• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    To uz bloodbornu odzvonilo? Vsichni jedete ds2? Tak to dlouho nevydrzelo...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: ja jsem rad, ze ty sejvy nejdou :) piplacka od zacatku, to ja rad :)

jinak uz tri dny jsem Bloodborne nepustil a strasne se tesim na Dark Souls... Jsem normalni ? :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ja si ta DLC chtel stejne koupit. tak ted je mam. to s tema sejvama je blby, ale pochopitelny
    JOPS
    JOPS --- ---
    a co ten multak ? prej je predelanej, co si pod tim mam predstavit ? fight 3vs3 ci jak ? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem to taky dal pres noc stahovat.... kurva drat :) nevydrzel jsem do slev....

FRIZER:
    ja ten posledni DS2 jeste nehral, dneska se do toho pustim, ale jakmile jednou porazis bosse sam, tak uz vetsinou potom to je sranda, ja kdyz chcipnu, tak vetsinou spadnu do lavy nebo nekam do propasti, kdyz je moznost spadnout :) zatim nejhorsi boss pro me jsou ti dva kone :) ono to je easy, ale bez stitu to je kurva narocny :)))

NJORL: obouruc ESTOC (diky za doporuceni KONDIKU :) ) a behat v trenkach
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak jsem objevil co ta nova verze vlastne prinasi.
    To s temi servery Dx 9 vs DX 11 F A K T nechapu ... kor kdyz rozdil vzhledove je minimalni maximalne nedosahneme " Blightown 2.0 15 FPS " teoreticky

Pros:
    - Game is harder.
    - Audio is greatly improved. Many small ambient sounds added. Nice touch.
    - Enemy AI is slightly better,
    - Same price as all 3 DLC's if you buy the "Upgrade" version.

Cons:
    - A good bit of the new enemy placements are just annoying.
    - Graphical improvements are very minimal, hardly noticable unless youre really looking for them.
    - Savegames from the original release are not compatible with the DX11 version.
    And worst of all...
    - DS2 PC community is now fragmented. DX9 servers are seperate from DX11 servers.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hele ja nevim...jestli je to tim ze sem to x krat prosel, nebo vim postupy ale v tý remastered verzi mi zatim ty boosové prijsou nejaky nerfli....jsou fakt jednoduchy...
    NJORL
    NJORL --- ---
    ted uz zase jen rozhodovani jestli plechovku nebo neplechovku ... hm ... plechovku
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ha Ha ! Slabsi kusy vzdy podlehnou !
    NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: nemyslim si. me se DS2 fakt libilo, az na ty vicehlavy boss figty :) holt si na ne proste nekoho pozvu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI:
    NJORL: ja tak doufal, ze to tu odsoudite a usetrim si par susni:))
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak jsem nevydrzel ... stahuju ... tesim se
    SUMI
    SUMI --- ---
    15e to stojí pokud máte ds 2 season pass... ještě jsem zapomenul, že jsou jinde poházený itemy a přijde mi, že mě víc invadujou npc (taky mě většina hned vyklepla), přibylo pár npc a některé jsou jinde...třeba heide lokace je plná heid knightů a taky tam čeká menší překvápko..je to pořád ta samá hra, jen mi přijde vyladěnější, dává to trochu větší smysl a vypadá o dost líp, než původní verze :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: not helpful :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Fok sit kok .... Ale predchozi verzi mam :F
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: 15 Euro? Jak to myslis? Ted jsem koukal a je to za 30-40 Dolaru.

Obsahuje to ta tri DLC? Ja u nich cekam na slevu. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: 15E ? ja na steamu vidim porad 25... a to je upgrade, pokud nemas predchozi dil, tak to je 40E
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Nope, je to JPN firma ... Musis to koupit aNew ...ale 15E se da zvladnout
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: zadna zprava, hezky sem, porad premejslim, ze si to koupim, nevim zda na PC ci PS4, ale koupim :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: doubt it
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam