• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: no, on je problem i v tom, ze castokrat to ma typek, kterej me nezabil. Vim, ze jsem ted zabil jednoho typka s kosou, pak na me vybehla velka obluda s jednim drobnejsim a jeden z tech dvou me zabil. Tak jsem si sel pro duse a mel to ten typek s kosou, ktere v dobe, kdy ja chcipnul uz byl mrtvej.

Ale je to parada a kdyz se kouknu na trofeje, tak tretiho bosse ma udelanyho jenom 17% lidi, co tuhle hru hrajou :)) Coz neni zrovna nejak zavratne cislo :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    OTAKAR: je to nahodne... plus to jeste muze mit nakej jinej mob vtom miste kde si umrel.. Jen u bosu je to vzdy na zemi
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: A tak to já zase dost, ale to je tím, že jsem na to levej a umírám fakt dost.
    Mimochodem, ještě mi je nejasná jedna věc. Když mě zabijou, tak blood echoes někdy leží na místě, kde jsem zdechl, ale jindy, častěji, je má u sebe mob, co mě zabil a dostanu je zpátky po jeho zabití. Neodhalil jsem, čím se to řídí.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: no jo špatně jsem to odhadl máš pravdu ale za sebe můžu říct že frustrovaný nebývám - daleko víc mě frustruje pitomý design QTE v jiných hrách (např. The order - což je ultra mega hnůj)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Já neřekl blbý, jen že zrovna slovo spokojenost to nevystihuje :) Spíš bych to nazval mírně neurotickým střídáním frustrace a pocitu satisfakce :)
    Po těch pár hodinách, po kterých jsem se nikam nedostal a jsem pořád u první lampy, si říkám, že to vypadá dost povedeně.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: Tak jakýpak z toho můžeš mít blbý pocity. Říkej si - je to dobrá hra a máš to.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Kdepak, já už jsem ostřílenej umírač :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: Hraješ první Souls hur?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno... taky slušný :) tak jsem aspon usetril na doprave :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak aukro 1385 s postovnym. Nekdo to nervove nedal, takze jsem spokojeny
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    BIMBAS: Já kupoval na alze za cca 1.550,-
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ten surtep je oduvodnitelny diky
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI
    SUMI --- ---
    BIMBAS: to už bych si radši koupil tu sběratelku :D šílená cena
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    meji nekde BB za normalni cenu ? Včera jsem se ptal v Tescu a nabidl mi jeden kus za 1899,-, tak sem se suše zeptal, zda je to sběratelská edice nebo co...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    FRIZER: ja myslel ze max vsecho ve storage je 99... vic nejde.
    SUMI
    SUMI --- ---
    DARK SOULSH - Height of Despair
    https://www.youtube.com/watch?v=U-E9HbUqc5k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jak? Chci slyset odu na radost!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: No, spokojenej, nevím, jestli to přesně vystihuje moje pocity při hraní Bloodborne :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LA_PIOVRA: ano máš - funguje to - koupíš si PS plusko - koupíš si bloodborne - starej dark souls a budeš spokojenej.
    SUMI
    SUMI --- ---
    LA_PIOVRA: já do toho asi půjdu, ale musím počkat na výplatu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam