• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Já zase zjišťuju lehkej disbalanc ve stylech hraní. na levelu 102 bych mohl masit jako prase ale vzhledem k tomu, že mají prskavpku nevyváženou pro pozdější hraní tak dostávám do huby. Viz to že furt chodím v otrhaných hadrech a jiný jsem neviděl.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Hmm jsem debil ze jsem nezacal jako lvl 1 , Knight ma totiz lvl 12 na zacatku a tech 11 pointu se mi i ted na 155ce hodi pri resetu :/ No nic ,pouceni pro priste, ale dalsi charakter rozjizdet nebudu, nedava to smysl pri moznosti resetu, zatim jsem narazil na 4 soul vessely, takze jsem zkousel kouzelnika a pyromancera a zjistil jsem, ze jsem levej jak to jen jde.

Ikdyz jedna pyromancie mi male utrhla drzku jak je unikatni, porad nic, co by porazilo muj velkej stit a Greatsword :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo jedinej class co má lvl1, ostatní už jsou dál .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na preruseni akce potrebujes zbran s co nejvyssi poise dmg a ten prsten co pridava, cim vetsi zbran tim vetsi dmg vetsinou ma, ty nejsilnejsi maji kolem 60 a to staci do knightu co jsou v Dragon Shrine ranu a jsou v prdeli, jinak na ne to dopurucuju to jsou nejvic RELENTLESS Moby jake jsem kdyz v Dark serii zazil, kor ty s obojruckou jsou schopni do vas busit donekonecna, proste nonstop mlati, vterina opener a mate zasazenou ranu. Neuveritelne zabavny typ mobu, skoda ze je jich v te oblasti jenom asi 10 , chtel bych videt bosse postaveneho na tomhletom. Drzi se za Havlovym stitem, takze mu ani kouzla moc nedelaji, pak pribehne, a mlati a mlati a mlati ... nezastavi se, proste vas zatluce do podlahy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: ono to slo ukotoulovat, ale nesmel jsi udelat chybu, jinak bye bye. Ja ho zpraskal s nekym....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Opatrne, jeho prerusi max Havluv Dragon Tooth s ringem na Poise, ten stunlockuje i Bosse ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Deprived zacina jako SL1 ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Jopsovi katana na zelvaka staci. Myslim, ze mi staci tri udery a zelvak je kaputo.

Ale problem je v tom, ze katanou neprerusim jeho utok. Kdyz se naprahne, tak stihnu jednu ranu, ale on porad pokracuje v utoku a ja jsem v haji. :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja na nej prvne bezel jako deprived hadrak se stitem, co mi dropnul zombik na hrdbach a se short swordem. Velmi osklive sem trikrat zemrel. Jednou u samostrilu vpravo, jednou u samostrilu vlevo a jednou prikrcene za zrezlym kusem plechu, coz sem pochopil, ze tudy cesta zatim nevede. Kdyz uz ma pak clovek lepsi stit tak ma celkem jednoduchej patern, ale bez nej to moc dobre nejde.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL:

Havel
    Full Tower
    Prusuer Shield
    a tu targe ktera pri parry odrazi target kouzlo zpatky na castra.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Co používáte za štít ? Já mám pořád drangleic a už mě to s ním nebaví a mám pocit že nestačí.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Me prisel krasny start a zaklad, vsechno velice telegrafuje ale vsechny jeho rany jsou relativne fatalni. V tomhle byl vyborny Tower Knight, s jeho upgradlou verzi Penetratorem
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Pursuer je prvni boss co predstavuje trochu vetsi vyzvu :) kdyz si na nej clovek nenaklika bandu spiritu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: ja kdyz videl, jak leti, tak sem z te plosiny radeji rovnou prchnul :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Byl to event, ktery muzes udelat a pak mas od nej klid a nepotkas jej jako bosse, nebo jej pak normalne konfrontujes jako Bosse v jine casti hradu.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    BELIEVER: Ano je :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    je
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Tak jsem se do toho taky zakousl, myslel jsem, že počkám na price drop, ale včera večer mi ruply nervy, koupil jsem to z PSN a o hoďku později už mě drtí žábonosorožec. Je to zatím děsná bomba.

Stala se mi ale divná věc - ve Forest of Fallen Giants jsem došel do nějaké pevnosti, kde je nahoře taková velká plošina, nádvoří, nebo co. Vylezu tam a najednou přilétla nějaká obří vrána, shodila na to nádvoří nadupaného rytíře s velkým mečem a ten mě samozřejmě ve vteřině rozštípal. Ale když jsem tam došel podruhý, vrána nikde, rytíř nikde... to je normální?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fyzicka Session s Kondikem pro JOPSe

Jops je Adventurer
    Jops ma Katanu
    Katana je zbran secna a bodna, teoreticky omracovaci ale uz vidim jak plochou stranou ostri mlatis Rottena prez hlavu.
    Teenage Smelter King Turtle Ninja s Palcatem je Zelva , ktera byla zalita do zeleza, jsme v Iron Keepu budem predpokladat ze je to vsude roztavene zelezo.

Zelezna zelva dostava od Jopse Katanou, zkousel jsi nekdy mlatit katanou po kovadline ? nebo ji opichal katanou ? :)

JOPS ted uz vi, ze heavy armored targety maji weakness na Lightning a Blunt zbrane, Palcaty, Macy, Morning Stary , Hamery a Warhammery BLOOD FOR THE BLOOD GOD !

Jedine co nesmis je zustat pred zelvou, ranou srovna i me a to mam Havla, nechat jej machnout a z palcatu ji davam za 534 dmg, pada na jedno heavy combo pri 1 H dane zbrane

Globalni pravidlo Souls serie je ze Draci a Heavy armored targety maji weakness na Blunt zbrane a Lightning , vyjimka je pouze Ornstein, protoze jako malej jedl Pikachu-flakes.

Jakmile target nema na sobe viditelne brneni tak je vulnerable na secne zbrane.

Pichaci zbrane jsou pro pozery a pussy co se musi schovavat zxa stit pri pichani :)) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si zkusil Iron Keep. Prijemna lokace, ale nejak jsem se trochu zasekl na tech zelvach s tezkymi kladivy. Kdyz je prostor nemam s ni problem, ale kdyz ty svine jsou v uzkych ulickach, tak mam problem. Ja mam pocit, ze mi to Tower Shield nevykreje. Nastavim ho a pul zdravi v pytli :-D ale je mozne, ze ho nestihnu nastavit, kdyz do nej sekam katanou :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja jsem velice spokojenej. Mam za sebou cca 30-40 hodin a chcipal jsem jako svin... :)

ono, kdyz clovek prolejza levely, kdy zabiji jednoho rytire 3 minuty a nesmi se nechat trefit, jinak je po nem ma neco do sebe... Pak mi doslo, ze sem jit 5. levelu neni to prave orechove. A kdyz jsem zjistil, ze prvni vchod mam temer vedle hlavniho bonfire, tak jsem se sel vybrecet do kouta :))
    Ale stejne jsem tam strasne chcipal. Pamatuji na DS1, kdyz jsem objevil vchod do Undead Burg, tak to byla prochazka ruzovym sadem. Tady v DSII to je prochazka peklem. Dva nepratele = chcipnuti :) a mockrat za sebou.

Jsem rad, ze je teleport. Upgrade zbrani mi taky celkem vyhovuje a celkove se mi hra moc libi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam