• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Smelter Demon padnul, ale trosku jsem se zapotil, prijemna kombinace Pavoucice z Dark Souls a Tower Knighta liznuteho penetratorem z Demon Souls
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já dal dnes sinnera a pomohl jsem jednomu človíčkovi, a pochopil jsem jak fungují apostels of the blue a jak to je s tou pomocí. od jiného covenantu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Iron Keep je fakt krasnej, libi se mi jak vypada, jak je slozeny i potvory v nem ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak Dragenleic castle je zatim hodně výživná...(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Plodny vecer

Skeleton Lords - Down
    Mythra the poison Queen - Down
    Prowling Magus and the Congregation - Down
    Covertous demon - Down

A ten demom me SILENE rozesmal ... ale fakt silene, best boss ever.
    JOPS
    JOPS --- ---
    nechapu, kde jsem videl s certikama problem... easy

horsi bylo, kdyz k certikovi jeste nakracel explosivni muzik, to jsem mel plnej palcat prace :)))

mel jsem moznost si vyzkouset les... to je hnus... to je hnus a jeste jednou HNUS :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jsem debil, teď jsem se koukal za ho nahodou nemam a já ho mám :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uz jste nekdo zvedal silu nepratel u ohniste? Mame potvrzeni ze to ozivi bosse?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tady už se spojluje, tak na kováře v Bastille se musíte dostat do Iron keep a na dva speciální kováře oživujte zkameněliny....už mám Raw meč +8....Šaškovskou čepici....dneska snad doberu poslední z velkejch duší...ale už jsou lidi co jedou NG ++
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: jo je ale na fcb není nic :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Nenalevej, jsem do 18:00 v praci :/ Musim trpet jak si nekteri z nas muzou hrat a nekteri musi makat a odvadet dane :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ok :) nechapu to ale naleju ti.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: A co jsem rikal, ne malej jako z obrazku ale velkej :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: tak to se vrat k tomu strejdovi z modryho covenantu a hledej kolem :) LLGHOSTLL: je to v tom clanku myslim, minimalne link na FB kde to bezelo.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Ten spodni jsou vsechny ale z Dark Souls 1 , DS2 jich ma vic , protoze muzes mit 4 , tady jen 2 takze je jich cca pulka ale jsou tam vsechny, nektere sharovali model.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LLGHOSTLL: výhoda je v originalitě. Za pár let to bude stát možná 10x tolik. Jednoduše investice.

KONDIK
    KONDIK
    to nejsou všechny prsteny že ? Že bych se na tu bonbonieru konečně vrhnul ;)

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: jsou někde výherci?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tyvole proste velkej rytir :D old knighti. Jednotlivy verze sou mi sumak. Kazdopadne na ty uz sem uvalil genocidu a zustali tam asi 3 a stit zadnej. Ale podivam se pro jistotu do boxu, skladuju vsechno.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak jsem ho teda nekde minul :) oba jsem vykostil a stit nikde :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Sentinel Knights are found around Heide's Tower of Flame and outside the Cathedral of Blue.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam