• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Dlouho jsem to bez Souls nevydržel. Pořídil jsem DS1 i DeS. No a teď je otázka, co z toho si dát? Navázat na DS2 jedničkou? Nebo naopak DeS?
    NJORL
    NJORL --- ---
    NELLI: aha :) dik
    NELLI
    NELLI --- ---
    NJORL: steam, resp. steamworks nejsou všespásný, a hlavně nenabízej svoje featury by default. Ty featury musí do svý hry zakomponovat sami vývojáři (achievements, trading cards, cloud save storage, co-op via steam servers...). Pokud to neudělali, tak s tim nic neuděláš.
    NJORL
    NJORL --- ---
    Vratil jsem se k DS2, po kratsi pauze, a stale premyslim, proc me ta hra tak nechata, jako DS. Sel jsem v NG plus nahoru ke dverim Drangelic Castle a najednou na me vybafl cervenej smejd s obourucnim kladivem. A byl s nim tak rychlej, jako normalni dex postava s dikou ... pribehl ke me, lup lup odkryt drzeni stitu, dve rany, smrt ... jsem lvl 200 plechovka, utojim draka, a jeden nakoksovanej kladivar me sunda za 2 vteriny... koukal jsem pak na net, co s nim lidi delaj ... no co by ... ustrilej jej z dalky jedovatejma sipama ... tomu rikam invence ... no nevim no ... ted mam jit k tem dvema dragon riderum a rikam si, ze veskera slozitost bude plynout z toho, ze jsou proste dva. v celem DS byl jen jeden boss, kde byly 2 cile. byl nejtezsi samo. tady je to skoro vsude ... jsem divnej ja? nebo ta hra ...

a jeste bych mel jeden technickej dotaz. hraju naromalne pres Stym a musel jsem reinstalovat pocitac s novym diskem. nainstaloval jsem stym a DS2, ale nenahralo mi to ze stymu ty sejvy. Mohl jsem dat jen New Game. Tak jsem musel ze zalohy stareho disku prehodit ten save soubor a uz to slo. to je takhle by design? hlavni duvod, proc jsem si na Stymu DS2 koupil je, abych tam mel savy nadosmrti. nebo jsem neco udelal spatne?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    XLEEF: dmg ma myslim stejnej, akorat dmg resistance se snizuje podle toho kolik mas giant souls

"Each Giant Soul halves his defense; without any souls, he has 32 times his base defense, and takes almost negligible damage per hit." - souls wiki
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: nekdy udela to, ze popolitne do strany :) to me mate... ale jinak se to da... hlavnej nebejt chamtivej a sekat vic nez je doporuceno :) to se nevyplaci
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: jinak diky za video s drackem a popis jak na nej. Ted uz si ho davam k svacine :) on je fakt easy, akorat se nesmi udelat chyba. Sice me obcas prekvapi, ze udela pro me necekany pohyb, kdyz se blizim k nemu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    DANCHEZ: ee, pokazdy mam vsechny :) ale asi to je tim, ze jsem v NG++. A zatim jsem neprisel na to, zda se NG+ nejak lisila od NG++, vsechno mi prislo stejne (mozna pred pavoukem byl jeden dark invader navic, jinak asi nic).

ten rozdil mezi NG a NG+ byl trochu prekvapujici :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    DANCHEZ: ja myslel ze dmg ma porad stejnej jen zdravi mu to ubere .. ne ?
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    JOPS: nemel jsi v tech predchozich hrach vic giant souls?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja mu vsechno proskocil blok jsem ani nezkousel...radeji
    JOPS
    JOPS --- ---
    jako vcera me prekvapil Vendrick, kdyz do me 3x machnul mecem :)

V predchozich hrach machnul maximalne 2x, ted se mnou zamaval slusne. Prvni machnuti mi sezralo veskerou staminu, druhe machnuti mi sezralo 98% zivota a posledni machnuti me dodelalo.

Da se to nejak vubec vykryt ? Mel jsem Tower Defense +10 a celkem to nepomaha :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Well prave jsem se posral smichy

Dark Souls: in Summary
    https://www.youtube.com/watch?v=M9x_koRZ2bA
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja vcera zase poradne rozjel demons souls (ktere sem prvne trochu odbyl) a po ds2 musim rict... jistym zpusobem me ta hra bavi daleko vic.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ja vim presne co ti chybi , nejake kouzlo :) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: asi jo :) takze jsem zase o strasne moc chytrejsi, jsem rad, ze jsem vcera dostal trofej Pyromancy master a Miracle master :) ted jeste nekde sehnat vsechna kouzla... porad mi neco chybi a nevim co to je...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Myslis pod Seathem , nebo to co po nem zbylo po usukani k smrti ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak zabite jsem mel vsechno jenom jsem v mistnosti, kde byl pavoucek nesebral dusi, co je pod visicim se drakem...
    JOPS
    JOPS --- ---
    i kdyz je mozne, ze jsem treba trem typkum pomohl a pak jsem to zapomnel dojet za sebe :)))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: okej, dneska se na to pred fotbalem podivam a pak tu budu bud nadavat, a nebo radsi nic nenapisu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam