• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LUKYN: ZEME NA OBZORU KAPITANE :) !
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    sem objevil ameriku, tak po 60+ hodinach v DS1 na PS3 sem si to zkusil dat na PC s DSFix a to je hotovej nextgen!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BANDAI NAMCO Games America • Attention Dark Souls II fans! A free update will...
    http://bandainamcous.tumblr.com/post/108136899811/attention-dark-souls-ii-fans-a-free-update-will
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    konecne jsem poradne rozparil ds2 (poprve me to nejak nechytlo) a uz jsem skoro na konci, paradni hra a jako obvykle zvazuju, ze osocim kamarada na zapujcku naky ty gondole kvuli DeS i tomu Bloodbornu, jak mam rad snad vsechny mozny typy rpg, tak ds style je nejvic:)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Bloodborne: The First 18 Minutes - IGN First
    https://www.youtube.com/watch?v=Tvi51MDOZTQ
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Bloodborne - Chalice Dungeons Explained (Official)
    http://www.youtube.com/watch?v=bBtOGSDNGt0
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: parádní, ale nechybí jim tam to jezero dole s drakem na konci ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    SHARNY: PS+ potřebuješ, ale tu službu mám dost rád a stejně si ji platím na PS3.. (cca 100 Kč měsíčně).. 60 fps ne, to už říkali někdy v prosinci :-)..sám nevím, jestli do toho půjdu, jako na PS4 bych si rád zahrál i jiný hry, ale nejdřív bych chtěl dojet věci na trojce :-D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    SHARNY: hadam 1080p 30fps
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Pojede to na 60 fps/1080p/neplacenej mulťák?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    taky jsem koukal... ale vyjde MH4U takže ps4 tak za rok :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak na xzone už mají ps4 bloodborne bundle, trochu jsem doufal, že konzole bude červená. :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Enviroment, Use the force luke, je tam takovej dvojstalagmitovaj kamen do ktereho jej jde nacpat a on pak sviha do nej ne do tebe davajic ti cas counter-attackovat.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Jakej? Krom parry jsem si žádných fíglů nevšiml..
    JOPS
    JOPS --- ---
    konecne se mi povedlo ziskat achievement za sebrani vsech Faith :) ted uz jenom zbyvaji HEX, Kouzla a Pyromancy, coz si myslim, ze mi u kazdeho chybi asi jedna vec, ale netusim jaka :))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: A zorvna u Gwynna je na jeho zabiti tak krasny gimmick kdyz nemas Solaira
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak jsem se konečně hnul. V DS1 jsem byl zaseklej na Gwynovi. Celou dobu jsem byl zvyklej jet pouze na sílu a krytí. Žádnej parry nebo tak velký uskakování.
    Primární zbraň Zweihandler +9 Fire. Celou dobu jsem chodil v Havel's setu.
    Nemohl jsem ho dát ani kdybych se rozkrájel. Zkoušel jsem různě kombinovat. Někde někdo radil, že je Gwyn na tom blbě s Divine dmg, tak jsem ruzně přehazoval, stejně tak jako, že jsem si původní Zweihnalder přehodil z Lightning dmg na Fire.
    Nic naplat. Ne a ne ho dát.
    Až jsem se nakonec nasral vzal Smoughovo kladivo +5, Havel's set, Havel ring a Speckled Stoneplate Ring a ačkoliv jsem nedával kladivo jako one-hand, šel jsem na něj bez štítu a pouze hrubou silou. Chlastal estusy a mlátil.
    Na druhý pokus bylo po něm.
    Konečně na NG+
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: tak to vidim poprve. PECKA ! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam