• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Pursuer je prvni boss co predstavuje trochu vetsi vyzvu :) kdyz si na nej clovek nenaklika bandu spiritu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: ja kdyz videl, jak leti, tak sem z te plosiny radeji rovnou prchnul :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Byl to event, ktery muzes udelat a pak mas od nej klid a nepotkas jej jako bosse, nebo jej pak normalne konfrontujes jako Bosse v jine casti hradu.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    BELIEVER: Ano je :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    je
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Tak jsem se do toho taky zakousl, myslel jsem, že počkám na price drop, ale včera večer mi ruply nervy, koupil jsem to z PSN a o hoďku později už mě drtí žábonosorožec. Je to zatím děsná bomba.

Stala se mi ale divná věc - ve Forest of Fallen Giants jsem došel do nějaké pevnosti, kde je nahoře taková velká plošina, nádvoří, nebo co. Vylezu tam a najednou přilétla nějaká obří vrána, shodila na to nádvoří nadupaného rytíře s velkým mečem a ten mě samozřejmě ve vteřině rozštípal. Ale když jsem tam došel podruhý, vrána nikde, rytíř nikde... to je normální?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fyzicka Session s Kondikem pro JOPSe

Jops je Adventurer
    Jops ma Katanu
    Katana je zbran secna a bodna, teoreticky omracovaci ale uz vidim jak plochou stranou ostri mlatis Rottena prez hlavu.
    Teenage Smelter King Turtle Ninja s Palcatem je Zelva , ktera byla zalita do zeleza, jsme v Iron Keepu budem predpokladat ze je to vsude roztavene zelezo.

Zelezna zelva dostava od Jopse Katanou, zkousel jsi nekdy mlatit katanou po kovadline ? nebo ji opichal katanou ? :)

JOPS ted uz vi, ze heavy armored targety maji weakness na Lightning a Blunt zbrane, Palcaty, Macy, Morning Stary , Hamery a Warhammery BLOOD FOR THE BLOOD GOD !

Jedine co nesmis je zustat pred zelvou, ranou srovna i me a to mam Havla, nechat jej machnout a z palcatu ji davam za 534 dmg, pada na jedno heavy combo pri 1 H dane zbrane

Globalni pravidlo Souls serie je ze Draci a Heavy armored targety maji weakness na Blunt zbrane a Lightning , vyjimka je pouze Ornstein, protoze jako malej jedl Pikachu-flakes.

Jakmile target nema na sobe viditelne brneni tak je vulnerable na secne zbrane.

Pichaci zbrane jsou pro pozery a pussy co se musi schovavat zxa stit pri pichani :)) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem si zkusil Iron Keep. Prijemna lokace, ale nejak jsem se trochu zasekl na tech zelvach s tezkymi kladivy. Kdyz je prostor nemam s ni problem, ale kdyz ty svine jsou v uzkych ulickach, tak mam problem. Ja mam pocit, ze mi to Tower Shield nevykreje. Nastavim ho a pul zdravi v pytli :-D ale je mozne, ze ho nestihnu nastavit, kdyz do nej sekam katanou :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja jsem velice spokojenej. Mam za sebou cca 30-40 hodin a chcipal jsem jako svin... :)

ono, kdyz clovek prolejza levely, kdy zabiji jednoho rytire 3 minuty a nesmi se nechat trefit, jinak je po nem ma neco do sebe... Pak mi doslo, ze sem jit 5. levelu neni to prave orechove. A kdyz jsem zjistil, ze prvni vchod mam temer vedle hlavniho bonfire, tak jsem se sel vybrecet do kouta :))
    Ale stejne jsem tam strasne chcipal. Pamatuji na DS1, kdyz jsem objevil vchod do Undead Burg, tak to byla prochazka ruzovym sadem. Tady v DSII to je prochazka peklem. Dva nepratele = chcipnuti :) a mockrat za sebou.

Jsem rad, ze je teleport. Upgrade zbrani mi taky celkem vyhovuje a celkove se mi hra moc libi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: SL1 run v Champions Covenantu ! Za to bych platil klidne 5 dolaru za epizodu :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    rat king!
    Cheese Tactics - Ware' the Rat King! - Dark Souls II
    https://www.youtube.com/watch?v=0W4nS2mJSCY
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Jsi v Covenantu ktery te plive hracum do dane lokace / zony , kterou mas branit.

Bell Keepers nebo Krysi Covenant, tvym ukolej je zabit hrace v danem miste.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    co to je to being summoned as grey spirit? to si ze mě někdo dělá live target?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už jsou videa jak to jedou řízci na levelu 1? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja mam lvl aktualne asi 120 a taky nejsem v ng+. Ale jak sem psal: vsechno je vetsi, vseho je vic a prestoze nemam nejak nouzi o duse, rozhodne si netroufnu tvrdit, ze sem nasel idealni build a gear. Takze ve finale, ze mam vsechno na +9 a vysokej lvl, to este nemusi zdaleka vubec nic znamenat.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Na "Ruin Sentinelech" v Drangleic Castle jsem nafarmil cca 200K Soulu
    Na Rytirich v Iron Keepu a Titan Zelvach 80K
    Na Certech pred Sinnerem asi 40K

A kdyz dosli knechti u Blue Cathedraly, sel jsem spalit Bonefire Ascention.

Ja z online pouzivam summon Sunbrosu na bosse, jinak jsem nemel postranny prijem. Ale s Prstenem +1 a Jester Rukavicema jsem se fakt rychle a furt rochnil v soulech bez strachu z uklouznuti a nasledne smrti, strach se totalne vytratil.

Jsem lvl 155 a nejsem NG+

Zacatek je pomalejsi, protoze nevim kde sezenu "Astoruv Mec" a Stamina regen Shield a Long bow co jsem vedel presne kde je v DS, ale pak ke konci jsem se urval a udelal 30 lvlu za vecer pouze behanim z A do B a vyvrazdovanim velkych bossu a sbiranim Hero Soulu kterych se valelo vsude kvantum.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: no hele s tima prstenama na ochranu ti davam za pravdu jenom castecne. Ano, zmizely sevreny pulky z toho ze prijdes o xxx xxx dusi nez dobehnes k taboraku, ale zase tady nemas farm, takze resis jestli a kde farmit, protoze nejlepsi mobove mizeji rychle. Chapu, ze kdyz hrajes online tyhle problemy neresis, mas v podstate prisun dusi z x zdroju, ale v offlinu kalkulujes dalko vic. Ze zacatku navic postupujes pomalu, malo gemu, malo estusky - pro novyho cloveka v ds to musi byt o trochu vetsi peklo a zmatek, mirneny jenom fast travelem.
    Slibil sem si, ze do ng+ online nebudu zapinat a tu hru sem si vylozene uzil s tim, ze v ng+ me ceka dalsi rozmer s online hranim = oziveni, klidne i na nekolikanasobek herniho casu. Hledani veci na ktery sem neprisel sam, levelovani covenantu, pvp.
    LLGHOSTLL: nelogicky rozmisteny taboraky me osobne vadi taky a vcelku leveldesign asi obecne. Podle me pravdepodobne nejvetsi problem cely hry, ale... jenom pokud to srovnas s predchozima titulama. Jednicka mela leveldesign genialni (nesrovnatelne lepsi) a tohle se da spis srovnavat s demon's souls. V tomhle smeru to byl podle me krok zpatky a ne uplne k lepsimu, ALE clovek si musi uvedomit ze to je porad hra, ktera v podstate nema konkurenci, takze to neni poradne s cim srovnat a predevsim: je taky daleko vetsi nez predchozi tituly, a to po vsech strankach! Coz muze a pusobi hekticky, protoze voditka porad nemas (coz je taky pochopitelne dobre).
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Díky pánove... Já vám o tom taky povím, jen co to poprvé dojedu... zatím dojmy přetrvávají z toho co jsem napsal po těch prvních 20 hodinách...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Jenomze se mi nestalo moc aby se bos na stitu uplne tupe rozplacnul, tady mi od nej odskakuje i Vendrick :) To je prodle me moc extremni uz. Na druhou stranu Ultra Greatswordy stoji za ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam