• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: dobrej magor s tim dragonem :) jaktoze je modrej?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tento švéd to má pěkně najetý...

Dark Souls SPEED RUN (KILL ALL BOSSES) 2013 World Record! Incl. DLC (1:44:04) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JhOvMPRWey0
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: ok, zabiju je pozdejc.
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: delej si co chces, ale spis bych je nezabijel...po 20h gameplaye se muze stat ze toho budes litovat, nikdy nevis, vsechno ma sve nasledky
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ten gargoyle je hrozna svine. Neprisel jsem na to, jak ho udolat lsti a kdyz uz ho mam hrubou silou, usmazi me dalsi zezadu, to neni uplne fer. Je rozumny zabijet ty friendly rytire co potkavam nebo je mam nechavat zit? Zatim jsem odkonzervoval dva, meli pekny brneni a tak :]
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: dobry je ze ty toxic flusaci se uz po smrti neobjevujou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Ah takzvane Kondikovi Zweihander Fields ... charge , smack smack smack, za 15 sec 6500 soulu , pak v Tomb of Giants splasit prsten co znasobuje modifikator soulu a 10.000 ... mmm
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Dark Souls, Soul farming, 10000 souls in 40s - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=BOWgybv_UHs

sem nasel videjko co sem delal.. na expeni :) tady sem nalovil nejvic dusi
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: je to 60 levelu a na konci prvniho playthrough mas bezpecne lvl 80, ale jasny, chce to proste vic:) tvuj build zni zabavne, ale ten build co jsem psal je jak jsem pochopil hlavne pvp, proste mas nejvic zivotu co to jde + solidni dmg ze zbrane + pyromancie + maximalni pohyblivost - coz ovsem pochopitelne bohate staci i na pve:)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Tak ona jenom 40 endurance a 40 vitalita je osmdesát levelů... já jsem to dohrál do konce a osmdesátku jsem možná ani neměl. Takže ano - nakonec můžeš mít všechno najednou, ale až někde koncem NG+ :)

Já jsem nakonec měl spoustu endurance, něco vitality, staty tak akorát na zbraně a jinak nic... a Black Iron komplet, prasečí helmu a zbraň dle aktuální potřeby... nejvíc mě to bavilo s Lifehunt Scythe :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: jenze, kdyz jdu jako prskavka, tak moje zivotnost na bojisti je hrozne kratka :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: kdyz ono kdyz abusujes uplne vsechno muzes mit tak nejak vsechno najednou... 40 endurance+havels ring a muzes nosit solidne tezkej armor s kymkoliv, dmg ze zbrane mas skrz scaling taky solidni, akorat to neni tak cool - ostatne co jsem koukal, tak nejvetsi powerplay je proste fire/lightning claymore, pyromancie, 40 vitalita, nakej lehkej ocarovanej armor s dobrejma resistama, darkwood grain ring a zbytek soulu do vitality
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Já na to šel poprvé jako mlátička v super těžkém armoru a podruhé jako prskavka a je to úplně jiná hra... neřekl bych, že jedno je těžší a druhý lehčí, nebo tak, ale hraje se to úplně jinak. Prskavka si snadno poradí s většinou situací, ale když jde do tuhýho, není podle mě nadto mít na sobě čtvrt tuny oceli, mohutnej štít a v pazouře pořádnou halapartnu :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    jo a tip pro novy hrace, ktery sem treba zabloudi: pokud to chcete proste snadno dohrat, kouzla se dost hodi (jedno jaka trida:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    wow parada, diky za klub, dark souls jsou nejvic, uz se tesim na novej dil; v DS na steamu mam postavu lvl 98 v NG+ a druhou tesne pred taurus demonem, kdyby chtel nekdo zahrat nebo potreboval pomoc:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A tohle se mi stalo asi pred tydnem.

Byl jsem v Tomb of Giants, kde jsem sel na bosse. No a samozrejme klasika, vybehl na me invader. Bohuzel to nebyl NPC, ale opravdovej, zivej :)

Ja byl v miste, kde je z jedne strany skala a z druhe jenom hluboka dira. Rikam si, neni moc chytre tady byt, tak jsem bezel na misto, kde je mensi sance, ze spadnu dolu. No a jak jsem bezel, potkal jsem v tunelu Invadera.

A ja starej dobrak jsem se uklonil na pozdrav. A v tu ranu me dotycnej jebnul mecem po palici. Ale co me prekvapilo, tak se taky poklonil, hodil mi humanitu, schoval mec a otocil se ke mne zady. Ja mu jako naznacil, ze teda jdeme bojovat a on porad ke mne chodil a otacel se zady. No tak jsem ho bodnul no...

A pak mi prisla zprava, SRY

fakt se u tehle hry divim porad :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na ty flusace z Blightownu je pritom uplne epesni Gimmick.

V Depths u Gaping dragona je u velke krysy SPIDER SHIELD , kterej vam dava IMUNITU na frontalni poison a toxic (: to se pak flusbrokum vysmivate ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: ty kreteni stim toxic ... a pak sem casto nekam padal a poprve sem i bloudil a ta lokace se i dost sekala na xboxu .. to ji jeste stezovalo :D

jinak sem to dohral asi 6x .. takze na podruhy to bylo uz lepsi :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    Večer jsem zfouknul Demon Ruins a vyvolal jsem si typka, aby mi pomohl s bossem. Tak běžíme na bosse a on se zastavil. Aaaa asi mi píše zprávu :) Přišla zpráva, zda mu pak pomůžu taky. Píšu no problem :) Zabili jsme bosse já běžel zpátky k bonfire on mě oživil, zabili jsme ho podruhé on poděkoval, já mu napsal, jestli bude mít problém, ať napíše. Já nosím Bed of Chaos a přišla od toho samého zpráva, zda mu pomuzu s cervem co je v lave :) tak mu píšu, že musí chvíli počkat, že mám plně ruce práce :) za pět minut mu píšu, že na něj čekám před vchodem k cervovi. během chvilky mě zavolal zabili jsme ho a ve zprávě spousta diku za pomoc :)

Mě ti hráči Dark Souls přijdou úplně jiní, než potkávám v jiných hrách. Taková slušnost a přijde mi, že i respekt se u jiných her moc bohužel nevidí.... Pak ještě napíšu jak jsem se potkal s jedním Invaderem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: hmm, lukem trefit ten levej mě nenapadlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kua, nějakej osvedcenej fígl na Bed of Chaos ? preseknout ten první kořen napravo je zivacka, ale co potom ten nalevo ? :) ta svine mě pokaždé zabije nebo hodí do díry...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam