• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Zatim vim o 4 tavitkach ale u Stiri zeny jsou totalne na ho, je tam hromada soch ale odmenou byva rolicka hajzlpapiru nebo podobne prkotiny.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo už vím... před mostem doprava dolu mezi baráky... tam jsem se bál tam jsem neskálal :) roztavovadlo už nemám, použil jsem ho na pyroženu .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Jak je bonefire u vytahu k certum , tak na druhem konci toho mostu ( musel jsi odtud prijit ) je velka straznice, kde je na patre asi 5ka "Pupendo Rowdy Booze Ozembuchu" a v jedne z cel stoji pred Bonefirem "kouzelnik" , toho kdyz roztavis bude ti menit boss duse za zbrane, ktere ale musim rict ze az na par vyjimek stoji za Pika Pika Cuuuuu~
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    toho jsem ještě nenašel :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: V lost Bastile prese ozivis snad jen toho co ti meni Boss duse za zbrane. Nebo je jich tam vic ?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Hele kam jde ten studenej penis co ho oživíš v lost bastille? Jsem ho oživil, prokecal, pak že si pudu pro duše a on se vypařil jak prd ve větru.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: to je SRABACKE :) ! Ale ano, mas recht, kdybych mel Giants seed je to vetsi prdel ale ja jedno spalil v Belfry Sol , tam jsem se silene nasmal jak se na Invadera sesypala 4ka pandulaku a ja jej dodelal headshotem z luku.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: spal si efigy a weakneš link k sobě ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak Bell Gargoyly nedavam ... nestiham k nim dobehnout , za kazdej z 5ti pokusu jsem dostal 2 invadery brzy po sobe a jestli jednoho zabiju, ochotne dolitne treti take ne e :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: vitej v klubu taky jsem se dal k modrým
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Chariot Padnul a zacinam trosku Blue Phantomovat s prstynkem od toho namysleneho penisa v Blue Cathedrale.

KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Tu mam, ikdyz ted jsem pridal 4 do Staminy tak jsem ji sundal a nandal si +4 tu takovou s tim malym cervenym chocholem. Koukam prave Top Gear special, az dokoukam cvaknu brneni.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Siiners face
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Zelezna Panna Mark. IV ?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Máš rád bodce v obličeji?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na tu vahu samozrejme
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Jinak docela doporucuju tento stit, vsimete si tech defensi co to ma , uplne silene.

FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Já jsem na tom takhle

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kdy beru hrace na bosse / summony, jde to uplne krasne spot on, privolam invadera nebo jsem invadovan a mam z toho Might & Magic Heroesy
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Vubec ne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Staci drzet weight limit mezi 60 a 70% a mas rychly roll, nad 70% brambora.
    Ja mam 90 nosnosti ( cca 36 staminy ) a Helmu na Weight Limit

FRIZER: Tobe to nelaguje jako prase ? Ja umlatil 2 invadery 8 me 4x backstablo kdyz stalo za rohem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam