• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uz jste nekdo zvedal silu nepratel u ohniste? Mame potvrzeni ze to ozivi bosse?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tady už se spojluje, tak na kováře v Bastille se musíte dostat do Iron keep a na dva speciální kováře oživujte zkameněliny....už mám Raw meč +8....Šaškovskou čepici....dneska snad doberu poslední z velkejch duší...ale už jsou lidi co jedou NG ++
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: jo je ale na fcb není nic :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Nenalevej, jsem do 18:00 v praci :/ Musim trpet jak si nekteri z nas muzou hrat a nekteri musi makat a odvadet dane :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ok :) nechapu to ale naleju ti.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: A co jsem rikal, ne malej jako z obrazku ale velkej :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: tak to se vrat k tomu strejdovi z modryho covenantu a hledej kolem :) LLGHOSTLL: je to v tom clanku myslim, minimalne link na FB kde to bezelo.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Ten spodni jsou vsechny ale z Dark Souls 1 , DS2 jich ma vic , protoze muzes mit 4 , tady jen 2 takze je jich cca pulka ale jsou tam vsechny, nektere sharovali model.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LLGHOSTLL: výhoda je v originalitě. Za pár let to bude stát možná 10x tolik. Jednoduše investice.

KONDIK
    KONDIK
    to nejsou všechny prsteny že ? Že bych se na tu bonbonieru konečně vrhnul ;)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: jsou někde výherci?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tyvole proste velkej rytir :D old knighti. Jednotlivy verze sou mi sumak. Kazdopadne na ty uz sem uvalil genocidu a zustali tam asi 3 a stit zadnej. Ale podivam se pro jistotu do boxu, skladuju vsechno.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak jsem ho teda nekde minul :) oba jsem vykostil a stit nikde :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Sentinel Knights are found around Heide's Tower of Flame and outside the Cathedral of Blue.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jinak tohle mi uplne uteklo, skoda.

These winning community-made Dark Souls II shields rock - Destructoid
    http://www.destructoid.com/these-winning-community-made-dark-souls-ii-shields-rock-258343.phtml
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tak myslis ty royal swordsmany nebo toho jednoho hajzla pod hradbama, a nebo "vylepseny" zombiky? sry ted si me trochu zmat, kdes na ne narazil?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tohle neni velkej rytir ... tohle je obycejny rytir. Velci rytiri jsou u Dragonridera a Ornsteina Mk.II
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: myslis z tech velkejch rytiru? Z tech mi padlo snad vsechno krom stitu... a uz jich moc nezbejva.
    Tower shield neni spatnej na zacatek a stejne jedu silu a kouzla, takze lepsi luk nejak zatim nepotrebuju.
    Kazdopadne sem vcera nasel tenhle a chce taky silu pres 30... je to slusny hovadko a ma moc peknou vlastnost :)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Proto jsem psal kam potřebuju pár desítek příspěvků zpět.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ah ten notoricky cichac , ktery tam macha kladivem. Mno tak mu musime obstarat ember ... odnekad, z nekoho ...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: To bude počítám mcDuff co chce ember
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam