• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem rozjel maga :) to je kurva hukot. Ted jsem na koupil par kouzelnych sipu a to je pohoda, to se strili :)

Uz jdu na pavouci zenu zazvonit na druhy zvon... musim se dostat k silnejsim kouzlum...

Ale kdyz jsem ted pomahal typkovi s Gargoyelama, tak to saje nehoraznym zpusobem. (po nakoupeni silnejsich sipu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja mam - vlastně měl, než odešel disk v PSku předpokladam mága který chodil s nějakou jednoručkou co měla A na inteligenci rušim. Nebyla uplně pitomá. Chodil jsem v kombinaci brnění ze silver knighta a toho strašáka co se najde u toho lavoveho bosse za Quelaq. Celkem řezník, s prstenem co mu zvedal počet kouzel a jejich dmg to šlo, jenom tušim, že ten jeden prsten snižoval zdraví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Na toho mága se mi líbí tenhle začátek, ale samozřejmě pro nooby to není. Ono koneckonců to není skoro ani pro mě tak ve 4:00 LOVE_DALI. Mám tedy mága rozjetýho takhle, ale budu muset pro něco. Pro Kosu, protože s tou tyčkou se moc mlátit nedá. ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Bohuzel DARK SOULS to maji postavene systemem ze jako caster potrebujes 40 DEX na rychlejsi cast co je dost na DEX build charakter s Curved mecema a Lukem , k tomu pridas Magic enchant a mas proste jen Delikatesnejsiho DEX Fightera s Magii. Do toho si vemes Pyromancii a mas spellu tri prdele.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja se totiz bojim toho tuneni tech kouzelnejch hulek :) predpokladam, ze s holi se nebojuje, ze se s ni pouze kouzli :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdyz jsi v Demon Soulech ziskal dusi Monka na vrchu Latrie, a udelal jsi si z nej Homing Mass neco ... hra se promenila na speedrun, ty jsi bezel obcas to zacastil a vse umiralo. Pak stacilo nakoupit u zpevacky v Latrii Old Spice a zvysek hry jsem skutecne probehl jen s castenim spellu. Kral Alant posel na 3 burtsy z tohodle kouzla ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI:

KONDIK:

ja hral s kolegou z prace DS a on jel magii. No a rikal, ze kdyz sel zabit finalniho bosse, tak to prej bylo paf paf paf a konec :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: na ohen je Red Titanite Chunk a na blesky je pouze Titanite Chunk.

Kovare na ohen najdes v katakombach a kovare na lightning najdes v Anor Londo.

Pak mas jeste specialni zbrane, ktere pouzivaji
    Demon Titanite (+5)
    a
    Dragon Titanite (+5)

a to uz jsou nehorazna zverstva. To jedno klepnuti pomalu zlikviduje Taurus Demona :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Magie mi taky moc nešmakuje, ale přesně, když vidím, co jsou mágové schopní udělat, tak je to fajn. Mám rozjetýho jednoho mága. Tuším, že 30 slvl a jako heavy soul arrow ok, ale je jich 12 a když mlátím růčo, tak dostavám na prdel. Už ani nevím, kde jsem. Ale budu si muset asi udělat pár suicide runů, abych sehnal equip..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Jezis kolego, doted jsem nevedel o koho jde, Mantikora :) Jsme deti D&D temto terminum technikum rozumime.

JOPS: Az budes miraclem Wrath of the Gods odstrelovat hracum sipy a kousla tak pochopis silu magie, popripade chameleon -> Backstab dvojruckou ... Magie je , magicka !

FUNNATEKK: Kazdy boss ma nejakej armor a nejakej defense , jako hrac. Takze jsou bossove kteri budou od enchantene zbrane dostavat jen o trosku vic , protoze maji na dany element resist a delas jim defakto pouze fyzicky dmg, pak jsou ale obracene elementy a dmg je radikalne vyssi nez kdyby byla zbran obyc.

Na bosse, draky atp principialne plati Lightning
    Pro jistotu pak jeste nosim Fire na nemrtvaky ( Ano Fire , protoze Divine ikdyz je super stoji za ho dokad nemas nejakej silenej nesmysl jako Grant ktery ma 1.4x Divine Dmg modifikator )
    Divine mec jsem pouzil snad jen cestou k Nitovi, zfoukl jsem mu jeho velke skeletony aby se nezvedali, ti mensi mi byly u prdele, protoze je AOEckem vdicky rozbil a jeho samotneho jsem machal Fire Zweihanderem , protoze mel proste burtalne vetsi dmg na ranu versus spotreba staminy nez ku prikladu oblibena Divine Claymore.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: No a na blesky a ohen je jakej titanit? Zatím mám jen gran a blue. a ohledně uchi :) tak mi tam de jen green
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: a jestli mluvis o Uchigitane, tak tu radeji dej na lightning, nebo fire, na magic tam jsou jini adepti.

A v zivote jsem v dark souls nepouzil magii. Jednou, kdyz jsem zkusil co to dela a jak dlouho to trva, nez vyjde vystrel, tak jsem to zavrhnul.

Ale kdyz obcas se mnou jde kouzelnik proti bossovi a kdyz vidim, co to s tim bossem dela, tak asi nez vyjde dark souls 2 si vyzkousim vyslovene kouzelnika :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: jde to tunit do +5. A nejakym zpusobem se to scita, ale samozrejme zalezi jak silnou ma souper obranu proti magii. Ja vetsinou zadnou, takze je po me vetsinou natotata :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Hele man. A když předělám naginatu na magic dmg. sčítá se s fyzickým a nebo ne? A dá se pak magic naginata ještě tunit do +sek?
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: jo tahle svine :)

FUNNATEKK: tak on neni zas tak tezkej. Je to hlavne o trpelivosti.

Ja ho nemohl udelat, protoze mam brneni, ktere neni proti lightning imunni... Tak jsem si vzal na sebe ruzne veci, na hlave neco jineho nez na tele ci rukou a nohou a co unesu a vydrzi proti lightning vic nez co mam na sobe. Samozrejme to chce stit, kterej proti lightning taky neco vydrzi a aby proti fyzickemu utoku neco udrzel. Je fakt, ze jsem mel s sebou Great Scythe +14 a to pak celkem uz slo.
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: forest guardian je první bost v datadisku..ten bleskovoškorpionovolvovej pokémon
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: takze nejdriv musis dat Depth -> Blightown -> a pak je teprve k dispozici Sens Fortress
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: Iron Golema, uz jsi v Sens Fortress umlatil ? pak mas Anor Londo, kde je Ornstein a Smough.

Pak mas jeste Depth a Gapling Dragon (neni jako povinny boss, ale neni na skodu si ho zabit :) takovej drobek)

Pak je Blightown a Quelag (nevim zda to pisu dobre :) )

A netusim, kdo je Forrest Guardian...

a Root Dragon taky netusim co je zac :)

FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FUNNATEKK: Havel. všichni DK. Jinak u ghostu mě to nehce pustit dál. Skeletákova moc nedávám zatím. no a forest guardian je prase nad prase:) jinak k root dragonovy nevím kudy. :D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Takže moonfly je down. Hydra. Taurus. takovej ten butcher vod vrahů. Pak drak v burgu. Krysa taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam