• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Mytha Blade z duse meduzy tusim, ten mam, ale jeste s nim moc neumim a nemam tolik twinkling titanitu na poradnej upgrade, ale kdyz ma clovek staminu na 40lvl, tak to udela tusim 12 vypadu, coz dokaze celkem potrapit :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Šťouchadlům jsem nikdy nepřišel na chuť, ale to jsem tvrdil i o halbred, že? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Na to byla jedna zbran tahle pichaci ktera mela neuveritelne vysoky poise dmg ale nepamatuju si kterej z tech rapiru a ten teprve nakladal strasne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty jo, Jops je naopak velky valecnik, ktery jiz nepouziva ani stity.

Ted beham se dvema Rapier a parada, akorat me stve, ze s tim obcas neprerusim souperuv utok, takze obcas dostanu naplacano pres zadek :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hunterovi prijde nejslabsi postava JOPS the Mighty ...
    Za me jej prijemne zabavil na dost abych jej rozstipal pod pulku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: no clovece, me ten hunter prisel jako nejslabsi NPC postava. Nekdy chcipne tak rychle, ze ani nestihne vystrelit :-D

LOVE_DALI: a na Rottena kotrmelce, po tom jeho trojitem machnuti mas chvilku cas do nej busit, jak hluchej do vrat. A hlavne si nechat trochu staminy na uprk :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: Neboj se jich, power within, def kouzlo a bus d nich jako hluchej do dveri , nebo Rocco Siffredi do 18lete Americanky. + Lightning na zbrani pomuze a proste je utluces. Kdyz jsem zkousel taktiku a Beatrice tak se vzdy premnozili. Velkej stit s hodne vysokou stabilitou ( Artorias ) docela pomaha.

LOVE_DALI: Jo takhle, Rotten je ale docela pomalej a rad hori. S tim Hunterem co je tam na Summon + Fire Greatswordem sel i s rucickama ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUKYN: Jakej máš build? Já na ně šel s Zweihandlerem +4 Lightning a Havel's shieldem +5 a ani si neškrtli..
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja sem ted v DS1 zaseklej u four kings, i s moji over-levelled postavou je nemuzu umlatit :/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Což o to, to já jsme už u něj a zápasím s ním, ale asi se mu pokusím usekat, co půjde, vzít lehčí štít a pak se uvidí.

Jak já se těším na Zweihandler :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: to ja lamicka, pak to opravit
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Fire Sipy do Louzicek ... uhori vsichni jako cunici na grilu. Kdyz te nic nekouse tak na sochy kasles ...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak je pravda, že já to jedu na SSD a hra člověka hnedka jinak baví, když chcípe milionkrát a naloadovanej je potom hned :)

BTW teď jsem v DS1 nahodil Clerika s Divine Halbred a je to pohoda už od začátku. Sebral jsem Halbred naběhl do Blight Townu. Posbíral Green Titanity a je to easy mode. Ještě k tomu s Lightning sphere :)

U DS2 jsem se zasekl u Rottena :( Ten se mi na těžko blbě dělá :(
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak mam uz Dark souls I na PC :-) hraju to s kamarádem po nocích. A ty jeho hlášky mě baví.
    Ono to není tak těžký.
    Ty vole proč pořád jde jenom po mně (boss)
    Kdyz někde 2x u bosse chcipne, tak vypíná hru.

A ja mu říkám, když to jdeme spolu, tak je to zivacka, když ti řeknu, kdy a co máš u bosse dělat, tak je to taky zivacka, ale když jdeš na bosse sám a nevíš co čekat , to je trochu jinej level, tam nestačí nastavit Štít a nechat druhého do něj jebat hlava nehlava.

Ale co je na pc verzi super, tak načítání lokaci, připojování k někomu, to je oproti ps3 nebe a dudy.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    na toto se letos těším: 2D Souls: Salt & Sanctuary https://www.youtube.com/watch?v=hLkHA-W8KFA#t=63
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    2.2 mega (png) obrazek v zahlavi :) to je nakej troll ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    zase neco malo odhaleno z Bldbrn

電撃 - 『ブラッドボーン』初回限定版の見本が到着! いち早く開封した様子をお届け
    http://dengekionline.com/elem/000/000/985/985928/#eid985940
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Jsem buzek dobre vule ... hru jsem dohral s Mace +10 bez enchantmentu *osedlal zlate vanocni prase a prcha zpet do Valhaly*
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tak Bosse jsem nedal, nicméně i tak jsem pokročil. Teď se blížím k tomu bossovi ala Anor Londo. Dost se mi hodil Fire Longsword, ale teď jsem už přesedlal na Broadsword a toho mám na +2, takže DS2 je zase hratelný :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jasny :)) pocital :) ale clovek se uci cely zivot :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam