• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: NG+ zveda u vseho vsechno , z NG+ na NG++ je to nejakych 7% , takze vsechno dalsi je pak relativne simple. Ale NG na NG+ je docela solidni zvednuti resistu, takze zbrane co meli nemodifikovany dmg a jsou elementarni prestavaji davat smysl. Protoze tvoje zbran ktera nema boost ze STR , nebo DEX nebo cehokoliv, bude mit tech 400 porad, zbran ktera vsak ma 300 DMG a A nebo S do tveho primarniho statu bude skalovat. Proto se Brandt povazuje za vybornou zbran, jelikoz ma z kazdeho statu vsechno.

Na podobnem principu byla postavena Norther Regalia v Demon soulech, v extremnich fazich hry kdy jsi mel utocne staty silene vysoko, byla ultimatni, protoze z kazdeho brala nejakej modifikator.

Takze kdyz vytahnes pyrmancy, ktere dmg je zavyslej na enchantu rukavicky a jeste se mi zda ze od nejakeho upgradu to prebira i skalovatelnost z INT , budes proste najednou delat smesnou dmg, jelikoz se jim HP zdvojnasobilo a resisty stouply, takze misto 250 dmg do 2000 HP Vepre budes delat 200 do 4000 a to uz takove terno neni.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: to jsem nehral :) ja mam ted za cil NG++++++ :) a pak snad DS2 :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ted nahlas uvazuju. Jestli ti v Dark Souls dela Smough a Ornstein problem, co budes rikat, az potkas v Demon Souls oba Maneatry :)

Smough a Ornstein jsou vernou kopii tohoto fightu, jenomze u Maneatru jsi stal na vrchu veze bez zabradli a misto hromady sloupu za ktere se muzes skryvat, jsi mel jeden kandelabr uprostred.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: v zakladni hre jsem je upyromancyl docela rychle ... ale v NG+ uz to tak jednoduchy neni ...

v postate se snazim udelat to takto

Dark Souls - Ornstein and Smough - Easy Kill - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yDRgcQxvJ8Q

az na to, ze tenhle typ drzi helberdu obouruc. ja se kreju stitem. nejsem sebevrah.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL:
    Gold Pine Resin - Lightning
    Coal Pine Resin - Fire
    Humus Pine resin - Poison

Takze jsi narazil na Smougha a Ornsteina :)

Vyvolat Solaireho, mit oba resini, oenchantit zbran tim do ktereho primarne mlati. A jit mlatit s nim, prdet na druheho.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL:

Gold Pine Resin
    Usage
    Applies 150 Lightning damage to the right-hand weapon.
    Duration: 60 seconds.

Tady je to ku prikladu jasne napsany, +150 lightning dmg , tzn ze moje predchozi veta zmeny atributu je spatna, protoze pouze 150 dmg bude lightning a zvysek bude stejne fyzickej , takze 450 mec na kterem to mas ma 300 dmg fyzicky a 150 lightning, takze jestli vec co mlatis ma 99% fyzicky defence a 0% lightning bude dostavat za 151 dmg. V pripade ze ma 99% lightning ale je z papiru, bude dostavat za 301 dmg , 300 fyzicke 1 lightning.

Ale u ty Greater Weapon je bohuzel ta konverzace i za plentou velice nejasna. Predpokladam ale, ze je to identicke jako pri prekovani zbrane na nejaky element. Kdyz se podivas jake obranne atributy mas, je jasne ze existuji tim padem i u priser a tim padem kazda reaguje na dany element jinak. Horici vec by tedy logicky nemela dostavat z ohnem oenchantene veci fire dmg ale pouze ten fyzicky z dane zbrane. A muzem dale polemizovat.

Jelikoz existuje proti Fyzicke Obrane i obrana Magicka, predpokladam, ze ten enchant je tedy jen a pouze variace resinu s tim , ze proste zmeni atribut dane zbrane z fyzicke na magickou narozdil od ENCHANTu co ji oENCHANTI a pridaji, tohle meni , tamto pridava.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: proste se neumim soustredit na dvo bossy kazdyho s vlastnim schematem ...

jo existuje nejaka fire alternativa k tomu gold pine resinu?
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: hele ja davam uplne cokoliv v te hre uplne v klidu. vcera jsem dal 6 taurus demonu bez jedine smrti s prstem v nose. ale ty dva kokoti mi proste furt davaj na prdel. a zrovna tam mi lightninig dmg vubec nepomuze :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Nu-uh :) Je to spise modifikace zbrane z fyzicke na magickou po dobu 60 sec. +10% dmg mas jen jako bonus.

Kdyz natahnes na zbran gold pine resin , cili lightning , tak ti to promeni atribut zbrane na lightning a nahodi nejaky modifikator % ale jelikoz maloco ma lightning def nejak extreme velkou, pripada ti ze davas rany jako cunik
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: tak ja to chapal takto

weapon dmg * 1,1 * magic atunment

rekneme ze weapon dmg je 150

magic atunment je treba 1,5 - TOTO JSEM SI VYMYSLEL

tak bych ten vzorec chapal jako 150 *1,1*1,5 = 247
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Vdyt tam je , 1.1 je 110% , stejne jako Divine koeficient je 110 , co je 100 + 10 , ty to nasobis 2x , ale to je chyba :) tak DS mechaniky nefunguji.

Jedina vic nafoukla vec je Backstab Modifier u Daggeru.

Chaos zbran s 10 humanity nedava 260% dmg ale 130 , cili 100 je default a +30% je za humanity bonus.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ja furt nerozumim tomu, proc neberes v uvahu tu multiplikaci magic adjustmentem
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Imo Mec s kterym budes mit ve chlivecku s character fyzickou Dmg 400 bouchne do potvory co ma 100 physical defence , cili vysledni dmg co dostane je 360 fyzicke dmg . Kdyz na to povesis Greater Magic Weapon stane se z toho 440 Dmg magic Weapon, takze potvora co ma 100 physical muze mit ku prikladu jen 50 magical def , tak najednou dostane 440 - 5% ( 22 ) , 418 dmg magickych .

Takze je to na kreatury a hrace co maji vyraznej fyzickej def ale smesnej magickej.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: jakoze magic adjustment je 1 jo? 1,1*1?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Adds 1.1x your Magic Adjustment stat (NOT Intelligence)

NOT

Je to flat 10 % weapon dmg increase. Na 60 sec.
    Dle meho useless, 10% v Demon / Dark souls je zbytecne, kdyz ovladnes mechaniku bosse upyzlas jej i klackem. DPS race imo nikde v DS serii nefiguruje.
    NJORL
    NJORL --- ---
    prosim mam dotaz. jedu ciste STR build a chtel bych si na bossy enchantovat zbran timto

http://darksoulswiki.wikispaces.com/Great+Magic+Weapon

zatim moc nerozumim mechanikam hry u magic charakteru. muze mi prosim nekdo rict, jak to bude fungovat? prej to prida na 60 minut 1,1xMagic adj, dmg ke zbrani. neni ale magic adjustment navazana na INT? ma to vubec cenu, pokud nechci hnat INT na vic nez 15, abych mohl to kouzlo pouzivat?

dekuju
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: njn, já nelukuju ;) Mimochodem je tu někdo, kdo by chodil primárně luk?
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: Easy? Já ho upižlám lukem od oltáře :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: Yep tak tohle je moje noční můra pokaždé, když to hraju :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, když se na Tebe sesypou a pak ten nýmand mág Tě rozseká z dálky. Jak Tě potom dokáže nas*at, když zjistíš, že je strašně easy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam