• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: nechytej me za slovo, proste nezklamali :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EZEE: sorry od tebe neberu... "těžko popsat" .)
    první kdo to dokázal nějak kloudně popsat je aleš smutný:
    Bloodborne - recenze - Games.cz
    http://games.tiscali.cz/recenze/bloodborne-recenze-249238

JOPS
    JOPS --- ---
    Co se tyce pistole, tak jsem ji jeste nepouzil... Zbran do obou pazour a funguju stejne jako v Dark Souls :) a umirani je na dennim poradku, tam se nic nezmenilo
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Zbytecne ztacis cas kecama, kup to vole! Smrdi to Demonama, ale je to Dark Souls. Tezko popsat. Pidali tam zase uplne jiny prvky nez cekas...a jestli se bojis pistoli....tak se neboj.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak už jsem to našel :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak mam problem, potrbuju se dostat do Forbidden woods a nevim kudy....
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Předpokládám že třetí boss je pro tebe v Old Yrghnam za kterýho dostanes chalice takže se vrat zpátky do katedrály za druhym bossem a dej se jinou cestou
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    XLEEF: No můžeš jich mít 99 ale koupit jich můžeš víc...takže dávat na to pozor...

Paarl se zatim nedal, musim trochu levelovat....ale witches uz mám a nevim kam dál ted....musim to zas probehnout, dveře se postupně otvíraj.

Nicméně kdyby někdo věděl co udělat v takový hale za Vicar kde se clovek přiblíží ke dveřím je vzat do vzduchu nějakym duchem a umre tak budu vdecnej

Insichtů sem měl asi 25 ale postupně je utrácim takže ok...

Taky je možnost dávat runy nejen do zbraní ale i do sebe, tzn mám 21 blood vialů, zmetci mi dávaj víc echoes a ještě dávám asi o 3 procenta víc dmg
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: Myslim, ze je to az od 15 enemaci maj pak treba kouzla atd.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: no, nevim, ale nekdy mam pocit, ze ti borci vydrzi vic, nez by meli :) a mam jich ted asi 11, tak nevim, zda to je tim...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    btw. vite ze insight points zvysuji obtiznost hry
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: no to ja jsem ho jeste nejak vynechal omylem a rovnou jsem sel na Father Gascoigne.. a tam mi zustali ty BE... a ted jsem ho proste nemohl zabit...
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: nevim, zda se to da obejit, zas tak dobre tuhle hru jeste neznam, ale znamena to, ze se tam 83% lidi, kteri tuhle hru spustili se tam jeste nedostalo :)

XLEEF: jj, mel jsem to hodne podobne... asi 10k dusi, zamaval jsem bossovi, 2/3 jsem mu ubral a pak mi skocil na zada a bylo to...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JOPS: A on se dá nějak obejít? Nebo to znamená, že 17% lidí se tam zatím nedostalo?
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    jako nejvedsi troll je.. kdyz na zacatku jsem mel asi 8000 be a zenska na levelovani tam neni.. a kdyz clovek objevi prvniho bose a ten ho zabije tak ho to hodi do vesnice.. kde je zenska na lvl, ale jelikoz jsem umrel tak mam 0 be ... :) takove zamer jak nastvat
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: ja jsem ted zabil 6tyho.. a myslim, ze me ceka kazdou chvilku dalsi.. ale ten paarl boss me teda vubec nesel, jsem to delal asi 10x
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: no, on je problem i v tom, ze castokrat to ma typek, kterej me nezabil. Vim, ze jsem ted zabil jednoho typka s kosou, pak na me vybehla velka obluda s jednim drobnejsim a jeden z tech dvou me zabil. Tak jsem si sel pro duse a mel to ten typek s kosou, ktere v dobe, kdy ja chcipnul uz byl mrtvej.

Ale je to parada a kdyz se kouknu na trofeje, tak tretiho bosse ma udelanyho jenom 17% lidi, co tuhle hru hrajou :)) Coz neni zrovna nejak zavratne cislo :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    OTAKAR: je to nahodne... plus to jeste muze mit nakej jinej mob vtom miste kde si umrel.. Jen u bosu je to vzdy na zemi
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: A tak to já zase dost, ale to je tím, že jsem na to levej a umírám fakt dost.
    Mimochodem, ještě mi je nejasná jedna věc. Když mě zabijou, tak blood echoes někdy leží na místě, kde jsem zdechl, ale jindy, častěji, je má u sebe mob, co mě zabil a dostanu je zpátky po jeho zabití. Neodhalil jsem, čím se to řídí.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    OTAKAR: no jo špatně jsem to odhadl máš pravdu ale za sebe můžu říct že frustrovaný nebývám - daleko víc mě frustruje pitomý design QTE v jiných hrách (např. The order - což je ultra mega hnůj)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LLGHOSTLL: Já neřekl blbý, jen že zrovna slovo spokojenost to nevystihuje :) Spíš bych to nazval mírně neurotickým střídáním frustrace a pocitu satisfakce :)
    Po těch pár hodinách, po kterých jsem se nikam nedostal a jsem pořád u první lampy, si říkám, že to vypadá dost povedeně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam