• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    pokud vte lokaci sejmes bose tak ta zenska zmizne, nebo ji musis najit a zabit ona nema respawn, objevi se zas jen kdyz zazvonis sinister bell pokud nemas zabiteho bose vte lokaci.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: pokud nekdo prijde k tobe tak muze byt jen jeden.. ja jsem vte lokaci teky myslel, ze to jsou lidi, ale poznas to tak, ze kdyz ho zameris tak nema jmeno, invajteri dycky maj a sviti cervene.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: ah, uz to mu rozumim, dik... tak myslim, ze vcera to byl mix NPC huntera a dvou invaders...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: no ono ti pise furt ze zvoni... protoze vte lokaci je NPC ktere zvoni za tebe a ty ho muzes zabit (takova zenska) takze ten napis se tam ukaze jen aby informoval ze ti to muze nekoho invajtnout, ale az to napise ze bell resonated with someone tak teprve potom tam nekdo prisel.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Jo to je pravda na to jsem zapomněl.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    do +6 se to daj ty kameny i koupit... a chunku do +9 jsem za 1 hru bez dungeonu nasbiral 50 .. (tak 4-5 jsem nafarmil) takze teoreticky pokud najdes ty co muzes tak muzes mit jednu zbran +10 blood stone je jen jeden a dalsi +9 a jednu +8 ( z +6 do +9) jich potrebujes 16.. ale v dungeonech najdes bloodstone takze i za 1 hru muzes tech zbrani udelat vic.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: Nope - NPC invadeři tam v podtsatě nejsou jenom hunter protivníci. Teda nevím jak v offlinu ale v onlinu jsem NPC invadera neměl.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Předtím jsem to napsal trochu zmateně:
    +10 blood rock
    +9 až +7 chunky
    +6 až + 4 twin shardy
    +3 až +1 obyč shardy
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    XLEEF: jo je mozny ze to bylo v Nightmare Frontier.. a ikdyz to sou NPC invaders tak se napise ze slysis zvonit Sinister Resonant Bell?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: Blood rock je jenom jednou chunků je víc. řili na +9 můlžeš mít kýbl ale na +10 ne
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: ses si jistej, ze to jde jenom jednou ? obavam se, ze na +9 mam minimalne 2, mozna tri zbrane
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LUKYN: A kde to bylo? Nechtěl sis povolat náhodou kámiče ale z toho se stal nepřítel? Jako že tam byl fialový a červený invader najedou to totiž jde.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: Jenže to má háček zbraň na plus deset jde v jednom playthrough pouze jednou. A navíc já jsem sice skončil se třema zbraněma na +6 ale pak to chce chunky a ty se mi nepodařilo nafarmit. Takže jsem nakonec nejvíc chodil se základní zbraní. Co jsem měnil byly pistolky.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: a insights vliv nemaj na invite, jen nektery mobove jsou silnejsi.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: Nakonec jsem ho našel :D
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LLGHOSTLL: ja myslel, ze prave nemas to tleskani si rikal
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    LUKYN: 2 invajteri najednou ? To nejde... jen kdyz ty zazvonis, tak te to muze hodit nekam kde jsou 2-3 v coopu. Ses si jistej ze to nebyli jen mobove hunteri ? Treba Nightmare Frontier .. ti to tam hodi invajtera samo, ale take vte lokaci jsou 2 npc co na tebe utoci a vypadaj jak invajteri.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    XLEEF: jj mám - covenanty mi vyšly všechny já myslím že mám všechno kromě gesta od Djury.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    btw jak je to s tema insights/invasions - vcera me najednou zacali invadovat jak za valky, tri invaze v rade, jednou prisli dokonce dva naraz, nevedel sem co sem komu proved nez sem si vsim ze mam asi 15 insights - to kdyz jich mam moc tak me za to takhle sikanujou?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: ne, mas spoustu zbrani ktery muzes bud najit, nebo koupit od poslicku z fontany kdyz porazis bosses a mas od nich badges
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam