• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Chtějí jich víc za hw, kterej už mám, ale lepší. Trochu padlé na hlavu.
    NJORL
    NJORL --- ---
    SHARNY: chteji Tvoje penize, ale chteji jich vic nez jsi ochoten dat :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    NJORL: Ani na ty videa nekoukám. Nechtěj moje peníze, tak ať si trhnou.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Me se to libi.
    A nektery zvuky mi pripominaj Golden Axe:)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    NJORL: To mi neva, ps4 mam :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    XLEEF: me na tom vadi PS4 Exclusive
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KONDIK: no proste call of duty, nhl (sport game) atd style
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    REFLEX: From Software si vyrobili platformu ala Skodovka se svoji slavnou MBQ. Jednou za cas to prebarvi prebouchaji ale pod poklickou je to nemlich to same.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    XLEEF: jee preskinovanej Dark Soul
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: stříkačka
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Bloodborne - Official Gamescom Demo Gameplay: Full Play-thru | PS4 Exclusive Action RPG
    https://www.youtube.com/watch?v=oWId6_Pemck&feature=youtu.be
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tohle neni pohadka o jenickovi a marence kde Drakobijec vymrda draka kusi na ranu do srdce :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no já to chtěl mít rychle za sebou :-) a ze mi chvíli trvalo, než jsem přišel na to, že se ty trosky dají zničit :-) já do něj střílel kuší lukem a nic....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Neni ! To je podnajem mistni a ma rad lazne proto sedi v lave ! Doufam ze jsi si sundal zbrane jako chlap a narval mu jej do drzky pestma !
    JOPS
    JOPS --- ---
    kurva, to jste mi nemohli rict, ze za Flamelurkerem je hned dalsi vobluda ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: hmm to je divny, jako on je rychlej, ale staci delat kotrmelce a je skoro bezradnej. A ty jeho exploze nemely takovy rozsah, jak to vypadalo. Je fakt, ze ke konci souboje byl nechutne doternej a tam jsem mel i chvilku stahnutou prdel, ale vse se vyresilo :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Flamelurker pro mě byl z celých Demons Souls největší peklo, neskutečná euforie, když jsem ho asi na patnáctý pokus sejmul. Nedá člověku vydechnout. Kupodivu v NG+ už jsem ho sesekal raz dva...
    JOPS
    JOPS --- ---
    a uz me zabil prvni invader... fok...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zase nebyt tu jobs tak se nevzpomenem...
    Jeste ze nam to pekne ozivuje;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: slot jsem mel, ale musel jsem si soul arrow jeste u kouzelnika pridat do toho okenka :) za to nemuzu, ze to je pokazde jinde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam