• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DANCHEZ: Neco jako Wrath of The GOds ? Ano je.
    Dokonce v DS2 je jedno ranged, Emit Force
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    je v DS2 nejake kouzlo na odhozeni soupere? podobne jako bylo v DS1? ten most pred belfry sol si o to uplne rika
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak a z tohohle videa ted ucuravam :))

Hiding in Plain Sight
    https://www.youtube.com/watch?v=2ecS0yKnNLA#t=183
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Je snad jedinej boss ve hre co na nej sere. Ale treba takova Lost sinnerka se sla posrat a nesleza ze me, cekal jsem kdy me osuka ... a zatim stal druhej hrac a hazel ji uplne v klidku blesky do prdele, protoze ceou dobu mlatila do me v Halvovi = Jen jsem stal a drbal se v nose.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: aha, myslis jako kdyz jsem vcera s jednim typkem vymlatil vsechny potvory v _Brightownu, dosli k pavoukovi, vlezli tam a prvni pavoucek udelal hop a ja death.... vubec jsem se necitil blbe :)

to s tim prstenem jsem netusil, ze tak funguje. Z popisu jsem pochopil, ze to pritahne nepratele, ale netusil jsem, ze to lze pouzit i v cooperaci :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdyz Gold Phantomuju tak sebou vzdy nosim "Taunt Ring"at jdou bossove po me a vyvolavac ma cas nadelat bossovi co nejvetsi dmg, boss kterej beha mezi dvema neumoznuje se plne venovat dishovani dmg nebo braneni a polovicata prace je prace na hovno. Zjistil sem, ze s tim ringem je pak jedno ze umiram , kdyz bossovi zbyva 250 HP

Na druhou stranu zazil jsem i fight kde mi dva Sunbros zemreli hned na zacatku na demenci ... to je pak takove, zustava jen pachut po 9V baterce v drzce
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: yep, to pozoruju taky, ze kdyz jsem u nekoho privolanej, tak davam podstatne mensi dmg, nez kdyz ho klatim sam :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no je to hc.... :D zkousel jsem asi 3x sam, ale nak jsem se nechtel trapit.. tak jsem si zavolal 2 lidi online ..oni pak enemaci maj vic zivota nebo vic def ted nevim, kdyz mas pomoc... ty blbci mi umreli kdyz prvni perseur mel 2/3 pryc ... tak jem toho jednoho uz doklepal sam... a jeden byl ok... jen jsem mu daval hrozne malej dmg.. normalne sem mu dalval treba 300 ale jak jsem mel privolanou pomoc a ta umrela tak jsem mu daval asi 50-80 ... takze to bylo na dlouho...
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: muzes si nekoho zavolat, ci je musim umlatit sam ?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jj sou tam 2 persuove... ja jsem pouzil Bonfire Ascetic protoze znich padne ring of blades +2 ..a nechtelo se mi cekat nez to cele probehnu znova :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: mucinky muck :)

NELLI: to zni jako challenge :) doufam, ze si tam nebudu muset nikoho volat :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: prej je tam na NG+ fight s dvěma Pursuerama, ale jak a kdy a za jakejch podmínek se aktivuje, a proč ty siluety vidíš i v NG, to netuším. Taky by mě to zajímalo.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Abstinuju a pravdepodobne budu permanetne ... rozejdete se ja odchazim!
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi dotaz,

v Drangleic Castle je sal a tam jsou dva truny (naproti tomu neviditelnymu typkovi)

a na zemi spousta krvavych skvrn :) KURVA, TAM NEKDY NECO BYLO ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsem se k tomu zase na pár hodin dostal:
    jsem v Undead Crypt... ta cesta z Drangleic Castle přes King's Passage a Shrine of Amana byla fajn...
    to zase jo...
    konec hlášení .)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: jj bez kouzel se to neda... nebo aspon avelin kus, ale pak kdyz narazis na nekoho kdo umi skakat tak vsechno kouzla proskoci... ale i tak vedsina lidi to nedava :) proto jsem presel z str/dex build na dex/hex
    JOPS
    JOPS --- ---
    trochu jsem si poladil postavu. Seru na boj z blizka, spoustu bodu jsem narval do Faith a Inteligence, par slotu na Attunements, napral jsem tam Soul Speary, Crystal Homing Soul a par dark strel.

Prvni bitka, nastoupil HAVEL, poslal jsem mu tam 2x dark, Soul Spear a co mu zbylo, tak jsem ho jebnul Sunlight Spearem a nazdar. To se mi moc libilo :)

A zbyvajici byli hodne podobne, takze jsem z 5 matchu 4 vyhral. Uz se citim lip :)

KONDIK
    KONDIK --- ---
    Umeni :

Ummm :

TARKUS : !

Naborovy Letak :

Well Fuck :
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no to mi povidej... nebo kdyz vidim video, jak se dva typci perou a rikam si, proc kurva neudela kotrmelec.... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam