• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: Tak o tu kavárnu se bát nemusíš, tam platíš dušema, ale jak se tam dostat, že? ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Pánové, jsem nemocen. Rýmička, krčíček a vůbec všechno, na co umíráme. Jdu si lehnout....zapojit projektor, gamepad edo ruky a jdu se léčit. Rozjel jsem si nedávno dex build podle tohodle:
    Dark Souls: Overpowered In Ten Minutes - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=joxXoetgIYw

a hraje se mi fajn. Jedu teda thiefa, ale i tak je to s kosou psina ;)
    SUMI
    SUMI --- ---
    LOVE_DALI: oh shieeet - na money jsem zapomněl..:D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: Money - no... sedím doma :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: !?! souls - check, japonky - check, žrádlo, pití - check...balim batůžek a jedu :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    First Peek Inside Japan's Dark Souls Cafe
    http://kotaku.com/first-look-inside-japans-dark-souls-cafe-1496101780
    ...ten napojak!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tak tamten zrovna sel Lukem sundat , ja to pulloval po jednom lukem a pak pouzival teren. Kdyz tam vybehnes jen tak, tak se na tebe slitnou a je po tobe a je jedno jakej mas gear, je jich tam moc na jakekoliv manevrovani.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak ty dva u te truhly mi zas takovy problem nedelali... Pruser jsou ti typci na schodech, pred dalsim bonfirem... Tam jsem se jeste nedostal :) ja jsem si vytunil Lifehunt Scythe na +4 (chybi mi jeste jeden Demon Titanite, abych to mohl dat na +5) a pak zacnu skotacit. Jeste jsem si musel koupit prsten na Blood resistance....

SUMI: no jo vlastne, ono se to musi nasvitit.... ja do toho rezal jak vzteklej kosou a nic :))))
    SUMI
    SUMI --- ---
    KAPITAN_JACK: Je docela těžký to načasovat.. Ten pendant se válí za tajnou stěnou, na kterou je třeba posvítit. :-)

U toho bosse je důležitý nenechat se chytit do toho dlouhého komba a včas uskočit co nejvíce dozadu, když posílá ten Black magic déšť.. Pozor, ta jeho nahoněná ruka má fakt šílený dosah.
    Lightning weapon + crest Shield je na něj docela dobrá kombinace. :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nenechat se trefit :)
    ja tam sroloval tak aby me netrefil ani jeden, prvniho rozplacnul, jeden fireball me trefil do zad ale to byl ten prvni tuhej a jeden nebyva problem. Jinak v te truhle kterou strezi neni ci, bez ceho by jsi nemohl spat. Se na ne klidne vybodni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: tak Hydra je easy :) staci byt schovany za sutrem a pockat, az holka zabodne hlavy do zeme a smik :)

a dalsiho bosse ? doporucil bych ti Moonlight Butterfly v lese, celkem easy, kdyz si vezmes stit proti magii a nejakej fireball. Za 20 vterin by melo byt po nem :) Capra Demona uz mas taky za sebou ? Gapling Dragon je hrozny hovado, ale kdyz si vezmes nekoho s sebou je to sranda :)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    JOPS: Někde se tam válí Pendant, kterej tě při použití na chvíli chrání před tou černou magií.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FUNNATEKK: A ještě dodatek. mám uchigatu. A mám možnost jí jhodit magic dmg. Ono se to bude sčítat s fyzickým a nebo to je rozdělený že bud sází jeden nebo druhej? A pokud to nahodím můžu jí ještě zlepšovat na +x ??
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hay. tak progres slušný. Hydra dole. TeĎ přemejšlím koho dalšího. PRoblm vyřešen i bez prstenu vod havla:) Ale díky. No a qestion kterej bos by ušel jako další? a neříkejte že forest guardian. Páč to je dement :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    kuciiii dotaz :) jsem v datadisku, prvniho bosse jsem umlatil sam, i kdyz jsem si pekne zanadaval ale Great Scythe na +14 pak uz byla presvedcivy argument. Druheho bosse jsem umlatil s nejakym trpaslikem co mel kyj :-)

ale co plati na ta hovada, co jsou za druhym bossem ?
    Vypousteji cernej fireball a me to saje zdravi nechutnym zpusobem... Chapu dobre, ze musim mit stit proti magii ne ? Kdyz jsem chodil jako tank, tak me nejak moc nesrali, ted me serou desne :)))
    EZEE
    EZEE --- ---
    HABEAL: jj tamdle vede cesta do Dukes :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jak to zacne nabijet, uteces od nej, cili si jej musis tak "nastavit" aby jsi mel kam prchat. kdyz ho drzis na strede, otravi celou plochu, kdyz jej natahnes na kraj, muzes prchat na druhy.

Vem si tam nejakou Divine Claymoru , rozstipej ty velke srace at se nezvedaji, ti mali tam vybuchuju s explozi takze jsou zbytecni, no a pak se ohnivou veci ponoris do Nita tak, ze uz nic nezacasti, ja jej zmydlil Fire Zweihandrem tak, ze 50% HP tam stal a cumel jako pero z gauce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak dneska jsem udolal toho opičáka v Demon Ruins :-) já z něj měl pořád vítr a on to je fakt primitivní boss :-)

Používám Mask of Child, která mi rychleji obnovuje staminu a je to paráda.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Je to mimo ale, mě to strašně propomělo Anor Lando :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KAPITAN_JACK: No, dlouhou animaci... To já zase tak daleko raději neutikam, aby si mě nevšimli ti dva velcí kostlivci :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam