FRONEMA: pisu do tabulek. ja mela prijem urcite nizsi, nez vydej. presne tak, na LC mi stacili 2 jidla denne, ale ted mam pocit, ze mam furt hlad i hned po jidle, jak v nem neni "tolik" tuku...
takze je to o tom, ze chci jist co mi vyhovuje a pribirat/stagnovat nebo se podvolit, pristoupit na neco jinyho (co jde dost proti mymu presvedceni + se mi vratily ty zdravotni problemy) ale aspon trochu vystabilizovat vahu/zhubnout a najit nejakej kompromis? asi teda spis chci najit kompromis.
priorita - zastavit tloustnuti, coz se podarilo pri zachovani stejneho kalorickeho prijmu, nicmene zhorseni zdravotniho stavu z jinyho hlediska... takze... klouby X zbytek tela, nevim, zda proste zustat na LC bez zhorsovani tech dalsich potizi o kterych nechci mluvit, za cenu pretezovani kloubu, nebo se snazit o dobrou pohyblivost a dobre zdravi s hlediska normalni vahy, ale za cenu zhorseni techle potizi...
ale to nepatri vubec do tehle debaty asi. Proste su nejaka hricka prirody nebo co, ze na LC vsichni hubnou a ja pribiram :D