Musím si vám trošku postěžovat. Asi byla trochu chyba začít nejdřív DS2 a až pak DS1. Totiž, teď mě dost sere systém cestování v DS1. Pěšky.
To, že mohl ve dvojce člověk kdykoli lítat mezi bonfirama mělo hodně co do sebe, jako ne, že by to bylo nějak logický, ale taková drobná úleva, která jinak těžce zkoušenýho nebožáka potěší.
Když už jsem byl někde deprimovanej, tak jsem si zaběhl do Majuly opravit, kouknout, jestli nechci nějaký nový kouzlo, nebo k nějakýmu bossovi hodit znamení, někomu s ním pomoct atp. Jako jasně, jsou tu "zkratky", ale i s nima je to nějakýho běhání.
To, že si můžu opravit všecko sám, to sice jo, ale prostě když se někde seknu, tak rád na chvíli změním lokaci. A že by Firelink byl nějak zvlášť útěšný místo...
A co se coop týče, nějaký lidi tu jsou, ale bosů je nějak daleko míň (sice víc velkejch mobů bez respawnu, ale to není ono), zatím jsem nenašel místo, který by mi přišlo vhodný na coop farmení souls, jakože bych si tam snadno doběhnul, hodil k bossovi znamení a čekal. Ale tak to třeba ještě přijde, teď jsem teprve zvonil na druhej zvon.
Ale jinak je to boží, ne že ne, ale teda dost odlišný.