• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NJORL
    NJORL --- ---
    ted uz zase jen rozhodovani jestli plechovku nebo neplechovku ... hm ... plechovku
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ha Ha ! Slabsi kusy vzdy podlehnou !
    NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: nemyslim si. me se DS2 fakt libilo, az na ty vicehlavy boss figty :) holt si na ne proste nekoho pozvu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI:
    NJORL: ja tak doufal, ze to tu odsoudite a usetrim si par susni:))
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak jsem nevydrzel ... stahuju ... tesim se
    SUMI
    SUMI --- ---
    15e to stojí pokud máte ds 2 season pass... ještě jsem zapomenul, že jsou jinde poházený itemy a přijde mi, že mě víc invadujou npc (taky mě většina hned vyklepla), přibylo pár npc a některé jsou jinde...třeba heide lokace je plná heid knightů a taky tam čeká menší překvápko..je to pořád ta samá hra, jen mi přijde vyladěnější, dává to trochu větší smysl a vypadá o dost líp, než původní verze :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: not helpful :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fok sit kok .... Ale predchozi verzi mam :F
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: 15 Euro? Jak to myslis? Ted jsem koukal a je to za 30-40 Dolaru.

Obsahuje to ta tri DLC? Ja u nich cekam na slevu. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: 15E ? ja na steamu vidim porad 25... a to je upgrade, pokud nemas predchozi dil, tak to je 40E
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Nope, je to JPN firma ... Musis to koupit aNew ...ale 15E se da zvladnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: zadna zprava, hezky sem, porad premejslim, ze si to koupim, nevim zda na PC ci PS4, ale koupim :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: doubt it
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me by spis zajimalo, jestli ty "vylepseni" pujdou patchem i do puvodni hry
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SUMI: Hele pověz mi víc klidně pošta. mě se dvojka líbila a ty vylepšení mě zajímají.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Těch 15e nelituju (měl jsem na původní hru season pass), bylo příjemný si to zase zahrát... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Navnadil jsi me asi to opet zkusim a zjistim jak moc dobre si to pamatuju a jak na bossech neumru ale budu padat z kmenu, tramu, rebriku atp ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem dojel DS 2 Scholar of the first sin (zatím bez dlc), příjemný překvapení.
    Je to docela pěkně vylepšená původní verze DS 2, vypadá to pěkne, pěkně se to hýbe (PC) a poměrně dost toho pozměnili (potvory na různých místech v jiných počtech, přijde mi, že se i jinak chovají, nový potvory, místy trochu jiný leveldesign a dost dveří zablokovali těma sochama)..
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: tak jestli si ho vyplenil tak jsi to sebral.... jestli iosefka byla na stole tak by jsi to mel taky mit a z wet to mas taky, mrkni do intentare jestli mas 3.
    JOPS
    JOPS --- ---
    XLEEF: ah kurva, abandoned old workshop jsem vyplenil, Iosefku jsem zabil, kdyz klecela na stole, tak to mozna z ni taky vypadlo, mozna jsem ji zabil blbe a jindy :) Wet Nurse mam samozrejme zabityho...

No zkusim se na to znova podivat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam