• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KONDIK: no proste call of duty, nhl (sport game) atd style
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    REFLEX: From Software si vyrobili platformu ala Skodovka se svoji slavnou MBQ. Jednou za cas to prebarvi prebouchaji ale pod poklickou je to nemlich to same.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    XLEEF: jee preskinovanej Dark Soul
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: stříkačka
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Bloodborne - Official Gamescom Demo Gameplay: Full Play-thru | PS4 Exclusive Action RPG
    https://www.youtube.com/watch?v=oWId6_Pemck&feature=youtu.be
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tohle neni pohadka o jenickovi a marence kde Drakobijec vymrda draka kusi na ranu do srdce :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no já to chtěl mít rychle za sebou :-) a ze mi chvíli trvalo, než jsem přišel na to, že se ty trosky dají zničit :-) já do něj střílel kuší lukem a nic....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Neni ! To je podnajem mistni a ma rad lazne proto sedi v lave ! Doufam ze jsi si sundal zbrane jako chlap a narval mu jej do drzky pestma !
    JOPS
    JOPS --- ---
    kurva, to jste mi nemohli rict, ze za Flamelurkerem je hned dalsi vobluda ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: hmm to je divny, jako on je rychlej, ale staci delat kotrmelce a je skoro bezradnej. A ty jeho exploze nemely takovy rozsah, jak to vypadalo. Je fakt, ze ke konci souboje byl nechutne doternej a tam jsem mel i chvilku stahnutou prdel, ale vse se vyresilo :)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Flamelurker pro mě byl z celých Demons Souls největší peklo, neskutečná euforie, když jsem ho asi na patnáctý pokus sejmul. Nedá člověku vydechnout. Kupodivu v NG+ už jsem ho sesekal raz dva...
    JOPS
    JOPS --- ---
    a uz me zabil prvni invader... fok...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zase nebyt tu jobs tak se nevzpomenem...
    Jeste ze nam to pekne ozivuje;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: slot jsem mel, ale musel jsem si soul arrow jeste u kouzelnika pridat do toho okenka :) za to nemuzu, ze to je pokazde jinde :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Je to Vetrnik , myslim si ze tyhle elementarni veci tusi, proto jako jedinej ma na charakteru jeste bonus slot na hlave na casterske hulky, v nose. JOPS je proste specialni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:
    _KOFILA_:

hosi, asi Vas zklamu, ale bohuzel uz patrim mezi stare zkusene Dark Souls harcovniky a nejakej Flamelurker me nemuze rozhodit. Flamelurkera jsem dokonce dal 2x :)) kdyz jsem takhle stal pred tou mlhou a nevedel jsem co me ceka, tak jsem na zem hodil znacku, jestli by treba nekdo nechtel pomoct. Behem chvilky jsem byl zavolanej. Tak jsme ho ve dvou uzuzlali, byl to dlouhy boj a spousta zdravi na to padlo, to rozhodne :) a rikal jsem si, co kurva tady budu delat sam...

Bohuzel jsem netusil zradu v tom, ze po pomoci me to vrati k meci, co vede k Nexusu... takze jsem si to musel celou cestu dat znova.

Vlitnul jsem na nej a nazdar, dostal za usi na prvni pokus. Verim, ze kdybych mel plechovku, ktera se nehejbe, tak bych mel asi velky problem. Ale ja beham pouze v kalhotech se stitem a Scimitarem :) plus jsem si na nej vzal kouzelnickou hulku, protoze na zemi bylo napsano neco ve stylu, ze se maji na nej pouzit kouzla. Kouzlo zralo kolem 118, seknuti bylo kolem 50, takze bylo jasno, co pouziju. A prsten proti ohni taky delal svoje.

Po peti minutach boje jsem vycerpan a jdu se neceho nazrat :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SHIELDAZZ:

VESNACH:

jasny hosi, bylo to ono :) ale myslel jsem, ze v zakladu uz aspon jeden mam... moje blbost. Ja nikdy moc za kouzelnika nehral, takze tahle blbost mi z hlavy vypadla :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja myslim, ze tohle by jops moh vedet a melo by mu dojit... :)
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    JOPS: Nevim, co přesně hraješ, a sorry, pokud konstatuju něco, co je jasný, ale pokud tě dobře chápu, máš nízkej stat u attunement. Do jistý hodnoty prostě nemáš žádnej slot. A některá magie si žádá rovnou několik slotů...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Toz problem asi bude v tom slotu :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam