• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: neboj, na PS3 mam nahrano asi 800 hodin, takze vim do ceho jdu :)

na PC mam joypad z PS2, takze me to beha v pohode, ale kamarad joypad nevlastni, tak u nej ladime kombinace klavesnice/mys a to sileny trhani, kdyz se otaci kamerou. Coz mam pocit, ze jsem vcera u sebe vyresil DSMfixem (tim lze nakonfigurovat mys a zmizi i to hrozny sekani)

Z toho DSFixu mam trochu hruzu :))

SweetFX neznam, jdu se na to mrknout

Ted sosam texture pack.

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Teda to Ti to ale trvalo! :P ;). Texture packů bude dost,

Tohle nevypadalo špatně:
    Dark Souls HD Texture Pack at Dark Souls Nexus - mods and community
    http://www.nexusmods.com/....com%2Fdarksouls%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fuser%3D0%26id%3D446%26gid%3D162

Jinak předpokládám, že se už hrabeš v DsFixu a SweetFX :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hoj bejci :))

koupil jsem si Dark Souls - Prepare to Die na PC (STEAM verzi).

vsechno mi beha naprosto v pohode, mam joypad, ale chtel jsem se optat na nejakej HD texture pack. Kterej byste doporucili ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: nemel :-D dik
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: Ma ho preplej na Public ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    kucka jak muzu hrat s kamosem pthuneru chalice v coop? posila mi chalice glyph, ale pise mi to ze neni k nalezeni
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: mozna pristi ja mam ps4 u rodicu a jezdim tam tak jednou dvakrat do mesice na vejkend, ale stejne nas to nespoji nebo to bude nevyrovnany s tvym levelem
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: tak se můžem zkusti domluvit nějak o víkendu. Večer by mohl být čas.
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: kamosi nemaj ps4 a kdyz maj tak hrajou rocket league a rikaj ze hraju moc hc hry:)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    SPINGEE: ja to nehraju tak casto a asi lidi co to hrajou mi uz utekli s levelem
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: chm divný, tak zkusit nějakýho kámoše to je pak taky sranda :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: zvonim pro pomoc pred bossem a nic, musim je davat nakonec sam a zkousim to fakt casto a cekam dlouho
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    SPINGEE: divný a v chalicech ti jde o pomoc nebo invade? Já jsem v NG+++ a dozvoním se i tam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: na lvl1 run jsem došel k 4kingovi a tam jsem (jak to jen říci kulantně) ustrnul...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me se na BB libí to hýbání. Přijde mi že je to přesnější než v DSku. Třeba u uskakování jsem si byl jistej v BB ze uhnu. V DS i po evidentnim uhybu spoustim animaci zasahu/fatality. Parry v BB taky dava vic casu.
    Ohledne zbrani bych udelal jednu vec. Dal bych jim stejné staty a podle atributů by se chovaly. Takhle si vybírám zbraň jen podle move setů a většinou končím u jedne piercing a u druhé co má velkou areu efektu
    TOMLORDMIGHTY
    TOMLORDMIGHTY --- ---
    Lords of the Fallen jsem pořídil a dokonce i dohrál.Ale je fakt,že někdy mě ta obtížnost přišla trošku neférová.
    Jakože u jedněch bossů jsem myslel že mi vzteky vytečou nervy pod židli :D
    Navíc mě přišel hrozně nudný design map a vůbec mi to přišlo jako nedotažená hra.Ale relativně jsem byl spokojen
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: prvni lokace je takova dost podobna Dark Souls I. Spousta zkratek, ale potom dal si taky oteviras zkratky, ale do tech lokaci se dostavas klasickym teleportem. Muzes to odchodit pesky, ale ty teleporty to hodne zrychly. Urcite to neni tak promakane je v DS1
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jak je na tom v tomhle BB? spis spojitej svet jako ds nebo skoky jako 2?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DS je samozrejme legenda, desing a ruznorodost levelu , bossove , lore, proste best
    Ale mam rad i ds2 i bb. bb je taky desingove vysoko ale oproti ds1 je tam toho min a mensi ruznorodost.
    Bb ma ale nejuchvatnejsi grafiku
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    LLGHOSTLL: nevim jakou sou ted meritka mam urcite vic jak sto, ale v new game+ story lajne se dozvonim vzdy, chalicech vubec
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: daval:) a porid si to na pc, modovana verze vypada lip, nez by vypadala i ta konverze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam