NJORL:
2. Halberda je vyborna ale ve specifickych situacich na specificke moby, jestli s ni chces behat primarne musis se s ni HODNE dobre naucit, je to mimchodem jedna z nejlepsich zbrani na zacatek, jestli nepocitam Drangleic Greatsword.
3. Nej zbran je ta, ktery moveset ti vyhovuje, ja chodim na WIKI abych zjistil za jakych podminek ma ktere NPC jaky stock. Jestli treba ma smysl farmit Large Titanity kdyz za zabiti dalsiho bose bude napriklad unlimited stock u coury, co je prodava. Jinak jestli si chces uzit sileny fun doporucuju sehnat dva rapiry , udelat je na +10 a na jeden dat lightning a na druhej dark. Pak prepnout do power stancu a to budes koukat jak bodas bosse do xichtu za 900 dmg.
4. Ja je zabil skoro az uplne na konci. Koupil jsem u "hlavy" v mlznem lese ring of life protection s petrifikaci navic, tzn kdyz me krysy petrifikovali prsten se rozbil ale ja zustal na zivu, natahal jsem je vsehcny na sebe a zacastil na prostredni Flame Swathe, vybouchl celej room a instatlo to 11 krys :) Vyprdni se zatim na ne, nebo mej zbran co utoci vertikalne, jako Mastodont Greatsword, ktera je dava vic na jednu ranu a mej stit co ma vysokej Petri resist. Jinak smolik.
6. Prsten co pridava HP za kazdek kill ? Ja si myslim ze jelikoz lifegemy stoji 300 a jsou hned od zacatku unlimited, nema smysl nosit takovehle veci. Radsi si misto nej dej prakticky prsten, tohle je zabirac slotu.
7. The Rotten ? JA vam to nechci spolilovat ale vetsina dulezitych bossu z DS je v DS2 jen jinak jak si myslite (; Na NG+ vam to dojde. Rotten je ultrasimple boss. Totiz jen macha, jestli s nim mas problem, netargetuj jej, vem si obojrucku a usekej mu ruce, pak je uplne dekoracni. Jelikoz je undead doporucuju na nej fire. Letel jako pytel cihel z okna jak jsem se do nej pustil a jde na nej vyssumonit Lucisnik ktery nevim jak se jmenuje ale kdyz na nem ty budes meele tak on mu nastrili docela solidne do pozadi, nebo kdyz pujde po nem rozstipes mu prdel ty behem chvilky.
8. To je fakt snadne, vzdy kdyz ti u sochy nabizi examine a rekne to ze vypada skoro jako ziva, je na rozpusteni, doslo mi to v momente co jsem ziskal item co rika "Unpetrify"ve te vterine mi to dozvaklo a rozpoustel jsem vsechny NPC az jsem narazil na toho co prodava zbrane za Boss Souly a na zabu co umi pyromanice. Nepotrebujes wiki, staci byt trosku vic zvedavy :)
Dokonce Shalquir lidem HODNE radi, jen si s ni nikdo nechodi povidat a lidi nectou a nespolouchaji, na itemech je taky hodne vysvetleni.