• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Dark Souls neresi kradene hry, protoze te hra eventuelne tak vytresta, ze si to budto pujdes koupit abys bosse porazil v Jolly Cooperation, nebo si ulehnes na koleje a pockas az te to prejde :) !

Dark Souls NG+ - Dark Souls NG+ (Ep.12) - Smough & Ornstein - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vCPMGR1nelQ

Musim rict, ze nechapu jak muzes zit s 37 END, prvni stat co taham na 40 je END , 40 je CAP na Staminu, pak nosim prsten Havla a prsten z Lautreca, tim mam staminy dost i na blokovani nekterych Boss prasaren a v teto kombinaci a s velkym tower shieldem musim rict ze treba takovej SIF je vysmech, protoze jeho slavna priuleta s mecem, ktera se doporucuje evadnout , tak tam stoji a smeju se.

Pak by se ti jeste hodila stamina kyticka ze zabek ze secret lokace Darkroot Garden no a postupne mi dochazeji napady co dale.

Na NG+ povazuju nejvetsi peklo 4 Krale, Smough a Ornstein jsou predsnidavka. Ono nema smysl mit na sobe super ultra mega hifi stereo quadra brneni, abys dostaval o 5% dmg min, kdyz proste dostavas zbytecny dmg. Primarem Dark a Demon soulu je DMG nejak mitigovat nebo se mu kompletne vyhnout.

Treba u Krale Alanta v Demon Soulech ti byl armor na prd a proste jsi se musel hejbat jako autobazarnik kteremu se porouchala audina v romske vesnici ...

Uvazuju jak ti jeste nejak pomoct, ale mozna je velkej problem to , ze nemas aspon elementarni miracly. Treba takovej Heal miracla na tomhle fightu je super, muzes se healnout vzdy kdyz se te pokousi rozsednout nebo zapasi se sloupem. Takze nejsi zavislej pouze na 20 flascich ale mas minimalne + 10 v healingu a jestli mas Miracle na dost vysokem lvlu tak muzes pouzit i Repelnishemnt, co je vyborna miracla co ti proste regeneruje HP pomalu ale jiste.

Bojim se, ze jsi si toho tanka udelal moc sloziteho na prvni playthrough. Bez Miraclu jsem zacal tanka relativne nedavno ( rok zpatky ) a je to obcas dostu prdelsvirajici , I pro me :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: END 37, VITA 37 STR 57. Problem je spis v tom, ze to cele jedu jako tank. Nemam s nikym a nicim problem a vsechny jsem se naucil uhybat. Tady to chce ale rychlost a ja jsem s gamepadem vazne novej, toto je prvni hra ... a proste to nedavam ... koukal jsem na videa a vsichni proste rychle uhybaj, utikaj pred nima a pak si vychytaj konkretni move a pribehnout k nim a daj ranu ... tohle ja proste neumim.

Fakt je, ze kdyz tam vlitnu, tak chci, aby mi prezil dlouhan,,, nevim proc ... tlustoch mi v zakladni hre prisel tezsi ... takze masim tlustocha a solaire dlouhana a dost s nim soutezim abych ho dokazal zabit driv ... to je asi ta hlavni chyba. Solaire se na nem vycerpa a ja vycerpam vsechna silna kouzla a druhyho pak musim dat bez podpory a kouzel ...

Ja bych totiz asi potreboval koupit plnou hru. Nejak si tam prevest savy a pak si nekoho do hry pozvat, at se s tim nemusim s...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kuse jsou povetsinou STR based, a naplusovanym jim DMG skace daleko vic, jelikoz vetsinou nemaji S na DEX jako luky, proto Heavy Kuse ma reknme 50 dmg ale naplusovana skace po 20, luk po 5, ale jak rikam zase ma DEX modifikator S.

Tagoluk neni spatna volba ale uprime nikdy jsem se s nima nemusel nimrat lukem. Docela vsak vidim problem v tom, ze ti Solaire neprezije, protoze ma pak tendence toho zbyvajiciho zabavit natolik, ze mu stihnes ubrat minimalne 25 - 50% HP.

Ja se proste snazim utocit na toho do ktereho tluce i Sunbro, abychom jej meli z krku rychle. Ono uprime ani Supersmough ani Superornstein nemaji zas tak prehnanej moveset ze se to neda naucit a uhybas pak obema stejne.

Zeptam se rekreacne, jaka je tvoje Endurance a Vitalita , protoze jestli mas Endurance 28 a Vitalitu 14 tak mame problem :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    kdesi jsem cetl, ze jedna cesta, jak je dostat, je hazet na ne Dung pie a to je prej postupne zabije :) Je to pravda? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: musis bejt bliz abys ho targetnul ale myslim ze jo, ornstein ma myslim vetsi tendenci se zasekavat, chce to vyzkouset.
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: fungovalo by to i s Crosbow? Ja nejsem moc dex charakter ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: naplusuj si cokoliv na dalku, composit, dragonslayer, heavycross zabij toho jednoho demanta a druhyho odstreluj, kdyz se zasekne o sloup. Na oba plati nejlip poison.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: uf ... tak vcera zase tri pokusy a nic. ja tam vzdycky vlitnu, provniho znicim s prstem v nose a na druhy zatim dela solaire. pak solaire umre a ja tam mam silnou verzi jednoho z nich a mam z nej uz takovej strach, ze me sejme prakticky hned ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Jo, Hentai-hlavy jsoupro nove hrace pozadovy zdroj vytaminu N jako Nasrat a P jako Prdel . Ikdyz globalne je Latrie trosku pritazena za vlasy.

V prvnim patre kdyz tu lokaci neznas padas prez patra tak nejak ruzne, casto fatalne, pak mame hentai Hlavy, Panny, Ugdakanou Lady , Trojskeho Kone co osukal Balistu , Neviditelnou Defku pred Katedralou, Baziny, Yurta , Hodne specifickej Boss fight s Fool's Idolem a nesmime zapomenout Srdce a Maneatry ... to pak Monk nekomu prijde jako tresnicka na dortu.

Latria je fakt, zvlastni lokace.

Ale nemuzu rict ze bych ji nemel rad, to me daleko vic serou baziny. Protoze tam je fuk jak jsi dobrej, stejne s tim poisnem skoncis, a ja nemam rad lokace kde je proste neco dane a vytesane do kamene.

Ikdyz co si budem lhat, u Stormlorda ve 2-1 Kutulululu Skeletoni jsou taky zradlo napoprve.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: A Dark Souls taky nemají Tower of Latria. New Londo Ruins se sice snaží, ale k lokaci 3-1 v Demon Souls se atmosférou ani nepřiblíží. Cink.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: Neni treba obe. Staci jedna z nich. Kdo hltal v dobe vydani obe, dal si obe. Bez debat. Kdo na to kouka s odstupem, sahne (podle videi, reviews a traileru) po jedne z nich. Po druhe, po tom co si uzije prvni, bud sahne - nebo ne... DS jako DS;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    skoda ze na PC je jen jedna
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Ano, jsou to 2 hry, co by stálo za to mít na pustým ostrově ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    samozřejmě že to za to stojí...
    za mě velké doporučení! dokonce si myslím že tou psn+ verzí odstranili i to zdlouhavé načítání lokací...
    obě hry jsou fantastické, a myslím si že dark souls je přístupnější... demons souls je velké HC i když to máš všechno srovnané v nexusu a nehledáš lokace jako v dark souls... možná mi ale dark souls nepřišel jako takový maso protože jsem několikrát demons souls dohrál... a poslední věc: dark souls je více eye candy, temný fantasy s různorodejma bossama od 10m vlka až po motýla jednoočka... demons souls jedou více v temném bububu stylu .)

"Pro mě mezi DS s DS je DS stejně nej!"
    .)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: diky, v souctu mi z toho vychazi, ze to za to stoji:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD:

- Demon Souls ma navic vahovy limit i pro noseni veic, takze nemuzes brat vse na co pohlednes, jinak se uprostred lokace nehnes a musis vysypavat.
    - Nepouzivaji se flasky ale Kyticky, ktere sli farmit, takze nektere veci byly diky tomu lehci, prinesl jsi si na bosse 120 ruznych kytek a byl jsi vysmatej.
    - Demon Souls vypadaji barevnejsi a takove tajemnejsi ale pribeh je vic salatovejsi a defakto az skoro do konce se nehne, protoze ti to vyzvani jeden plesoun u svicky
    - Skoro Kazdej Boss fight ma nejakej vyslovene gimmick se kterym jej jde dat "easy way "
    - Je tam daleko vic "cockblock" lokaci, ktere te maji tendenci zabit, bud spatne design nebo klasickej DS trolling.
    - Jelikoz magie funguje na manu a nema omezene mnozstvi castu jako Dark Souls, jsou magove po ziskani duse Monka a pretaveni na Guided Magic Missles silene OP a na NG+ jsem proste bossama probihal. Kral Alant sel na 4 casty bez toho ze bych se zastavil, cast hit cast hit, bye bye my darling.
    - Pouziva se centralni Point NEXUS , kde se vzdy vratis a vetsina NPC co potkas tam skonci, takze nemusis litat od kovare ke kovari abys neco prekutal.
    - System portovani do lokaci je prez "nahrobky" ktere jsou okamzite od zacatku v NEXUSU a nepotrebujes zadnej Lord Vessel
    - Confusing as shit White / Black world tendency a character system, kterej odemyka ruzne eventy, nemas World / Character tendency ? Nekam se nedostanes.
    - Neni Humanity System, je system mrtvej / zivej a mrtvej = 50% hp , zabiti bosse = oziveni na hrace se 100% hp

Jedine tedy co je stejne jsou "mysticke lokace" ikdyz z Bazin , 5ty sutr jsem se sel posrat dlouze po tom, co jsem to dal. Zadna takova lokace dle meho v Dark Soulech neni, ZAMRDANI OP KYJOBIJCI NA MOSTE PICUSOVE , mas absolutni pocit bezradnosti vsude hromady hoven, blbe naspawnovany NPC, poison kam slapnes a hodne neprijemi enemaci, ne silni ale proste v zakladu nastaveni na "fuck you player "

A kobky u Draciho Boha, kterej mamrd dal do tunelu tlusteho cerva jako XBOX prvni generace co je totalne resistetni na Meele a kdyz konecne praskne tak mrdne za prasodmg ...

Naslo by se toho vic ale me Demon Souls prisli v necem tezsi, v necem zabavnejsi, o dost barevnejsi ale je videt i zaroven velka mira vyvoje nekterych veci, vid rozdil mezi Cibulakem z Dark Soulu a Ostravou z Demon soulu, oba se dostavaji furt do sracek a snazi se z toho redeemnout kazdej po svem atp.

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: nemuzes to trochu rozvest, prosim?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Aaaaa mame tady reklamaci :) Tak si te dnes pockam v Dark Woodu u Alviny ! Doufam ze se ukazes, vykucham te !

A ted k veci. +5 Black Iron a +5 Giant jsou povazovany za nejelepsi armory co se tyce pohyblivosti / obrany / vahy . Jestli hazis v brneni bramboru, je neco spatne, na korektni fighty potrebujes aspon 50% roll, nemusi to byt 75% jumproll , nebo salto s prstenem ale brambora proste skodi.

Spise si myslim ze jsi si na Havla proste zvykl a sedi ti vic. Ja na to sel doporucenim na forech a matikou. ale ja byl vzdy s tim charakterem na hrane medzi obycejnym rollem a bramborou, takze kazde kilecko navic pro me znamenalo hned hazet bramboru. A kombinace Black Iron +5 , Siful Shield a Zweihander s nejakou elementarni kusi byl proste zlom mezi bramborou a kotoulem.

AOE Utok Dragon Ocasu ho papa, Zweihander proste mlati, ale mas pravdu ten Draci zadek bude mit asi stejny efekt, akorat je hnusnej jako herecka bez make-upu.

Lightning dela pouze Ornstein a ten te nema trefit :)

Dej na Zweihandra +15 Fire Resin, Nech Solaira tankovat a bez si machat do Tlustocha. Mega-Ornstein ma docela trapne omezeny moveset ktery se da countrovat sloupamaa kdyz jsi u nej blizce , tak te max rozsedne bleskoprdem, z ktereho ale jde docela lehce urollovat.

Kdyby ne, tak si vemu moudry klobouk a vymyslime novou taktiku.

Killing Smough and Ornstein for Dummies ! :)

- PS : Pouzivej Sunbrohana Solaira, fakt ten fight usnadni a kor kdyz ho udrzis na zivu dost dlouho aby se dozil jen single fightu, to ti pak dela dost prostoru.

Ja tam vlitnu , dodgnu Ornsteinovi jeho Lightning-kopi charge, hodim Fire resin na mec a tlustochovi udelam kolonoskopii. Do 15 sec lezi a pak uz je to jen pomala pichacka Super-Ornsteina, na ktereho se mi rposte vyplatilo vic prehodit na jednorucku a pomalu ho uzuzlat, protoze me 2H nechavala vetsinou Open na nektery jeho prasarny.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIKu, tak jsem o vikendu zkousel nejaka Tva doporuceni a ... asi me teda ukamenujes ... ale musim nesouhlasit. Uznavam, ze jsem laik a hral jsem jen jednu postavu a zasekl jsem se v NG+, ale!

Skousel jsem Black Iron armor na +5 a s Havel's je nesrovnatelne! Pohybuju se v obou uplne stejnou rychlosti a dmg v Havel's dostavam mnohem mensi. MNOHEM. Zvlast Lightning, coz je hlavni dmg. tech dvou kokotu.

Vymaxoval jsem si Zweihander a opet nechapu, v cem je lepsi ne Dragon Great Sword. DGS + 5 ma o asi 30% vetsi DMG nez Zweihander + 15. Pohybovou sadu ma totoznou a navic ma jeste AOE super utok. Zweih. nic takoveho nema, resp. jsem nenasel.

Zaroven jsem zkousel ten stit ze Sifovi duse a opet Havel's shiled mi prijde mnohem lepsi ...

Takze bud jsem kokot, nebo se na tuhle hru opravdu neda jit pres matematiku a to na co jsem zvyklej mi proste prijde lepsi. Nebo neco nevidim?

Jo a jen tak mimochodem. Vcera mi chybelo pul centimetru life baru a skoro jsem je dostal ... skoro ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Demon Souls jsou v jine, samozrejme je z toho cejtit stejny kontext ale jsou jine.
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ja Demons Souls nehral. Ale verim, ze Kofila rekne, ze jo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam