VESNACH: Fraam Set je spatne brneni, je krasne ale fakt spatne.
Vengarl , +suje se normal sutry a je fakt fantasticke co se tyce obrany.
Steel mi prisel hodne zajmavej, ten zkusim naplusovat.
Drangleic Armor hned na zacatku si myslim ze je na start asi nejlepsi brneni pro jakehokoliv Warriora.
Havel je nejlepsi ale ma velkou nevyhodu prave v konzumaci Twinklingu, ktereho az do skoro konce hry neni moc, pak samozrejme jde kupovat a ztraci se jeho nevyhoda.
Nebal bych se vsak experimentovat. Ja spise hledam armory hezke nez "prakticke"
Steel Stet, Wlite Knight Set , Vengarls Heavy Armor , Alva Armor, jsou prooste hezke kousky a naplusuju a natahnu je na sebe.
Momentalne muj DEX build pobiha v Alve, protoze ma na svoji vahu vyborny defense , s celoplatem jsem sel Drangleic -> Vengarls -> Havel
s DEX jeste uvazuju ale myslim si ze vyplusovana Alva bude bohate stacit az do NG+
Stejne podstata DEX buildu je nebyt trefen , plechovka nejakou tu ranu musi snest.
Jinak panove info pro vsechny, doporucuju si sebrat charakter s nejakym Soul levelem kolem 150 , vemte Soul Vessel a skocte si za bichtama z chatrce, dejte si reset statu a zkuste se divat, v kolika pointech vam zacne stat pridavat takove cisla, ze se to nevyplati.
ja si napriklad sebral neprimarni staty a zvedal az byl diminish return nesmyslny, od 50 Nosnosti to pridava kravinu, nastavite na 49 jdete dal a takhle si najdete pomyslnyh strop a soft cap vsech statu, netyka se STR , DEX , INT a MIRaclu , ty skalujei do 99 a davaji proste bonus porad, jinak by to bylo unfair. Ale takova Vitalita, Endurance atd atd prestane davat smysl od 39 do 49 , pak se to vyplati dohonit itemama. Treba Secon / Third Dragon Ring jednoznacne, vsechnoi zveda nechutne, a mate perma prsten na slot (:
Dalsi urcite Ring of Life Protection a pak je to questionable, jestli si meeleckarui vemou Ring of Stone Giant na Poise Dmg za zashieldovane srace nebo vymysli nejake zuzo kraviny, napriklad Sunburst Ring do pvp a Ring of thorns jous tsrasny zradla, hrac vas sekne, dostane zpet ranu ktera ho staggerne, vy pak vybouchnete jeho odmrsti a jdete ho kuchnout na zem :)