• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: az tam jednou dojdu, tak budes muset, doufam, ze to bude podobna picovina jako v DS2, kde se musela zapalit hridel na to mlynske kolo :) jako napoprve jsme to dali bez toho a ze to byl skoro porod :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: a ten tady mám napsat já? nebo jak?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ono je tam jeste jeden chytak ktery jsem jim nerekl :)) Ted cekam ze vsichni se kolem nej budou plazit a stejne pochcipaj musis udelat jeste JEDNU vec
    SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: ta cesta je zlo :D vždycky se dostanu k tomu poslednímu packu, jsem greedy jak hovado a skapu
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak to ja vim, ze je mimo, ale jelikoz mam prskavku, tak do nej musim vysypat ranec, pricemz mi staci dve rany a je po me :) a ta cesta... ta cesta.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Proc! Proc! Na to si kazdy musi prijit sam... Aaaaaaa.... To je preci ta hra!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Panove .. great Hero je SLEPEJ , staci kolem nej kracet pomalu a neslysi vas ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: já se právě k old herovi ještě nedostal, zabil jsem toho bosse před nim, ale přes ty smrtky se nedostanu :D..hraju takovýho mága podivnýho
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SUMI: tak ja mam problem s tim, ze vsechny souls hry hraju taktikou "co nejvetsi stit na co nejvic +" a 90% bossu mi muze leda tak polibit kotlik :) a zrovna old hero bohuzel patri k tem 10%, pro ktery termin great steel shield vubec nic neznamena :D Navic ta cesta, jak uz sem tu psal, je k nemu naprosto otresna.
    SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: taky jsem se teď zasek ve shrine of storms :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: velmi :) ja sem to aktualne zapich ve shrine of storms s tim, ze na to proste nemam nervy a ze staryho hrdinu nedam a nevim, kdy to zase zapnu. Treba si na me vzpomenes, az se tam dostanes.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Smeju se pod vousy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Hmm, tak to bude bolet :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: nene, se s tim smir :) za kazdym bossem mas moznost se teleportovat, pripadne pres item z inventare, ale tech moc neni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: a neco jako checkpointy tam nejsou vubec jako ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DeS nema bonfajry :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem spustil DeS... To mi voe poser zada :)
    Prvni boss me upizlal. Kokot :)
    Pak jsem se objevil v Nexusu kde se mi povedlo vlezt do nejakeho hradu. Nazev ted nepamatuji :)
    Je tam necojako bonfire ? Ja to prolezl krizem krazem a ani hovno... Jsem u hradby, kde je spousta lucistniku a kdyz na nej vlezu, prileti tam dracek a ja zbabele prchnu :) zkusil jsem to jinudy a tam zase na louce jsou draci rovnou dva... A ja mam 2500 dusi a nechci o ne prijit :) a nechci to jit kurva drat znova :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Ja ho vymaknul famous řozek charge haxem :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Krále Alanta jsem dával s Thief's Ringem a poison cloudem. Předtím jsem ho asi padesátkrát zkoušel uférovat, ale nedal mi šanci.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pffff
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam