• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: kostela? Myslis ty zavreny dvere u studny? Ty se ti otevrou po no man's wharf mam ten pocit...
    KONDIK: ashen knight? Kterej to je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty si chytrej jak radio, kdyz nevim, kde Iron Keep je :) jeste jsem na nej nanarazil...

A jeste jeden dotaz.

Uz se Vam povedlo dostat do toho kostela v Majule ci jak se ta vesnice jmenuje ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Katanu koupis u Pomateneho kovare, dej mu Dull Ember z Iron Keepu a budes mit svoji katanu, ja ale nebudu mit funkcni 2H !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: na ty ser, ja potrebuju Katanu :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prosim patchnete ty Two handry PROSIM , dam za to JOPSova Jatra !
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: kurva, pisu jak prase, a ten druhej ktereho jsem videl je v Sinner's Rise dole, kdyz sjedes vytahem.

KONDIK: Kofila pise, ze na zadny NPC co jde privolat nenarazil, tak pisu, ze jich je vic :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pockej ty mluvis o zensky k Lost Sinnerovi a ja o Knechtovi pred Pavoukem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: hned u tech tri typku v Lost of Bastill byl v jedne kobce Summon a pak je jeste NPC dole, kdyz sjedes vytahem v te mistnosti pred prvnim certikem :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Je skoro za sloupem v pravem zadnim rohu ( kdyz se koukas na mist gatu k pavoucici ) , Ahen Knight Boyle , Boyde nebo takovej nesmysl. Ale hodi se ti i treti summon hrace. Nejlip nejakej sorcerer. To pak das jako prd, me sice oba umreli na 75% , ale to je druha vec :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na žádný npc který bych si mohl přivolat jsem ještě nenarazil :)
    sice jsem to naposledy hrál v pondělí ale i tak, bylo tam 30 hodin a nic...

dohraným přeji mnoho zradu s další dávkou trýzně v ng+

dostanu se k tomu do 14 dnů, pak to spláchnu na jeden zátah:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: On chce Dull Ember co je v Iron Keepu za nejakym drobnym platformovanim.
    A prodava Katanu, popripade osvobod Oriflexe, kovarku , weaponsmithku v lokaci se skorpioni zenou, ta ma zase Murakamo, curved greatsword.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ano, bohuzel ma bonefire strasne stupidne, ale jde tam preskakat docela rychle , v jednom z tech domecku v te rokli je dira za zdi kterou prebehnes pred kostel a z kostela je to pouze po zebriku nahoru a na pavuciny, kde postrilis tech par sasku a pockej si na nejakej summoning sign, nebo si vyssumon NPC , Ashen Knighta v zadnim rohu mistnosti. Ma relativne dost HP a pavouci jdou z nejakeho duvodu po nem ne po tobe, je chutnejsi.
    JOPS
    JOPS --- ---
    kurva, to jste mi nemohli rict, ze za tou mlhou je normalni level ? :) Ja to proletel jak bodnut ohnivym sipem do prdele, ze se enemaci ani nevzmohli na to me zaregistrovat :) Ale sere me, ze jsem jeste nenasel zadnou katanu....

Nasel jsem kovare, co chce fire ember, ten samozrejme este nemam.... fok....
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: videl sem potkana vetsiho nez prumerny yorksirsky terier, ale to neni pes, takze se to asi nepocita :) jinak je roayal jerry vykuchan, naimpregnovan a predan muzeu. Stacilo si jenom prehazet kouzla a ty jeho nedonoseny mladata trochu poupravit na prudsim dark flejmu +3, podavat jako minutku. Ted resem otazku spidermani x-ray megtarantul a taborak nezvykle daleko...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Jako blbá otázka, ale jak se dostanu do druhé části forestu. Hned na začátku u lešení je vidět napravo jako by na jeskyněma že se tam dá chodit a něco tam je, neví někdo jak tam?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Videl jsi nekdy krysu velkou jako pes ? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VESNACH: oprava: neni to pes, ale "royal rat authority", ok, kdo se v tom ma vyznat :) docela sranda, ze sem se za 20+ chcipnuti ani jednou nestihnul podivat, jak se ta prasiva vec menuje :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak musim rict ze jsem zabil rottena a misto toho abych se hnal do castlu zacal jsem objevovat lokace a nasel jsem druheho blacksmitha , zjistil ze veci za duse stoji za pikacu a vsechny pozral a ted jsem nasycen :))

Apropo, ten "Warrior"armor z Bety, kde je, z koho je, slysel jse mze neni moc dobry ale libi se mi jak vypada.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak ona to je kombinace tech ctyrech malejch coklu. Mi daj na jeden utok toxik, protoze nemam zadnou rezitenci. Dva stihnu sejmout kouzlama a nez ukoncim ty zbyly dva, tak je za mnou velka cubka co dava instant hlavou.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VESNACH: nesmis ho zamerovat,stejne jako sifa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam