• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: attunment ja na sloty a na rychlost sesilani kouzel. Inteligence ti skaluje s magic a fire. Malo inteligence a attunment = dlouhy casteni a mensi dmg.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hand Bash na vyrazeni stitu, pridanej misto Kicku z DS1 . Kick delal to same v DS1 , blockerovi vykop stit a mohl jsi ho critnout zepredu, ma to ale stejnou animaci jakio ripposte takze se tomu rika ripposte, ripposte je ale vyrazeni zbrane zbrani technicky vzato, vyrazeni stitu rukou je proste vyrazeni stitu, shield bash je kdyz nekoho prastit greatshieldem prez palici nebo vyrrazis Parrying shieldem nekomu utok. Zbran Zbran - Rippost , Stit - Zbran - Bash , Stit - Lebka - bash :)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: jo promin, spatne jsem to napsal.. ja to mamporad zafixovany stejnym nazvem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: to nechapu, jak nekdo muze odhodit stit ? Chapu, kdyz bude mit v ruce draci zub, plus necim nahnane poise, tak chapu, ze me to odhodi, ale kdyz ma v ruce kudlicku, se kterou bych mel problem vykuchat i Kondika, tak to proste nechapu. kde je to kouzlo ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Tak to neni Riposte ale vyrazeni stitu, kdyz jej drzis pred sebou jako prodavacky Veze v Metru, kdyby jsi jej nedrzel pred sebou, enudela ti nic , proste nekdo ma naucene jak se ktera akce countruje a ten nepotrebuje brneni, protoze ho proste netrefis, vi kolik ma invul framu , obskace te a vykucha jako male dite. Ja potkal hrace co mel 4 Flame Swathe, proti tomu nejde nic udelat ... nic , vyskocis z jedne a vlezes do druhe , game over.

Jeste vetsi prdel je nekoho se sistem u-Emitforcovat . to mu odstreli stit , bonk , Frontal Critical.
    ESY
    ESY --- ---
    JOPS: ja nepochopil jednoho cloveka jenom :D beheal jen v trenkach a neakym kozenym armoru. Skakl jak opicak.. Frajer skocil tak ze dopadl tesne predeme, prasknul me do stipu a dal riposte za ik neakou malou nedokrmenou kudlickou... :D potkal jsem ho v arene 3x posobe.. Nebudu rikat ze dal uz jsem tam par minut nesel :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: tak attunement je na sloty, ten mam na nule :) ja to dohanim prstenem :))))

a k cemu inteligenci ? Ta na to snad vliv nema ne ?

ESY: to jsem nejak nikdy moc nepochopil... ten riposte. Najednou se mi odhodi stit a je po mne....

KONDIK: no povidej mi o tom... on me netrefi a zabije me. Kdyby to bylo o kousek, tak primhourim oci, ale oni to jsou metry :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Ja PvP moc neholduju, trpim strasne ghostingem zbrani a backstaby zepredu, na me riposte neni potreba, ja vidim hrace kterej me najednou backstabnul ... thle by fungovalo kdybychom hrali PvP v jedne mistnosti vedle sebe mozna ...
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: v pvp je blby ze kdyz se moc krejes tak dostanes hrozne, odrazi ti stit a dostanes riposte ik:D

JOPS:

ja beham ted v alva helme protoze je sexy a llevelyn (snad jsem to napsal dobre kurva) setu.
    v pravy mam manslayer a poison ricard rapier
    v levy mam Llewellyn Shield stit a dark hunters bow s poison sipama :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tak pyromancie bez int a attunment je o nicem :) int ti ovlivnuje dmg jestli se nepletu a attunment c. speed. Ve dvojce to neni jenom o tom si namaxovat rukavici.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pyromancery je na PVP OP a proto maji byt nektere veci nerfovany dalsim patchem, aspon tak rikal EpicNameBro, kazdopadne ty prdnes na target Lingering Flame nebo Flame Sweathe a jsi vysmaty , protoze je po nem.

JA radsi vytam variantu podpurnych veci do PVP , Anti Fire Dmg "poceni" pyromancie a pak Replenishment miracle a jsi v cajku, kdyz uz ches byt meele. Ikdyz globalne povazuj healing flaskama za srabacky a jakmile to druha strana udela , delam emoci "PROCRASTINATION" a nechavam se vykuchat.... je to nedustojne.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    JOPS: Já jsem zkoušel arény u Brotherhood of Blood, mám Old Knight's Shield a Bastard Sword +10. Šlo mi to asi stejně jako tobě... :) Největší výprask jsem dostával od lidí, co mají jakési obouruční kopí. Strašně rychlá a zbraň a navíc strašně nakládá.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:

ESY:

hosi, ja beham s katanou, TOWER SHIELDEM a oblecek mam HEXER.

Poprve jsem jel tak, abych mohl delat normalni kotrmelec a ne delat sudy jak po desatem pivu :)

Ale s timhle materialem dostavam v PVP strasne naprdel. Ale fakt strasne, jestli vyhraju jeden z 10ti, tak jsem moc rad.

Pak jsem zjistil, ze pyromancy na PVP moc pouzitelna neni. Nez hodi zasranej fireball, tak me protivnik 6x obehne a 3x vykucha... A pritom mi prijde, ze kdyz oni zacnou hazet po me, tak se nestihnu ani nadechnout....

A pak na PVP jsem zjistil, ze kdyz me poprve trefi mecem, tak automaticky dostanu jeste druhou a castokrat me jebnou i potreti :) Tady to musim vychytat, ale nevim jak. Jestli udelat kotrmelec, nebo si vzit lehci stit.

A dalsi vesela story je, kdyz se do me nekdo pusti a ja do nej hustim katanou, dostane 4x seknuti po 250-350 HP a on ma pak jeste pulku zdravi.... Ja s myma 1200 HP nebo kolik mam, bych lezel s nozkama nahore....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Predtim jsem na sebe natahl Drangleic , ten nesl az do Vengarla a ten nosil az do Havla ... Alva je daleko lehci , co je sice pozitivum, ale na dex build to fakt zatim nevypada, potreboval jsem 20 STR na Greatshield ( Classu ne nazev stitu ) , protoze jsem na dodge lempl radsi mit neco co nejakou ranu vykreje. A uvarime neco co ma bleed , hodne bleedu a dame na to lightning nastackujeme Miracle, a hlavne at to ma DEX modifier aspon C m nejlip B ... a ma normalni moveset.

Bude bzunda
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tohle znam, skrz vsechny hry vetisnou hraju +- to stejny:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem to jako vcera rozbehl, ALVA Armor , Velkej stit a Morning Star co je hned na zacatku v Majule ... Hmm co mi to pripomina , ACH ANO , muj prvni build. Jsem uplne zoufaly :/ neumim vymyslet nic kreativniho.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ESY: budu běhat ve Forestu :-) u mě to je na dlouhou trať :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: hmm tak v tom mam bordel, dex faith it is, bleef lightning, zni jako zradlo.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: tak poison se scaluje s dex a adapt.. ktezto bleed s dex a fiath.. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: ja planuji str miracle lightning, sunbrah ! nebo dex bleed, poison se lehce countruje, bleed hur
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam