• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_:

VESNACH:

OTAKAR:

hral jsem DS1, pak DS2 a vcera jsem rozjel DeS... jako i v DS1 je bonfire pomalu na kazdym rohu, tady jsem kompletne za hodinu vymlatil hrad a asi me bude cekat boss... mam cca 2500 dusi (coz je na zacatek kurva moc :))) ) a nemam kde duse prodat. Nasel jsem jednoho obchodnika v hradu, ale nema nic, co by me zaujalo... fok... a jeste tam beham s polovicnim zdravim.... fok.... a nevim jak ho nabrat :) fok....

VESNACH
    VESNACH --- ---
    OTAKAR: jojo a az dohrajes jednicku, tak te ceka koncentrovane zlo v podobe DeS :D v tomhle svetle mam naopak pocit, ze sis to naplanoval velmi dobre!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VESNACH: No jo, takže, já bych si vlastně neměl vůbec stěžovat, ba naopak, protože mi dvojka nepřišla moc jednoduchá a teď naopak u jedničky můžu trpět ještě o trošku víc. Souls! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    OTAKAR: pripadala :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: Tak to rád slyším, to se budu těšit :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VESNACH: Tak ono je to takový přirozený, hledat úlevy. A nemůžu říct, že by mi dvojka, jakožto vstup do Souls, přišla jako nějaká příliš snadná procházka rájem. :) Takže je myslím docela oprávněný si teď, když mám život ještě težší, alespoň trošku fňuknout. :)
    Ovšem na druhou stranu, nepřipadala pak dvojka lidem po jedničce spíš příliš lehká?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Sens Fortress - Gamepad Quality Testing Area!
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: neboj, jsi fakt porad na zacatku. Lokace na pomahani najdes v Anor Londo, tam to je takova jistota :)

a presne jak pise VESNACH v prispevku podemnou, pockej az ted pujdes do Sens Fortress, tak si na nas vzpomen :)))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    heh, zajimavy jak clovek, co zacne "lehcim" hleda zpetne ulevy a vidi v komplikacich spis problem :) ds1 bylo postaveny na tom, ze o kazdy bonfire si svadel boj a kdyz uz si nejaky potkal, spadla ti kovadlina z hrudniku. Extra vaha ti pak spadla z hrudniku v seans fortress, kdes o nej vlastne ani zakopnout nemusel :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Musím si vám trošku postěžovat. Asi byla trochu chyba začít nejdřív DS2 a až pak DS1. Totiž, teď mě dost sere systém cestování v DS1. Pěšky.
    To, že mohl ve dvojce člověk kdykoli lítat mezi bonfirama mělo hodně co do sebe, jako ne, že by to bylo nějak logický, ale taková drobná úleva, která jinak těžce zkoušenýho nebožáka potěší.
    Když už jsem byl někde deprimovanej, tak jsem si zaběhl do Majuly opravit, kouknout, jestli nechci nějaký nový kouzlo, nebo k nějakýmu bossovi hodit znamení, někomu s ním pomoct atp. Jako jasně, jsou tu "zkratky", ale i s nima je to nějakýho běhání.
    To, že si můžu opravit všecko sám, to sice jo, ale prostě když se někde seknu, tak rád na chvíli změním lokaci. A že by Firelink byl nějak zvlášť útěšný místo...
    A co se coop týče, nějaký lidi tu jsou, ale bosů je nějak daleko míň (sice víc velkejch mobů bez respawnu, ale to není ono), zatím jsem nenašel místo, který by mi přišlo vhodný na coop farmení souls, jakože bych si tam snadno doběhnul, hodil k bossovi znamení a čekal. Ale tak to třeba ještě přijde, teď jsem teprve zvonil na druhej zvon.

Ale jinak je to boží, ne že ne, ale teda dost odlišný.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak to s tema botama je vtipny :) to sem nevedel.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ano :) Tak to pro teeb nebyl secret pak :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo že si musíš sundat boty? já běhal celou hru nahej.)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Mas to na nohou :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: no co si pamatuju tak když nikoho neslyšel tak náhodně mlátil mečem o zem... stačilo přiskočit poison a jít za sloup... jo a ten zlodějskej prsten je k němu potřeba... no a v MP na phantoma neutočil... vždy šel jen po body form... na něco jsem ještě zapomněl?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ne-e kraval :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: myslíš poison?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: A ty o nem vis ? :) Muzes me prekvapit ale nemyslim to co myslis ty s tim hlukem :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: az tam jednou dojdu, tak budes muset, doufam, ze to bude podobna picovina jako v DS2, kde se musela zapalit hridel na to mlynske kolo :) jako napoprve jsme to dali bez toho a ze to byl skoro porod :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: a ten tady mám napsat já? nebo jak?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ono je tam jeste jeden chytak ktery jsem jim nerekl :)) Ted cekam ze vsichni se kolem nej budou plazit a stejne pochcipaj musis udelat jeste JEDNU vec
    SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: ta cesta je zlo :D vždycky se dostanu k tomu poslednímu packu, jsem greedy jak hovado a skapu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam