• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: To chápu. Ale dmg rozdíl je tak velkej. že když mám black kniht sword tak dám 3. když si vemu ashora sword tak jich musím dát třeba 10 aby to bylo teprve vidět. Jako asi takhle. black-245 dmg ashora 80. to je docela razantní rozdíl. v podstatě s normáním mečem bych nedal ani jednoho bose.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: V Dark Souls nejde o nejvyssi cislo v DMG kolonce ale ve stylu boje. Machat pomalou obojruckou neni proste pro DEX charakter, ten je postavenej na tom tu ranu nedostavat, opak konzervy a plechovky, snaset rany za velkym stitem, muj styl.

Potrebujes pratying stit anebo parying dagger, naucis se korektne vyrazet humanoidum utoky rippostem a jsi vysmatej. A kazdej Boss v Dark Souls ma nejakej Gimmick kterym jde zabit s jakymkoliv charakterem.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: No já mám teda black knigh sword +1 grass shild +3 black lether armor +2 a thifs hood +3. thats all. Nemám ani v ostatních slotech nic navíc.
    Jinak žadná zbraň co sem našel nemá větší dmg než tenhle meč. Lae jelikoš sem light potřeboval bych jednoručku s stejnema a nebo podobnejma dmg základama
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: No já mám teda black knigh sword +1 grass shild +3 black lether armor +2 a thifs hood +3. thats all. Nemám ani v ostatních slotech nic navíc.
    Jinak žadná zbraň co sem našel nemá větší dmg než tenhle meč. Lae jelikoš sem light potřeboval bych jednoručku s stejnema a nebo podobnejma dmg základama
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Prestanes "svitit" , trva to cca 4 min
    FUNNATEKK: Endurance, cap je 40, pak uz nedostavas staminu a zveda se jen maximalni nosnost.

Jaka je zbran typ poznas podle pismen S A B C D E u daneho statu , prvni symbol je STR druhy DEX treti MAGIC stvretj FAITH , jestli jsem je neprohodil
    Takze DEX zbran je ta , co ma druhej DEX symbol s nejvyssim cislem ( S je nejvic pak je A a E je nejhur )
    Pak jsou zbrane kombinovane co maji treba CBEE , to znamena ze dostavas C nasobic ze sily B z Dexterity a E a E Z magie a Faith, cili zbran pro obratneho trosku silnejsiho svateho clerika co ma zavislost na mana lahvickach.

Luk Pharis ma ku prikladu xSxx , nebere z niceho nic pouze S z Dexterity , to znamena ze jeden bod do Dexterity zvedne dmg na "ranu" nejvic. Postupem casu jak pokracujes ve hre a nachazisse kolem lvlu 200 uz zacinas dost hledat zbrane s vice modifikatorama nez jen primarni stat. Na zakladni dohrani vsak staci "jednostatova"zbran naplusovana na +10 a vys.

Nejlepsi armor pro DEX charakter ze zacatku je naplusovany SHADOW set ktery se da nanjit na nejake mrtvole kdyz jdes do Blightownu kanonocky ( tzn prez Gaping dragona z DEPTHS ne prez Master key ze zadu ) . Velice sexi set je Chester set , da se sehnat v datadisku z Chestra , kdyz dotahnes datadisk a kuchnes last bosse, skocis si kuchnout i tohle zdanlive vtimne NPC a set si zapujcis ...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    No já mám prsten z maga. Takže mě nikdo neslyší. Druhej mám wolf ring. A ten prsten mi nahodí jako speed?? a nebo zvýší nosnost?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: No vidíš vraha pod tímto pojmem neznám :-) zkus zabít Havla dole ve věži a dostaneš prsten, který ti pomůže :-)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: No rogue. Vrah. Jinak na to že mám lvl 64 tak pořád mě spomaluje oblečení a musím běhat pomalu bez oblečení. nOsím jen gatě a helmu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Great Scythe jsem nemel, mel jsem Lifehunt Scythe :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: netusim co je rogunu....

jinak zabijacka zbran je Great Scythe. Vytunena kosa je naprostej zabijak :)) ma jednu mensi nevyhodu, ale ta jde poresit prstenem.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Lamazz po vanocich vylezlazz...
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JO kluci mám qestion. NEj zbraň pro rogunu a armor je?? :) Jo a co si mám cpát abych měl víc staminy.

Ještě jeden.
    Jak poznám zbraň na dex a na strange. U jednoho se piše advanced ale když rozjedu zbran tak mi tam skočí třeba tip: gratsword a ne advanced
    NJORL
    NJORL --- ---
    GOSHEWAN: ja NENAVIDIM New Lando Ruins. Nejvic nesnasim, kdyz mi dojde curse, nickdo mi nic nerekne a najednou stit jako by neexistoval. To nesnasim nejvic na cele hre :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    GOSHEWAN: Blightown , proti FPS dropum neni zadna obrana.
    JOPS: Ja dohral Dark Souls regulerni Uchigatanou +15 , 225 DMG s A modifikatorem DEX kterej muzes enchantit ohnem nebo lightningem neni proste vubec marny. Hodne srandy se da uzit si s Velkas Rapierem , ale ten je hodne zavislej na magii takze spise na takovej mage build. Jelikoz DEX zveda do 42 i rychlost casting speedu, stoji to za rozmyslenou.
    Jeste teoreticky na DEX machace mozna Murakumo od Shivy nebo Gravelord Sword z Nitova covenantu.
    400 dmg na ranu + Toxicita neni vubec marna.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    JOPS: Master Key jsem nastesti mel. Muj problem byl s tim, ze skeletoni v Tomb of Giants me shazovali s zeleznou pravidelnosti, protoze jsem je ve tme netrefoval lukem (:
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: tezko rict ohledne te oblasti... Tomb of Giants mam nacvicene, tam to neni tak hrozne. Priznam se, ze moc nemam rad sebevrazednou misi v Blightownu, kdyz nemas master key... Tam to je vopruz.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hotovo, dnes kolem druhe hodiny rano ziskana platina (: Nejak mam pocit ze to bylo jednodussi nez Demon's Souls, ale uz je to davno co jsem je hral.

Ktera oblast je vase nejmene oblibena? Za me nejspis Tomb of the Giants... uz ani nevim kolikrat jsem tam spadnul.

A myslim si, ze hrat Archera je naprosto v pohode - samozrejme ne pure archer, ale treba na vetsinu bossu mi to prislo jednodussi nez je mlatit zblizka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no, zadnej zazrak, ja jsem to kdysi s jednim charakterem zkousel a kdyz to vytunis na max a soupnes do toho lightning bolt, tak to dokaze slusne kousat.

no a co se tyce Sifa, tak stacilo Uchigitanu lehce potunit na lightning +3 a hned to byla jina sranda :)

jakou zbran by jsi doporucil pro dex charakter ? Jsem zatim na 26lvl a vsechny duse cpu do vyvoje :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pardon, Avacyn neni zadnej zazrak, archer jako classa je bohuzel v Dark a Demon Souls neviable, ale jelikoz se jedna pouze o DEX build tak do objektu strilis lukem dokad to jde a pak to udodgujes a upyzlas DEX zbrani, a jelikoz DEX buildy uz viable jsou ... je to vlastne jedno, ale clovek z toho nema radost. Drak Souls 2 tohle osetri a Archer bude pouzitelne povolani.

JOPS: Pharis ? Jde ti o luk ? SMOLIK CHARLESI :) Jestli tam nebude po realoadu tak ti to hra sezrala.

FUNNATEKK: Sveho casu tam byl dokonce v prvnich verzich hry bug, ze kdy jsi nim proroloval ( rollovanim se objekty rozbijeji nejrychleji a bezpecne, dokad clovek na sebe nema Kirkuv armor ... ) tak stejne se stal hostile , debil to byl, ted stac udelat kotrmelec nedaleko od nej co rozbije vazu a je v klidu.

JOPS: Sif je az na jedno kombo docela trotl a uchigatana s Gold Pine resin jej musi usekat jako rostenou na minutky. Ten trotl si nevidi pod nohy a jedine co umi je ten spodni svih mecem a uskok dozadu, kterej by te nemel zabit, proste se mu motat u nohou a vyuzivat toho, ze kdyz mu pod nima behas jako Veverka z Ice age na Red Bullu, tak nic s tim neudela.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Tohle je dulezite

Humanity can be earned by killing a large number of monsters in one area if the boss is alive (up to 10 Humanity).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam