• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: IMOH musíš chvilku šaškovat na mostě, než přiletí, připálí pár hranolek a pak si zase sedne.
    BTW toho svýho mága jsem rozjel takhle:
    Dark Souls - Beginner's Sorcerer Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=j-9j7-NUlMQ

tedy ne tak snadno a plynule, jako on. V Blightownu by se mi hodila křídla neno alespoň padák...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Chtěl jsem zabít červenýho draka z tý věže, jak je black knight s obouručákem..a ten drak tam neni, ale když vlezu na most, tak tam na mě zase chrlí oheň, jak pominutej..:D neví někdo, kam zmizel?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Zvlastni ... ja si s DEXem neumim skrtnout, Muj Iron Tarkus Build nema ale problemy nikde. Vsichni bosove vcetne Honde Nasraneho kalametha mi konci na stitu s usmevem ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: To mi připomíná, když jsem rubal červy v demon ruins. Celou dobu jsem to jel na sílu. Nechytal jsem se. netrefil jsem se a většinou jsem dostal pěkně na prdel.
    Brácha, jel na dex - neměl s nima nejmenšího problému.
    Teď třeba jedu sorcerera a jsem před Dual Bell Gargoyles a ani ho*no. Spelly moc pomalý a weapons moc slabý. Takže budu muset farmit..
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: jak proti cemu :) jinak samozrejme proti obycejnejm potvoram obouruc, proti bossum obcas stit, ale prepnuti na obouruc je hned, takze to vyuzivam porad :)

a sekundarni zbran je kosa :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: ZH jedeš dualhand předpokládám. Jinak je to super, heavy zbraň a když se s ní od začátku naučíš, tak se s ní dá chodit těměř všude - i když mě se ovědčilo kombinovat. A to právě Uchi a ZH ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: A co kosa? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: Drake Sword na zacatek vynikajici zbran, ale v pozdejsich fazich nahovno. Uchigitana se mi moc libi, ale ja s ni proste neumim... clovek si rekne, co je na tom tezkyho, ale ten styl mi proste nevyhovuje, to pomale okusovani soupere me nebavi. Ja potrebuju mit v ruce poradnou damage, takze ZWEIHANDER sword je muj lek na problemy. Ale proti dark invaderum celkem nahovno, ponevadz se netrefim, tam verim, ze s Uchigatanou se proti invaderum hraje lip
    SUMI
    SUMI --- ---
    LOVE_DALI: zweihander mám, ten dává slušný pecky :D ten black knight sword dává taky slušný řachy
    STRANGERD: ok, nejspíš zkusím spíš ten dex a uchigatanu..pyro kouzlo bych měl dostat od toho týpka co osvobodím od butchera před depths ne?
    KAPITAN_JACK: díky :o), jsem si říkal, že ten drake sword nebude žádná hitparáda, taky je pěkně drahej...(první vylepšení 10 k souls a drake scale)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: jenom tak btw str/dex build dava smysl jedine na min/max tech nejlepsich zbrani a je to fakt drahej a ne jednoduchej build takhle pro zacatecnika, vybral bych si bejt tebou jenom jedno z toho nebo idealne jen jedno lehce a pribral naky kouzla, budes to mit lehci.)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: Nz ;) a jsem taky o Uchigitanu. Má super move list a není tak drahá na vylepšování. Pokud jedeš str a dex, zkus se třeba skamarádit s Zweihanderem, pokud potřebuješ massive damage ;)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    SUMI: Uchigatanu. S ní se dá celá hra krásně dohrát, protože ji můžeš vyupgradovat až na max a damage škáluje s Dexterity. Drake Sword je (i po upgradu, na kterej potřebuješ vzácný Dragon Scales) jen lehce nadprůměrně silný a neškáluje s ničím. Ve chvíli, kdy ho dostaneš, je to dar z nebes, ale v momentě, kdy ti přestane stačit, se už těžko budeš přeorientovávat na jinou zbraň...
    Super zbraň, kterou můžeš v tuchle chvíli taky mít, je i Reinforced Club...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SUMI: hraj to jak chces. Stejne na 99% na konci zjistis, ze to musis projit znova, protoze si udelal neco jinak, nez jak by sis predstavoval :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahojda :o), tak jsem se v Dark Souls dostal k Black Knight a Drake swordům, do teď jsem používal Uchigatanu. Není lepší používat ten Drake sword? Někdo nějakou radu prosím? (jedu str/dex parametry)

Btw hraju to prvně (v Undead Asylum mi zbývá Stray demon, jinak vyčištěno, zabil jsem Hydru, Capra Demona a po Stray demonovi se chystám do depths), tak nějak mě to chytlo díky Dalimu a Ezeemu (díky klucí! :D), když jsem chodil otravovat do práce..:D Jsem totální lama, ale dost mě to baví...Build si tak nějak jedu podle sebe, není to nic moc. Bohužel jsem viděl dvě playthrough a několik speedrunů, takže to nejedu blind..:/
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Pritom musim rict, ze jak jsem si k te hre jednou sednul, tak neni boss v Dark ani Demon soulech, co by mi prisel tezky, s moji Plechovkou, nepohodlny urcite ale tezky ?

Takze verim ze postupem casu nakonec tim budes probihat jako prujem bizonem.

Byly samozrejme bossove co me frustrovali, treba takovej Iron Golem kdyz me prasti a balisticky odhodi z uz tak mrnavy veze ... to umi podrazdit. Kalameth , ktery se rozhodl ze me chytne do double damage runy na silenou vzdalenost diky lagu hry a pak me hned nakrmi ohnem taky rozladi usmev ... ale tezkej neni proste nikdo.

Empyrika :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: O tom parchantovi mi ani nemluv. S*al jsem se s ním takovou dobu, než jsem ho dostal přes oltář, že už jsem myslel, že ten ovladač rozšlapu..
    Chapadla všude, oheň všude, 25000 duší v prde*i klasika..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Zkus si u Ceaseless Discharge kychnout a rollnout do lavy ... :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tell me about it ;). Už jsem skoro byl u druhýho bonfiru a ..... spadl jsem ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Já jsem nakonec po mnoha vecerech stresu a nasrání dohrál tenhle klenot a rozjel NG+. Musím říct, že NG+ je v tomto případě to, co je u normálních her první průchod. Díky vybavení, které mám namaxované z prvního průchodu už to nění tak složité a tím, že to jdu podruhé už cca vím, kde co je. Nicméně mám nepřekonatelnej zásek na Ornsteinovi a Smoughovi. Poprvé jsem je dal docela jednoduše, ale v NG+ to prostě už nejde. IMHO je to nejtěžší boss ve hře, alespoň pro mě. Včera jsem se u toho strašně vyvztekal a nevim co s tím dál. Prosím radu. Strategie na Wiki jsem si prošel, ale nic nepomáhá. Má někdo nějakej tip nebo trik? :)

Moje postava je cca toto: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Everlast-Knight
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prvni kyvadla jsou simple, je mezi nima dost der. Druha jsou rozdelena na dve a dve. A pak ty treti na vrchy jsou dost daleko od sebe. Takze to jde jen trosku sledovat ten enviroment, ta podlaha je odrbana tam kde se soupou ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam