• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ten navlaanuv quest je vtipnej :) dvakrat sem u nej byl a 2x to nepochopil, az napotreti.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Wait wait, muzu se zeptat co drzis v ruce a kolik mas cca zivota ? TO zni jako by jsi tam dobehl na lvl cca 50 a drzel v ruce nejakej 85% Fyzicky stit jeste s mrnavym fire resistem.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: no tim to asi bude, me ubral kazdou ranou tretinu zivota i pres stit.. bez stitu me da na jednu ranu
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: Díky, vypadá fakt skvěle. :3
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Z Iron Keep vylov Ember a klidne to misto opusti, moje oblibene farm misto ale jestli Vam dela problem Smelter, tak jeste skutecne asi neni cas. S Grymm Greatshieldem jsem se mu posmival, protoze 100% Fire Resist je 100% Fire resist.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    jinak jak koukam na wiki.. asi bych mel radsi nejdriv do pitu.. a ani jsem jeste nebyl v shaded woods
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    ale asi uz jsem dneska unaveny, dneska padl charriot, meduza (nebo jak se jmenuje), skeleton lords, a "jabba" ...pet bossu v jednom dni je na me asi moc:)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KONDIK: lucatiel je k nicemu vzdycky.. pet pokusu s 2ma realnyma hracema, vzdycky nas dal.. .. nejhorsi takove to pichnuti ktery ma dosah pres celou tu arenu a ten debilni aoe attack ktery ma hrozne kratky tell
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Ktera cast, ta kdy dva krat machne a pak udela overhead smash jako 99% meele bossu v Dark Souls 2 ? Nebo ten fakt ze Lucatiel Summon na tom fightu je neuveritelne legracne k nicemu.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    fuck, ten smelter je hroznej zmrd
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SUMI: kdyz ses 2 rank v Dragon Remnants covenant tak ho dostanes... musis vyhrat 20 her pvp a dostanes za to kameny.. ten armor neni moc dobrej.. vyhoda je, ze je lehkej a nejde vylepsovat.. nacarujes ho na sebe kamenem a nejde sundat, musis umrit :) ja ho mam jen ze se mi libi..
    SUMI
    SUMI --- ---
    XLEEF: hustý! co je to za armor? :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak s novou postavou 90 procent pvp vypada takle.. zkousel jsem predtim cistej dex build ... ale furt mi nekdo utikal... tak sem jsem si udelal takovej mix (lvl asi 130-140)
    Dark Souls 2 PvP
    https://www.youtube.com/watch?v=fDdHsvQxXYI&feature=youtu.be
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já se s tím pořád mořím.. už to mám týden a konečně si začínám být trochu jistější s ovládáním. Teď jen moct hrát ve chvílích, kdy nejsem utahaný z práce - to je pokaždé smrťák
    NELLI
    NELLI --- ---
    DS2 dohráno, hurá na NG+
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Poslouchej XLEEF: ma pravdu ... jestli nechces jit neco tak Deprived je na zacatek UPLNE stupidni volba. Deprived ma smysl jen kdyz delas SL1 run , od toho je taky vytvoren, balanced v pripade, ze nedas jediny point nikam. Jinak je fakt zcestny.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: on ten deprived neni moc dobrej.... ma vse na 6 ... takze kdyz rozjizdis build a vis ze teba nebudes potrebovat inteligenci... tak je lepsi si dat banditu co ma int 1 a usetris ti 5 lvl... imho

jinak chaos blade rules :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Machani je super ale jestli mas Poise dmg 5 tak budes asi tak intimidating oponent jako Pinata na strome. Do PvP jestli hledas praktickou zbran musi byt necim zajmava ze budto z ni rychle na nekoho hodis nechutne effekty, takze hledas zbran co ma v zakladu rekneme bleed nebo poison a das na ni to druhe, takze target dostava rychle facky a najednou bleeduje a je otravenej, jestli ale planujes neco obyc co jen rychle seka, tak I'm affraid ze te prvni PvP hrac s Blacksteel Katanama v Power Stancu predela na tunaka. A hodne staminy ti nepomuze, vyhozene body , od 120 staminy 1 stamina za 1 bod ? Hmpf ...

Zkusit udelat dagger dex miracle build na lightning a sunlight bladu ... kdyz bude mit daggera delafutne bleed muze bejt uzasny zradlo. Na +10 Lightning Greatswordu prsknu Sunlight Bladu a Vendrick dostaval rany za 400 ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    dal jsem si deprived postavu, rozjel jsem to znova a nevim do ceho vrazet expy... Chci trochu jinou postavu. Treba ted me naprosto uchvatil dagger. Ten nejzakladnejsi s nim to jsou naprosta jatka. Preruseni utoku jako prd, ale obavam se toho, ze pak s temito noziky http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Daggers budu mit problem proti bossum. Verim, ze na PVP to bude frustrujici pro soupere :) Takze to vidim tak, ze to nacpat do hodne staminy, abych mohl dlouho machat nozikem, a do dexterity, at to stoji za to :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam