• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    twinkling urcite nema :) sem chtel pred ng+ dodelat judgment set a malformed shell a pak sem se na to vykaslal s tim, ze me nebavi farmit a ze to stejne najdu v prubehu dalsi hry.

KONDIK: alonne captains je trochu hnusnej a hlavne mi prijde docela pouzivanej. Ma ho kazdej druhej, proto sem taky nakonec vybral ten imperius... u nej me sere jenom to, ze je deravej :D mirror knight je peknej, a to by se ti moh libit heide knight armor set, zatim mi z nej padly v ng+ jenom kalhoty, ale vypada moc dobre a plusuje se normalnima sutrama. A je pomerne lehkej a podle me i hodne slusnej, koukni na nej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ESY: Noooooo , mozna tady bude nekdo rozpoustet maslo na palici :) Taky mam pochyby , mozna se mi to zda ... sakra
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: ja prave myslim ze ne.. pac to jak kreten farmin v amane:D a pokud je ma.. tak 6 hodin famril zbytecne :D ted jdu na pozdni obed ale jak prijdu tak se podivam!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Alonne Captains vypada divne, ty nozicky v tom, ramena jako "WE'RE SPEHS MEHREENS, WE'RE THE EMPRAHS FURY ! " a nozicky jako haky do betonu ... ne proste ne :)

Desne se mi libi Mirror Knight set, AZ NA TU HELMU ! to radsi nosim Elite Knighta ... Nejsem Narcis Knight.

A jestli je Vengarls na Twinkling tak se omlouvam tim padem je na pika-pika jako Smelters Kozoroh Pisoar Helmet Set. Ano svym zpusobem je to direct upgrade ale neplusoval bych jen, twinkling bych si fakt nechaval na neco s cim pujdu az za hrob, 1 stit ,1 set ... Na zbrane je tam stejne Dragon Bone a ze ti draci meli kosti.

ESY: Nema ta zaba co prodava sutry globalne uplne na konci hry po smrti krale i unlimited Twinklu ? Ted jsi me vazne dostal :) Ale z tech pyzmonu v dragon aerie, kterych je tam asi milion musis vykutat titanitu na opatovani OCtavie.
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: kde se da kupovat Twinkling titanite? O_O
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja vim, ze je ten faraam nic moc. Ale zacal sem ho delat a jakmile uz do neceho investuju 5 sutru, tak to dotlacim na 9 a jak si psal, proste se mi libilo. Jako ikonicky brnko ds2 :)

Vengarl's set se plusuje twinklingem ne? Obecne je to s havlem asi nejoblibenejsi tezky brneni, co sem tak nejak zatim cet. Kazdopadne si nejsem moc jisty, ze na +5 bude mit porad lepsi staty jak treba alonne captan set +10? Chtelo by to serioznejsi vyzkum v tyhle oblasti, na wiki uz se to zacina pomalu plnit.
    U me teda zatim vede alonne captan s. (vetsi fyzicka defka a pekelny rezist fire) v kombinaci s imperiusem (lepsi rezistence celkove, krom fire, o neco mensi fyzicka defka).

z lehkych v ramci pve logicky vede jester's a koukam po nahr alma. Do pvp bych bral treba shadow set, ale ten drop me desi :) kazdopadne vypada fakt pekelne, rukavice chteji 16 dex a davaji bleed.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Fraam Set je spatne brneni, je krasne ale fakt spatne.
    Vengarl , +suje se normal sutry a je fakt fantasticke co se tyce obrany.
    Steel mi prisel hodne zajmavej, ten zkusim naplusovat.
    Drangleic Armor hned na zacatku si myslim ze je na start asi nejlepsi brneni pro jakehokoliv Warriora.
    Havel je nejlepsi ale ma velkou nevyhodu prave v konzumaci Twinklingu, ktereho az do skoro konce hry neni moc, pak samozrejme jde kupovat a ztraci se jeho nevyhoda.
    Nebal bych se vsak experimentovat. Ja spise hledam armory hezke nez "prakticke"
    Steel Stet, Wlite Knight Set , Vengarls Heavy Armor , Alva Armor, jsou prooste hezke kousky a naplusuju a natahnu je na sebe.

Momentalne muj DEX build pobiha v Alve, protoze ma na svoji vahu vyborny defense , s celoplatem jsem sel Drangleic -> Vengarls -> Havel

s DEX jeste uvazuju ale myslim si ze vyplusovana Alva bude bohate stacit az do NG+
    Stejne podstata DEX buildu je nebyt trefen , plechovka nejakou tu ranu musi snest.

Jinak panove info pro vsechny, doporucuju si sebrat charakter s nejakym Soul levelem kolem 150 , vemte Soul Vessel a skocte si za bichtama z chatrce, dejte si reset statu a zkuste se divat, v kolika pointech vam zacne stat pridavat takove cisla, ze se to nevyplati.

ja si napriklad sebral neprimarni staty a zvedal az byl diminish return nesmyslny, od 50 Nosnosti to pridava kravinu, nastavite na 49 jdete dal a takhle si najdete pomyslnyh strop a soft cap vsech statu, netyka se STR , DEX , INT a MIRaclu , ty skalujei do 99 a davaji proste bonus porad, jinak by to bylo unfair. Ale takova Vitalita, Endurance atd atd prestane davat smysl od 39 do 49 , pak se to vyplati dohonit itemama. Treba Secon / Third Dragon Ring jednoznacne, vsechnoi zveda nechutne, a mate perma prsten na slot (:
    Dalsi urcite Ring of Life Protection a pak je to questionable, jestli si meeleckarui vemou Ring of Stone Giant na Poise Dmg za zashieldovane srace nebo vymysli nejake zuzo kraviny, napriklad Sunburst Ring do pvp a Ring of thorns jous tsrasny zradla, hrac vas sekne, dostane zpet ranu ktera ho staggerne, vy pak vybouchnete jeho odmrsti a jdete ho kuchnout na zem :)
    ESY
    ESY --- ---
    VESNACH: ja premejslim ze zalozim asi neakej char a zkusim to vylevlovat do neakyho extremu :) jsem zvedavej treba na takovej ng+++ :)
    Ale s main postavou holt musimkvuli pvp zustat v ng+
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ESY: sry sem se smazal, sem to napsal dementne. Neco pres 170 a kousek z ng+ :) ted to je tak jeden boss = jeden lvl, ale chci totalne nabuseny hovado :D takze v tom budu pokracovat, dokud to pude snadno.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: na hexy potrebujes fejt ne? :) to me docela mrzi, protoze sou v tom moc pekny veci. Mam ted INT 40, ATTUN. 20, STR 40, DEX 15, VIG, VIT, ENDUR. 31, ostatni 6 a zacinam mit pomalu superhrdinsky komplexy :D nevim na co davat driv a uz je to tak nejak jedno mi prijde na tomhle lvlu.

Co povazujete za, rekneme top 3, brneni? Behem ve faraam setu +9 a jak davam i neco do VIT, tak unesu i trochu tezsi varianty a zustavam pod 70% (s prstenem)... vengarl's set je urcite super, pomer hmotnost vykon, ale ubira mu, ze nejde plusovat normalnima kamenama. Zatim se snazim delat imperius a alonne captain set a osobne nevim o nicem lepsim.
    ESY
    ESY --- ---
    VESNACH: proboha jekej mas sl?:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Udajne se ma menit Simpleton a Fools spice protoze jsou preprasene, co relativne chapu, mam z kazdeho asi 20 , tzn clovek muze mit treba Emit Force pouze diky prstenu na slot a 3 Miracle, , staci narvat 17 na Emit Force, co znacne trosku smrdi , ale jak se ma menit, bohuzel nevim.

Plati samozrejme i u INT spellu. AKoratu nich jde spise o dmg , ktery zustava diky zadne int mizivy, u Emit FOrce a podobnych jde ale o jejich efekt a ucinek , ne o dmg.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Tak nějak to teď dělám já - emit force a pak nějaký mega kouzlo případně ještě firestorm nebo ten větší za 4000 damage podle toho jaký má kdo brnění. Nicméně odražení štítu je moje oblíbené ještě to uplně neumím ale jak jsem psal dřív jeden den jsem dal každého druhý den ani jednoho.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ano ma , je to u nej napsano (;
    Ale jsou itemy co to zrycjluji, prsten, cepka a rukavice z ruznych setu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Hmm to ale znamena ze pyrmancer muze byt zaroven fantastickej sorcerer, curser a hexer ... protoze vsechno vyzaduje INT, az na lightning veci. Kde staci mit 20 miracle na Emit Force , Nebo na Emit Force nastrkas 10 Folls / Simpleton Spice a mas za 10 Miracle - Emit Force ktera rozhodi uplne kazdeho, no a pak mu metas do xichtu Flame Swathe, klolem tebe litaji Cerne Cursolebky ktere funguji jako Cyrstal Homing Soul Mass , pouze za Dark Dmg a to bych nechtel potkat v arene teda tuplem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: no to mi vubec nerikej, ze attunement ma vliv na rychlost, jakou poslu kouzlo, to by me pekne nasralo :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: attunment ja na sloty a na rychlost sesilani kouzel. Inteligence ti skaluje s magic a fire. Malo inteligence a attunment = dlouhy casteni a mensi dmg.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hand Bash na vyrazeni stitu, pridanej misto Kicku z DS1 . Kick delal to same v DS1 , blockerovi vykop stit a mohl jsi ho critnout zepredu, ma to ale stejnou animaci jakio ripposte takze se tomu rika ripposte, ripposte je ale vyrazeni zbrane zbrani technicky vzato, vyrazeni stitu rukou je proste vyrazeni stitu, shield bash je kdyz nekoho prastit greatshieldem prez palici nebo vyrrazis Parrying shieldem nekomu utok. Zbran Zbran - Rippost , Stit - Zbran - Bash , Stit - Lebka - bash :)
    ESY
    ESY --- ---
    KONDIK: jo promin, spatne jsem to napsal.. ja to mamporad zafixovany stejnym nazvem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: to nechapu, jak nekdo muze odhodit stit ? Chapu, kdyz bude mit v ruce draci zub, plus necim nahnane poise, tak chapu, ze me to odhodi, ale kdyz ma v ruce kudlicku, se kterou bych mel problem vykuchat i Kondika, tak to proste nechapu. kde je to kouzlo ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam