• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Vdyt tam je , 1.1 je 110% , stejne jako Divine koeficient je 110 , co je 100 + 10 , ty to nasobis 2x , ale to je chyba :) tak DS mechaniky nefunguji.

Jedina vic nafoukla vec je Backstab Modifier u Daggeru.

Chaos zbran s 10 humanity nedava 260% dmg ale 130 , cili 100 je default a +30% je za humanity bonus.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ja furt nerozumim tomu, proc neberes v uvahu tu multiplikaci magic adjustmentem
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Imo Mec s kterym budes mit ve chlivecku s character fyzickou Dmg 400 bouchne do potvory co ma 100 physical defence , cili vysledni dmg co dostane je 360 fyzicke dmg . Kdyz na to povesis Greater Magic Weapon stane se z toho 440 Dmg magic Weapon, takze potvora co ma 100 physical muze mit ku prikladu jen 50 magical def , tak najednou dostane 440 - 5% ( 22 ) , 418 dmg magickych .

Takze je to na kreatury a hrace co maji vyraznej fyzickej def ale smesnej magickej.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: jakoze magic adjustment je 1 jo? 1,1*1?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Adds 1.1x your Magic Adjustment stat (NOT Intelligence)

NOT

Je to flat 10 % weapon dmg increase. Na 60 sec.
    Dle meho useless, 10% v Demon / Dark souls je zbytecne, kdyz ovladnes mechaniku bosse upyzlas jej i klackem. DPS race imo nikde v DS serii nefiguruje.
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim mam dotaz. jedu ciste STR build a chtel bych si na bossy enchantovat zbran timto

http://darksoulswiki.wikispaces.com/Great+Magic+Weapon

zatim moc nerozumim mechanikam hry u magic charakteru. muze mi prosim nekdo rict, jak to bude fungovat? prej to prida na 60 minut 1,1xMagic adj, dmg ke zbrani. neni ale magic adjustment navazana na INT? ma to vubec cenu, pokud nechci hnat INT na vic nez 15, abych mohl to kouzlo pouzivat?

dekuju
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: njn, já nelukuju ;) Mimochodem je tu někdo, kdo by chodil primárně luk?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: Easy? Já ho upižlám lukem od oltáře :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: Yep tak tohle je moje noční můra pokaždé, když to hraju :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, když se na Tebe sesypou a pak ten nýmand mág Tě rozseká z dálky. Jak Tě potom dokáže nas*at, když zjistíš, že je strašně easy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nebo zombici v Undead Parish, před Gargoylema. Řekneš si, mam brnění pořádně meč vletnu mezi ně a pokosim to. A pak člověk parádně narazí :-)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Ano pánové, potrapme se ještě dále a oblečme se do latexu, poněvadž je tahle hra čisté sebemrskačství.
    * Zabijou mě. XX Humanity XXXXX duší
    * Ok, no problemo. Tohle jsem šel milionkrát a je to jednoduchý. To dojdu s prstem v nose
    * KUAAAAAA!
    ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kor nebezpecne u agilnihc nepratel jako jsou Silver a Black knighti. Maji tendence vytrestat vice. Nebo zmrdi s rapirem. Velke houby. Kamenni demoni. Kapr Demoni. Hmmm ... vetsina hry ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NJORL: Pamatuju si, když jsem s DS začínal, tak jsem měl klasický problém typu: Musím dát ještě jednu ránu! Musím! Prostě... Kua zase mrvej..
    A jak tak na to koukám, stejně občas chci dát ještě tu ránu navíc, takže stejně dostanu na prdel..
    NJORL
    NJORL --- ---
    me na ty hre hrozne bavi (a zaroven sere) jak clovek musi dojit do zenoveho klidu a pockat si presne na ten spravnej moment behem souboje. jakmile se snazi neco uspechat, je to spatne ... konci mrtvej stale rychleji a rychleji a pak toho musi nechat a vratit se k tomu az za cas. jak jsem se v NG+ snazil dostat toho spejbla a hurvinka, tak pri desatem pokusu uz jsem se nedostal ani za prvniho rytire u ohniste. :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOVE_DALI: ano, ano :D fascinujici.

KONDIK: tohle je pro me nejvic smrt v pvp - neviditelny koreny, utesy za zadama. Kdekoliv jinde v cemkoliv (jakykoliv hre), si dovedu pohlidat kde co a s klidem vymackavat desitku klaves, ale tady mi dela problem nakombinovat par postupu a neumrit - ze by stres z vlastni smrtelnosti ve spojeni s nutnosti spravnyho timingu? :) no sranda.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Normalne me ted polil pot, protoze jsem si vzpomel na ty podobany manty v jednicce co plivali ty kopi a nektere lokace byla pouze cesticka a pak strmej pad dolu do more. No a manty nebo raje , to je fuk, srali na zenevske konvence ...

NEBO ti POCHCANI Duchove v te kobce s tim Smrtihlavem ... spatne nastavenej jas ? AWWW TOO BAD ... LAZORS EVERYWHERE ... sprint do vedlejsi Mistnosti ... AWWW RED EYED PHANTOM ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Třeba, jako když přebíháš v Undead Burgu most a chceš se locknout na nepřítele v místnosti a místo toho Tě to lockne na prevíty nahoře a spadneš? Třeba něco takovýho? ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kez by potvory ! Ale kdyz umres na enviroment nebo roll na blbem miste. To jsou ty nejhorsi smrti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    na dark souls je hlavne krasny to, ze ani po xxx hodinach hrani se nedostavuje mačo syndrom nesmrtelnosti a skupinka i tech nejposlednejsich hadraku te muze pripravit o majlant a nervy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam