• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: To je asi fakt. Alejá neměl nic než +4 sekerku a sice to trvalo 20 minut ale nepoužil jsem ani jeden estus. Prostě nic jen jsem chodil tam a zpět.
    SUMI
    SUMI --- ---
    _KOFILA_: já asi nestihnu dohrát demons souls :/, zasek jsem se před old hero, vždycky vytuhnu někde u těch smrtek...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ETA 4 dny...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LLGHOSTLL: záleží ma buildu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Asi budu ten poslední ale vrhnul jsem se konečně zase na dark souls - rozjíždím to počtvrté (snad už to nesmažu). Po šesti hodinách jsem se dostal tak kam nikdy předtím - do blighttownu - tak uvidím jak mě to prověří. Zdá se mi to nebo Gaping dragon byl nejlehčí boss v historii souls her?
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: ty vole a ja si rikam kdo mi maze prispevky v PS auditku a ono je to tady, ja byl asi nachcanej:-D sry
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Catacombs -> Vamos Dejavu ?
    _KOFILA_: Tohle vypada jako vyhazovac ve Stodolni s klasickym patecnim slozenim.
    _KOFILA_: Ukazuje Skeletonovi kde je zakopany poklad ?
    _KOFILA_: Tohle je podpasovka , hehe get it ? " pod pasovka "

Some DRAGON BAWLS

Nedrazdi nas tyden pred navstevou Drug Dealera, ja si svoje " Snu snu" vysnupal ...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    aneb sukně dole...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: LEVOU ZADNI!
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem se konečně dokopal k Demons Souls, do DS2 to asi nestihnu dohrát co? :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: vidim to spis na Dead Nation pro PS4 a pak na rok PS4 odlozim a budu hrat DS2 :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ten stres pri prvnim utoku na me :) S vypetim vsech sil jsem ho udolal a pak tyden na to jsem se docetl, ze to je NPC..... to me fakt dozralo :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: po south parku taky dost pokukuju, ale asi počkám na slevu :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ano, V patek se kupuje South Park the Stick of Truth , Pak nekdy ve stredu FF XIII-3 no a v Patek se bere den volna :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam