostlinnych nahrazek na ukor kvalitnich zivocisnych produktu, at uz pod rouskou "etiky" nebo "zdravi", pritom rec nemuze byt ani o jednom, protoze ve skutecnosti jde jen o penize.
>>> Fanatici mě prostě serou
me naopak skvele bavi lidi, co veri kdejakymu blabolu (podivne studie + nasledne clickbaity) a dogmatu (typicky zelenina good, maso bad), aniz by se sami na dve minuty zamysleli :D