• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak jak koukam na wiki.. asi bych mel radsi nejdriv do pitu.. a ani jsem jeste nebyl v shaded woods
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ale asi uz jsem dneska unaveny, dneska padl charriot, meduza (nebo jak se jmenuje), skeleton lords, a "jabba" ...pet bossu v jednom dni je na me asi moc:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: lucatiel je k nicemu vzdycky.. pet pokusu s 2ma realnyma hracema, vzdycky nas dal.. .. nejhorsi takove to pichnuti ktery ma dosah pres celou tu arenu a ten debilni aoe attack ktery ma hrozne kratky tell
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Ktera cast, ta kdy dva krat machne a pak udela overhead smash jako 99% meele bossu v Dark Souls 2 ? Nebo ten fakt ze Lucatiel Summon na tom fightu je neuveritelne legracne k nicemu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    fuck, ten smelter je hroznej zmrd
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: kdyz ses 2 rank v Dragon Remnants covenant tak ho dostanes... musis vyhrat 20 her pvp a dostanes za to kameny.. ten armor neni moc dobrej.. vyhoda je, ze je lehkej a nejde vylepsovat.. nacarujes ho na sebe kamenem a nejde sundat, musis umrit :) ja ho mam jen ze se mi libi..
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: hustý! co je to za armor? :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak s novou postavou 90 procent pvp vypada takle.. zkousel jsem predtim cistej dex build ... ale furt mi nekdo utikal... tak sem jsem si udelal takovej mix (lvl asi 130-140)
    Dark Souls 2 PvP
    https://www.youtube.com/watch?v=fDdHsvQxXYI&feature=youtu.be
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já se s tím pořád mořím.. už to mám týden a konečně si začínám být trochu jistější s ovládáním. Teď jen moct hrát ve chvílích, kdy nejsem utahaný z práce - to je pokaždé smrťák
    NELLI
    NELLI --- ---
    DS2 dohráno, hurá na NG+
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Poslouchej XLEEF: ma pravdu ... jestli nechces jit neco tak Deprived je na zacatek UPLNE stupidni volba. Deprived ma smysl jen kdyz delas SL1 run , od toho je taky vytvoren, balanced v pripade, ze nedas jediny point nikam. Jinak je fakt zcestny.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: on ten deprived neni moc dobrej.... ma vse na 6 ... takze kdyz rozjizdis build a vis ze teba nebudes potrebovat inteligenci... tak je lepsi si dat banditu co ma int 1 a usetris ti 5 lvl... imho

jinak chaos blade rules :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Machani je super ale jestli mas Poise dmg 5 tak budes asi tak intimidating oponent jako Pinata na strome. Do PvP jestli hledas praktickou zbran musi byt necim zajmava ze budto z ni rychle na nekoho hodis nechutne effekty, takze hledas zbran co ma v zakladu rekneme bleed nebo poison a das na ni to druhe, takze target dostava rychle facky a najednou bleeduje a je otravenej, jestli ale planujes neco obyc co jen rychle seka, tak I'm affraid ze te prvni PvP hrac s Blacksteel Katanama v Power Stancu predela na tunaka. A hodne staminy ti nepomuze, vyhozene body , od 120 staminy 1 stamina za 1 bod ? Hmpf ...

Zkusit udelat dagger dex miracle build na lightning a sunlight bladu ... kdyz bude mit daggera delafutne bleed muze bejt uzasny zradlo. Na +10 Lightning Greatswordu prsknu Sunlight Bladu a Vendrick dostaval rany za 400 ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    dal jsem si deprived postavu, rozjel jsem to znova a nevim do ceho vrazet expy... Chci trochu jinou postavu. Treba ted me naprosto uchvatil dagger. Ten nejzakladnejsi s nim to jsou naprosta jatka. Preruseni utoku jako prd, ale obavam se toho, ze pak s temito noziky http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Daggers budu mit problem proti bossum. Verim, ze na PVP to bude frustrujici pro soupere :) Takze to vidim tak, ze to nacpat do hodne staminy, abych mohl dlouho machat nozikem, a do dexterity, at to stoji za to :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jestli hrajes online tak se odpoj od netu ... jinak te tam furt budou napadat lidi z Bell Keepers

... jinak jak jsem potreboval ty titane chunkm, tak pokud jste clenem Bell Keepers a zabijete nekoho v pvp tak dostanete jeden chunk :) takze jich je nekonecne :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: jo aha ty ho nemas :D ja myslel, ze uz to mas

no on se objevuje furt.. ale tak 1/10 pokusu... zabehni dolu k bonfajru a zas nahoru a dolu a nahoru a on tam zas nekdy bude... ma se objevovat dokavad nenafarmis celej set ( jen kdyz ho zabijes a neco vypadne a ty to neseberes tak ta vec se uz neobjevi) plus teda musis bejt Bell Keepers covenants
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: asi scitaji, protoze jsem videl spoustu lidi mit tohle vsechno na sobe

zkusim to nafarmit, ale nechapu jednu vec, jak to je udelany, protoze ja kdyz zabiju invadera (to NPC), tak podruhe ho tam uz proste nemam....
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jak si farmil ten mad warrior set ?
    nikde jsem se nedocetl jak je to stim item discovery... scitaj se veci na hledani ? jakoze cepice, prsten a rusted coins ? nebo se pocita to nejsilnejsi... kdyz mam prsten na hledani +2 a jeste cepici pocita se ta cepice ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: taky se na to chystam.. ale nechce se mi... je to na dlouho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam