• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ten boss me zabil 8x , 1x me zabil skutecne on 7x enviroment ... ja mam co rikat.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tos me pripomel kdyz jsem zabijel old kinga :D poprve to bylo nadejny....dal jsem mu posledni rano.. Victory a rolnul do lavy :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jj kolega je taky typ jako ty, zabijeji jej bossove , pak jsem toho bosse videl nazivo, bezel k nemu a najednou utes = Boss :F
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: já vím, jednou jsem chcípnul na prvním šutru, kdy jsem zahucel do díry a pak na mě zezadu zaútočil kouzelník... Zákeřně zezadu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: No, tak to si je pridej do misky polij estus flaskem a pud se do svych Maccho Ceralii , protoze je budes potrebovat na ty dungeony. Protoze jak v nem chcipnes, musis zaplatit Effigy aby se portal otevrel znovu ... HA !
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: na tech blbeccich u shrine of amana to jde nejlip
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: blbecku :)

nezapomen, ze po kapsach se mi vali asi 4000 sipu, takze to by bylo, kdybych to nedal :)) challenge accepted :)

A uz mam aj Havel brneni...

A mate nejakej tip, kde nafarmit Twinklink Titanite ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ja tu trubku roztrhnul vejpul , 2x vlastne...
    Ale je to Challenge pro JOPSe , kterej umira tak ze uklouzne na bonefiru, ztrhne saty ze Shanalotte a ta ho zmlati pak do bezvedomi. Tak takovy talent at to zkousi ne veterani (;
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Chceš mi tvrdit že jsi ty tři dungeony nedal? tak já to radši dám chci vidět jak žereš botu:)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: hlavne jsem neak blbnul jeden vecer a prisel jsem o 0.7mio dusi .... :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Chutnaji moc dobre, jsou bez cukru a je z toho 10.000 malych bifidus axeregularis pomocnicku co rozstipou tvoji potravu v zaludku ... i se zaludkem. Ja je sezral po fightu s Kralem, ne pred :) Spatne na plet
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: kdyz otom premejslim tak jsem ty z ng asi spalil :D
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: jj uz jsem to na ng probehl :D jsem nakonci ng+ a dal uz nejdu protoze vetisna pvp se odehrava tam :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: asi duse Giantu

ty se nachazeji v "Forest of Fallen Giants"

jestli si pamatujes ty stromy, jak byl napis EXAMINE, tak ted ti do nich pujde vlezt :)
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: asi ho taky pujdu pokosit, co potrebuju vlastne abych ho mohl zacit nicit ?:
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: A ted muzes pro kings armor...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak Vendrick down. Žužlal jsem ho asi 10 minut, ale padnul :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne, musis je mit u sebe v inventari, ja mu delal cca 250 dmg na ranu.
    Bez si vydolovat 5 dusi at mas klid, doporucuji tu z velkeho draka :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL:

KONDIK:

hele a musim nejak ty duse pouzit tech giantu na toho krale ?? ja kdyz do nej seknu, tak mu seberu 80-90 kousku zdravi...

KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja na nej sel s 5ti , Par krat jsem jej machnul Flammenbergou a vykrvacel :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Bozi Covenant, ale jestli ty splnis vsechny tri Dungeony a pak Darklurkera , TAK TADY NAFOTIM JOURNAL JAK ZERU BOTU ! :)

LLGHOSTLL: Probehnes 3 dungeony a pak 4ty je Darklurker, defka smradalva co mi nachcala do usmevu neuveritelnym zpusobem ... Bozi covenant ale jak zabijes Darklurkerku , totalne na prd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam