• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Ano pánové, potrapme se ještě dále a oblečme se do latexu, poněvadž je tahle hra čisté sebemrskačství.
    * Zabijou mě. XX Humanity XXXXX duší
    * Ok, no problemo. Tohle jsem šel milionkrát a je to jednoduchý. To dojdu s prstem v nose
    * KUAAAAAA!
    ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kor nebezpecne u agilnihc nepratel jako jsou Silver a Black knighti. Maji tendence vytrestat vice. Nebo zmrdi s rapirem. Velke houby. Kamenni demoni. Kapr Demoni. Hmmm ... vetsina hry ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NJORL: Pamatuju si, když jsem s DS začínal, tak jsem měl klasický problém typu: Musím dát ještě jednu ránu! Musím! Prostě... Kua zase mrvej..
    A jak tak na to koukám, stejně občas chci dát ještě tu ránu navíc, takže stejně dostanu na prdel..
    NJORL
    NJORL --- ---
    me na ty hre hrozne bavi (a zaroven sere) jak clovek musi dojit do zenoveho klidu a pockat si presne na ten spravnej moment behem souboje. jakmile se snazi neco uspechat, je to spatne ... konci mrtvej stale rychleji a rychleji a pak toho musi nechat a vratit se k tomu az za cas. jak jsem se v NG+ snazil dostat toho spejbla a hurvinka, tak pri desatem pokusu uz jsem se nedostal ani za prvniho rytire u ohniste. :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOVE_DALI: ano, ano :D fascinujici.

KONDIK: tohle je pro me nejvic smrt v pvp - neviditelny koreny, utesy za zadama. Kdekoliv jinde v cemkoliv (jakykoliv hre), si dovedu pohlidat kde co a s klidem vymackavat desitku klaves, ale tady mi dela problem nakombinovat par postupu a neumrit - ze by stres z vlastni smrtelnosti ve spojeni s nutnosti spravnyho timingu? :) no sranda.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Normalne me ted polil pot, protoze jsem si vzpomel na ty podobany manty v jednicce co plivali ty kopi a nektere lokace byla pouze cesticka a pak strmej pad dolu do more. No a manty nebo raje , to je fuk, srali na zenevske konvence ...

NEBO ti POCHCANI Duchove v te kobce s tim Smrtihlavem ... spatne nastavenej jas ? AWWW TOO BAD ... LAZORS EVERYWHERE ... sprint do vedlejsi Mistnosti ... AWWW RED EYED PHANTOM ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Třeba, jako když přebíháš v Undead Burgu most a chceš se locknout na nepřítele v místnosti a místo toho Tě to lockne na prevíty nahoře a spadneš? Třeba něco takovýho? ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kez by potvory ! Ale kdyz umres na enviroment nebo roll na blbem miste. To jsou ty nejhorsi smrti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    na dark souls je hlavne krasny to, ze ani po xxx hodinach hrani se nedostavuje mačo syndrom nesmrtelnosti a skupinka i tech nejposlednejsich hadraku te muze pripravit o majlant a nervy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Mě na Dark Souls nevíc fascinuje, že si doopravdy nikdy nejsi ničím jistý. Máš nahranáno XXhodin a stejně můžeš dostat jednoduše přes prdel od zombíků..
    JOPS
    JOPS --- ---
    a na Dark Souls je krasne to, ze odkudkoliv kamkoliv to je docela kousek, kdyz clovek zna ty spravne zkratky :) Najdou se vyjimky, ale neni jich moc :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Bylo by to poucne ! :)
    Jiste jiste chapu, ale musel jsem si stouchnout.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: já to hraju prvně a přijde mi, že většinu věcí zabiju spíš kvůli hroznýmu lucku..:D -50% hp je pro mě docela rána
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ale no tak, Cursa ? Nohy na ramena a slapu az do Bell Toweru k Oswaldovi.
    KLIDNE S PLANK SHIELDEM A NAHEJ ! BEZ SMRTI !
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: To jen tak snadno nejde. Taky si říkám, že už mám dost, ale pak je z toho 05:00 ráno a to už jenom přemýšlíš, jestli má smysl jít spát..
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: ok, asi 12 škeble dropla purging stone, problém vyřešen...pro dnešek mám dost :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: jo hydra, pardon :o), no, já zatím farmím jednu škebli v ash lake, ze který to má padat..tak uvidím, jestli budu mít štěstí..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: e, on ted resi, ze se nemuze odportovat z ash lake, protoze se bindnul na ten spodni bonfire...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Muzu se prosim zeptat o jakem jezere se serpentama mluvime ?
    Serpenti jsou totiz ti sasci v Sen's Fortress ale ti tam nemaj jezirko, teda maji na dne ale je plne hodne tvrdych rybek.

Jestli mluvime o "Jezirku pod stromkem" tak se jedna o Hydru . A cursa Halvuje HP ne ... to neni zase tak strasny. Port k Andremu a sprintem do veze ke Oswaldovi, kterej ti kaminek proda za 3000 soulu. Kaminek dale vede i Undead Merchant, female, prodavacka Macha a Sebestovy , za 6000 , plisnova Prirazka ... a myslim si ze jde vykseftovat i se Snugglym v Undead Asylu. Popripade na strese kostela v nekdejsi zatopene casti Londo Ruin stoji Ingward, co leci cursy za 1 humanitu .

SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: no, já v domění, že serpenta zabiju, jsem si dole v ashlake restnul u ohně..:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam