• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Kdyby jsi si s nim popovidal tak ti rekne ze se to tady chysta torsku procistit, v Anor Londu dostanes moznost vse napravit. Jak, nechame na tobe. PS : V "zachranne"dimenzi nefunguji healing potiony, polishuj combat, tam si to uzijes. Jestli nejsi prase jako ja a nepostrilis je tagolukem :)

Ohen co ma Keepra dava 10 = Firelink a Anor Londo
    Ohen co nema nikoho a musi se zapalit ma 5
    Kazda humanita je +5 , na 2x +5 se musi vykuchat Matka, Otec a Dite a dava to maximum 20 Flasku
    Tento trotl v katakombach bohuzel jak se nachazi v te nejblbejsi oblasti a clovek co to probehne napoprve dostava automaticky bludistaka, takze k nemu vzdy dojdu uz v tak nechutnym gearu, ze prolitava oknem behem 10 sec.

FUNNATEKK: Musis byt clovek , cili Humanity counter musi byt bily , az pak muzes obetovat jednu humanity v poolu na navyseni postu lahvicek u daneho ohne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: na 10 lahvicek by ti to melo fungovat na vsech bonfirech bez niceho
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Aha. Já sem se musel vždicky srát až na začátek:) No ale každopádnězatím mi nějak kinding nefufunguje. skoušel sem. A řeklo mi to že nemám rift. JInak katakomby moc nedávám:) To už fakt radši do těch sraček v blightownu. A že znich sem radši utekl. Sem tam asi tak 20 zařval. Kočka už se mi smála:D Pokažwdý když na mě šáhla polochtala mě tak fuuu.A byl sem dole:D
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: a pak az ziskas v Katakombach Rite of Kindling, tak muzes mit u kazdeho bonfire az 20 flasek :) ale zaklad je mit dost humanity
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: nevim jak ty ziskavas deset flasek, ale ja to ziskam tak, ze pouziju jednu humanitu na oziveni a pak vezmu druhou humanitu a primo u toho bonfire, kde chci mit 10 flasek, sednu si k nemu, vyberu Kindle a ziskas pet flasek navic :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Jinak shadow armor cool . S naginátou a ůlehkým štítem sem jak ještěrka :D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: joo tak proto ta pozlacená nechci říkat co vytrestala keepra:) Jo namám ještě šance jna to abych měl někdy deset flašek?
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak dotaz.

Vcera jsem si dal maga, mam pred sebou Sens Fortress... (nevim cim to bylo, ale vsude nehorazne mnozstvi summonu... to se mi nikdy nestavalo, ze by bylo tolik lidi) To neni cim bych se chlubil, ale mam pres 60 000 dusi a nevim, do ceho to vrazit, abych byl jako mag k necemu, aby se bossove klepali, kdyz vlezu do dveri :)

Muzu to soupnout do inteligence, vitality, endurance

ale ja to chci dat do vybavy a nevim co je pro me jako, pro maga dobre. Predpokladam, ze upgradovat zakladni kouzelnickou hulku asi nema smysl ze ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: myslis pavouci zenu ? :) v Bligtownu ? Jak je bonfire v tom tunelu ?

potom dalsi nabiti Fire Keeper Souls jde udelat hned za tou pavouci zenou, tam je bonfire a u nej je osoba, ktera ti ho taky dobije.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LOVE_DALI: Uf tak alespon že tak-..ale deset je v hajzlu:( Tvl to jako ten kkk. zabil fire keepra jo? :)
    JOPS: Tak Grapling dragon down. teď pudu na čarodějnici. JInak mám tolik green a great titanitu že nevím co sním. TAk du tunit :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FUNNATEKK: Měl jsi zabít nebo shodit toho zlatýho hňupa, když byl v FS. Flašky si vylepšíš v Anor Londo ;)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hele lidi. prošel jsem londo ruins. ta jebka jak je ta ohnivá čarodějka. Tu sem sice nedal. Ale vracel jmse se pro 10 flašek. A najednou koukám a zlatej rytíř gone. A fire keeper je mrtvej. Proč???? A kurva jak se mám naučit další stupeň estusek?? To jako papa lala. máš + jedna a ahoj. ? CO ted
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Akorát mě na mágovi mrzelo to, že ty kouzla nejsou 100% přesný, ale chápu to, že to museli nějak poladit oproti jinejm charům. Jinak by to totiž byla nehorázná mlátička ;)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: imo mag je op, vetsina bossu umre na spam driv nez ti poradne neco udela:)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já za mága v dark souls chodil s toudle vánočkou: http://darksouls.wikidot.com/moonlight-butterfly-horn
    sice Bčko ale legrace v obou rukách byla, ne že ne .)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem rozjel maga :) to je kurva hukot. Ted jsem na koupil par kouzelnych sipu a to je pohoda, to se strili :)

Uz jdu na pavouci zenu zazvonit na druhy zvon... musim se dostat k silnejsim kouzlum...

Ale kdyz jsem ted pomahal typkovi s Gargoyelama, tak to saje nehoraznym zpusobem. (po nakoupeni silnejsich sipu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam - vlastně měl, než odešel disk v PSku předpokladam mága který chodil s nějakou jednoručkou co měla A na inteligenci rušim. Nebyla uplně pitomá. Chodil jsem v kombinaci brnění ze silver knighta a toho strašáka co se najde u toho lavoveho bosse za Quelaq. Celkem řezník, s prstenem co mu zvedal počet kouzel a jejich dmg to šlo, jenom tušim, že ten jeden prsten snižoval zdraví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Na toho mága se mi líbí tenhle začátek, ale samozřejmě pro nooby to není. Ono koneckonců to není skoro ani pro mě tak ve 4:00 LOVE_DALI. Mám tedy mága rozjetýho takhle, ale budu muset pro něco. Pro Kosu, protože s tou tyčkou se moc mlátit nedá. ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Bohuzel DARK SOULS to maji postavene systemem ze jako caster potrebujes 40 DEX na rychlejsi cast co je dost na DEX build charakter s Curved mecema a Lukem , k tomu pridas Magic enchant a mas proste jen Delikatesnejsiho DEX Fightera s Magii. Do toho si vemes Pyromancii a mas spellu tri prdele.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja se totiz bojim toho tuneni tech kouzelnejch hulek :) predpokladam, ze s holi se nebojuje, ze se s ni pouze kouzli :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdyz jsi v Demon Soulech ziskal dusi Monka na vrchu Latrie, a udelal jsi si z nej Homing Mass neco ... hra se promenila na speedrun, ty jsi bezel obcas to zacastil a vse umiralo. Pak stacilo nakoupit u zpevacky v Latrii Old Spice a zvysek hry jsem skutecne probehl jen s castenim spellu. Kral Alant posel na 3 burtsy z tohodle kouzla ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI:

KONDIK:

ja hral s kolegou z prace DS a on jel magii. No a rikal, ze kdyz sel zabit finalniho bosse, tak to prej bylo paf paf paf a konec :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam