• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Je to Vetrnik , myslim si ze tyhle elementarni veci tusi, proto jako jedinej ma na charakteru jeste bonus slot na hlave na casterske hulky, v nose. JOPS je proste specialni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHIELDAZZ:

VESNACH:

jasny hosi, bylo to ono :) ale myslel jsem, ze v zakladu uz aspon jeden mam... moje blbost. Ja nikdy moc za kouzelnika nehral, takze tahle blbost mi z hlavy vypadla :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja myslim, ze tohle by jops moh vedet a melo by mu dojit... :)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    JOPS: Nevim, co přesně hraješ, a sorry, pokud konstatuju něco, co je jasný, ale pokud tě dobře chápu, máš nízkej stat u attunement. Do jistý hodnoty prostě nemáš žádnej slot. A některá magie si žádá rovnou několik slotů...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Toz problem asi bude v tom slotu :))))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: HE HE HE , tak ne Flamelurker ale mocna HULKA jej porazila.
    Musis pribehnout k NPC a naucit se ty veci aby se ti tam objevili, nakupem si je pouze muzes vybrat. Pribehnes k Miracle NPC nebo Magic NPC naucis se magii ( Magic NPC jelikoz s hulkou se miracly necasti ) a das se ucit, jestli mas dost slotu narve se to tam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele bejci, mam problem :)

mam kouzelnou hulku, "koupil" jsem par kouzel a nevim, jak je dostat do toho horniho chlivku....
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prejeme ti s Kofilou at ti to vydrzi a smejem se pod vousy, ja pod plnovous. Flamelurker te naprimo sezere i s botama ... zadnej jinej boss mi tam neprisel tak silene tezkej, i Alant sel uhrat na to ze ti stacil velkej silnej stit a zneuzivani architektury mistnosti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: no jelikoz si v latrine na zacatku a tunely si este nepotkal, tak nerikej jops dokud si nepreskocil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    směju se pod vousy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zatim vsichni bossove sli na prvni, nebo na druhy pokus, u Dark Souls jsem v bojich s bossy krvacel, tady zatim tezka nuda co se tyce boju s bossem. A ja se nevzdam, ja to umlatim i lzickou na kafe :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: myslím že v těchto místech to vzdá... ještě se o tom možná užblepne vedle jako že super hra ale přes Lurkera neprojde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jaaaak postupne ? :) jedu podle nalady :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No hlavne kdyz ti dal Paru a najednou pribehl neuveritelne rychle a ty jsi vedel ze ti ubira 98% HP a prave jsi 15% stratil padem k nemu ... Ja myslel ty zebra tam, prez ne to slo taky a jelikoz Jops je jatro, tenhle boss jej zabije a szpusobi mu krvaceni oci.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    druhej... třetí je vězení s chobotničkama a znovečkama... cinky linky... to mne bude strašit do konce života...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: šlo stát za jedním kamenem kam se nedostal...
    ale lurker bylo fakt žrádlo... i ve více lidech... skvělej boss!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: nevim co je sragoidni zpusob, ale ja mel tou dobou uz pomerne solidni stit a relativne silny kouzla :D JOPS: ja nevim jak si to moh minout, jedu v nexusu postupne ne? od prvniho butru k poslednimu...stonefang tunnel je snad druhej nebo treti butr :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tak ten je instant-kill mechanika , takze chybu tresta.
    Lurker byl ale natolik agresivni jestli jsi ho nezabijel tim sragoidnim zpusobem, ze mi rozesmahl usmev na xichte , pac je neuveritelne agresivni ... jako Alant, ten taky bije jako negr do japonky
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ten mi prisel lehkej. Draci buh byl vetsi svine, nez sem pochpil, co se po me vlastne chce :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tam je NEJLEPSI BOSS Demon Souls, to udela z Letargika Cholerickou Pumu , JEBNE TE

Flamelurker

TO je Boss s velkym B
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak ty jsem jeste nepotkal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam