• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. vite ze insight points zvysuji obtiznost hry
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no to ja jsem ho jeste nejak vynechal omylem a rovnou jsem sel na Father Gascoigne.. a tam mi zustali ty BE... a ted jsem ho proste nemohl zabit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: nevim, zda se to da obejit, zas tak dobre tuhle hru jeste neznam, ale znamena to, ze se tam 83% lidi, kteri tuhle hru spustili se tam jeste nedostalo :)

XLEEF: jj, mel jsem to hodne podobne... asi 10k dusi, zamaval jsem bossovi, 2/3 jsem mu ubral a pak mi skocil na zada a bylo to...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: A on se dá nějak obejít? Nebo to znamená, že 17% lidí se tam zatím nedostalo?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jako nejvedsi troll je.. kdyz na zacatku jsem mel asi 8000 be a zenska na levelovani tam neni.. a kdyz clovek objevi prvniho bose a ten ho zabije tak ho to hodi do vesnice.. kde je zenska na lvl, ale jelikoz jsem umrel tak mam 0 be ... :) takove zamer jak nastvat
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja jsem ted zabil 6tyho.. a myslim, ze me ceka kazdou chvilku dalsi.. ale ten paarl boss me teda vubec nesel, jsem to delal asi 10x
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: no, on je problem i v tom, ze castokrat to ma typek, kterej me nezabil. Vim, ze jsem ted zabil jednoho typka s kosou, pak na me vybehla velka obluda s jednim drobnejsim a jeden z tech dvou me zabil. Tak jsem si sel pro duse a mel to ten typek s kosou, ktere v dobe, kdy ja chcipnul uz byl mrtvej.

Ale je to parada a kdyz se kouknu na trofeje, tak tretiho bosse ma udelanyho jenom 17% lidi, co tuhle hru hrajou :)) Coz neni zrovna nejak zavratne cislo :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    OTAKAR: je to nahodne... plus to jeste muze mit nakej jinej mob vtom miste kde si umrel.. Jen u bosu je to vzdy na zemi
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: A tak to já zase dost, ale to je tím, že jsem na to levej a umírám fakt dost.
    Mimochodem, ještě mi je nejasná jedna věc. Když mě zabijou, tak blood echoes někdy leží na místě, kde jsem zdechl, ale jindy, častěji, je má u sebe mob, co mě zabil a dostanu je zpátky po jeho zabití. Neodhalil jsem, čím se to řídí.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: no jo špatně jsem to odhadl máš pravdu ale za sebe můžu říct že frustrovaný nebývám - daleko víc mě frustruje pitomý design QTE v jiných hrách (např. The order - což je ultra mega hnůj)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Já neřekl blbý, jen že zrovna slovo spokojenost to nevystihuje :) Spíš bych to nazval mírně neurotickým střídáním frustrace a pocitu satisfakce :)
    Po těch pár hodinách, po kterých jsem se nikam nedostal a jsem pořád u první lampy, si říkám, že to vypadá dost povedeně.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: Tak jakýpak z toho můžeš mít blbý pocity. Říkej si - je to dobrá hra a máš to.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Kdepak, já už jsem ostřílenej umírač :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: Hraješ první Souls hur?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno... taky slušný :) tak jsem aspon usetril na doprave :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak aukro 1385 s postovnym. Nekdo to nervove nedal, takze jsem spokojeny
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    BIMBAS: Já kupoval na alze za cca 1.550,-