• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---

kurde tu mikinu bych si nechal libit.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vubec, vubec si nepamatuju jak jsem se kam dostal a prez jakou lokaci ... vim tak maximalne Ornsteina Mk.II kudy a prez koho se tam leze a starting lokaci, jinak vubec. Moc lokaci, prolitl jsem je strasne rychle a ted se do nich vraci ma nachazim veci co uz jsou mi na prd :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak zatim jsem schopen plus minus rict, kde co priblizne se nechazi a po telefonu i provest navigaci :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Public changelog for this patch is as follows:
    エラーコードが表示され召喚サインが書けなくなる現象の修正

Google translated to:
    Modification of the phenomenon that summons sine is unable to write error code is displayed
    Which could be something about error codes being shown when failing to drop a summon sign.

Last patch was over 120mb and that usually means contents/textures/models and not only some random fixes; they're probably changing more than they declare.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Patch 1.02 out, 125 mega, udajne ma opravovat nejake quirks online modu ale instalator obsahuje i nejake textury atd .
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Vypada v tom brdneni jako Analni Dildo a ma Rapir, nenasel jsem NPC ke kteremu patri jenom white phantoma. Jako byl Tarkus, ten taky sel jen vysummonit

JOPS: Ja nevim SAM, jsem z te mapy ZMATENY
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

VESNACH:

diky hosi, doufam, ze tam maj KATANU :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ne tyve kofila ma pravdu! Sem vul. Me uplne vypadlo, ze ti to da ten kartograf kvuli mape... je ve forrest of giants.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jo ? tak jsem tam asi nekde prehledl klic :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jestli myslíš v majule mansion, tak hledej ve forrest of giants kartografa!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: kostela? Myslis ty zavreny dvere u studny? Ty se ti otevrou po no man's wharf mam ten pocit...
    KONDIK: ashen knight? Kterej to je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty si chytrej jak radio, kdyz nevim, kde Iron Keep je :) jeste jsem na nej nanarazil...

A jeste jeden dotaz.

Uz se Vam povedlo dostat do toho kostela v Majule ci jak se ta vesnice jmenuje ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Katanu koupis u Pomateneho kovare, dej mu Dull Ember z Iron Keepu a budes mit svoji katanu, ja ale nebudu mit funkcni 2H !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: na ty ser, ja potrebuju Katanu :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prosim patchnete ty Two handry PROSIM , dam za to JOPSova Jatra !
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: kurva, pisu jak prase, a ten druhej ktereho jsem videl je v Sinner's Rise dole, kdyz sjedes vytahem.

KONDIK: Kofila pise, ze na zadny NPC co jde privolat nenarazil, tak pisu, ze jich je vic :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pockej ty mluvis o zensky k Lost Sinnerovi a ja o Knechtovi pred Pavoukem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: hned u tech tri typku v Lost of Bastill byl v jedne kobce Summon a pak je jeste NPC dole, kdyz sjedes vytahem v te mistnosti pred prvnim certikem :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Je skoro za sloupem v pravem zadnim rohu ( kdyz se koukas na mist gatu k pavoucici ) , Ahen Knight Boyle , Boyde nebo takovej nesmysl. Ale hodi se ti i treti summon hrace. Nejlip nejakej sorcerer. To pak das jako prd, me sice oba umreli na 75% , ale to je druha vec :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na žádný npc který bych si mohl přivolat jsem ještě nenarazil :)
    sice jsem to naposledy hrál v pondělí ale i tak, bylo tam 30 hodin a nic...

dohraným přeji mnoho zradu s další dávkou trýzně v ng+

dostanu se k tomu do 14 dnů, pak to spláchnu na jeden zátah:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam