• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Je to Vetrnik , myslim si ze tyhle elementarni veci tusi, proto jako jedinej ma na charakteru jeste bonus slot na hlave na casterske hulky, v nose. JOPS je proste specialni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:
    _KOFILA_:

hosi, asi Vas zklamu, ale bohuzel uz patrim mezi stare zkusene Dark Souls harcovniky a nejakej Flamelurker me nemuze rozhodit. Flamelurkera jsem dokonce dal 2x :)) kdyz jsem takhle stal pred tou mlhou a nevedel jsem co me ceka, tak jsem na zem hodil znacku, jestli by treba nekdo nechtel pomoct. Behem chvilky jsem byl zavolanej. Tak jsme ho ve dvou uzuzlali, byl to dlouhy boj a spousta zdravi na to padlo, to rozhodne :) a rikal jsem si, co kurva tady budu delat sam...

Bohuzel jsem netusil zradu v tom, ze po pomoci me to vrati k meci, co vede k Nexusu... takze jsem si to musel celou cestu dat znova.

Vlitnul jsem na nej a nazdar, dostal za usi na prvni pokus. Verim, ze kdybych mel plechovku, ktera se nehejbe, tak bych mel asi velky problem. Ale ja beham pouze v kalhotech se stitem a Scimitarem :) plus jsem si na nej vzal kouzelnickou hulku, protoze na zemi bylo napsano neco ve stylu, ze se maji na nej pouzit kouzla. Kouzlo zralo kolem 118, seknuti bylo kolem 50, takze bylo jasno, co pouziju. A prsten proti ohni taky delal svoje.

Po peti minutach boje jsem vycerpan a jdu se neceho nazrat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHIELDAZZ:

VESNACH:

jasny hosi, bylo to ono :) ale myslel jsem, ze v zakladu uz aspon jeden mam... moje blbost. Ja nikdy moc za kouzelnika nehral, takze tahle blbost mi z hlavy vypadla :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja myslim, ze tohle by jops moh vedet a melo by mu dojit... :)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    JOPS: Nevim, co přesně hraješ, a sorry, pokud konstatuju něco, co je jasný, ale pokud tě dobře chápu, máš nízkej stat u attunement. Do jistý hodnoty prostě nemáš žádnej slot. A některá magie si žádá rovnou několik slotů...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Toz problem asi bude v tom slotu :))))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: HE HE HE , tak ne Flamelurker ale mocna HULKA jej porazila.
    Musis pribehnout k NPC a naucit se ty veci aby se ti tam objevili, nakupem si je pouze muzes vybrat. Pribehnes k Miracle NPC nebo Magic NPC naucis se magii ( Magic NPC jelikoz s hulkou se miracly necasti ) a das se ucit, jestli mas dost slotu narve se to tam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele bejci, mam problem :)

mam kouzelnou hulku, "koupil" jsem par kouzel a nevim, jak je dostat do toho horniho chlivku....
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prejeme ti s Kofilou at ti to vydrzi a smejem se pod vousy, ja pod plnovous. Flamelurker te naprimo sezere i s botama ... zadnej jinej boss mi tam neprisel tak silene tezkej, i Alant sel uhrat na to ze ti stacil velkej silnej stit a zneuzivani architektury mistnosti.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: no jelikoz si v latrine na zacatku a tunely si este nepotkal, tak nerikej jops dokud si nepreskocil :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    směju se pod vousy...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zatim vsichni bossove sli na prvni, nebo na druhy pokus, u Dark Souls jsem v bojich s bossy krvacel, tady zatim tezka nuda co se tyce boju s bossem. A ja se nevzdam, ja to umlatim i lzickou na kafe :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: myslím že v těchto místech to vzdá... ještě se o tom možná užblepne vedle jako že super hra ale přes Lurkera neprojde :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jaaaak postupne ? :) jedu podle nalady :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No hlavne kdyz ti dal Paru a najednou pribehl neuveritelne rychle a ty jsi vedel ze ti ubira 98% HP a prave jsi 15% stratil padem k nemu ... Ja myslel ty zebra tam, prez ne to slo taky a jelikoz Jops je jatro, tenhle boss jej zabije a szpusobi mu krvaceni oci.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    druhej... třetí je vězení s chobotničkama a znovečkama... cinky linky... to mne bude strašit do konce života...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: šlo stát za jedním kamenem kam se nedostal...
    ale lurker bylo fakt žrádlo... i ve více lidech... skvělej boss!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: nevim co je sragoidni zpusob, ale ja mel tou dobou uz pomerne solidni stit a relativne silny kouzla :D JOPS: ja nevim jak si to moh minout, jedu v nexusu postupne ne? od prvniho butru k poslednimu...stonefang tunnel je snad druhej nebo treti butr :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Tak ten je instant-kill mechanika , takze chybu tresta.
    Lurker byl ale natolik agresivni jestli jsi ho nezabijel tim sragoidnim zpusobem, ze mi rozesmahl usmev na xichte , pac je neuveritelne agresivni ... jako Alant, ten taky bije jako negr do japonky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam