• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: well said
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak já vám to řeknu jo? Já to včera zapnul. Půjčil jsem si účet kamaráda a o půl jedné ráno vyráběl holohlavého vousatého Bobanase. Zkusil jsem skládací břitvu a meh. K tomu to strašně členité prostředí. Vůbec moje oko neodpočívalo, nemeditovalo jako ve zbroji se štítem v Underburgu. Dark fantasy vystřídal strašně nesympatický horor. Nemám hororové hry rád, a tak až tady jsem se v Miazakiho hrách začal bát každého rohu. Je to větší zápřah na pumpu (ten horor) ale je to teda síla. Opravdu. Jsem dojat. Takže břitva? Ne, znovu.Tak jsem zkusil bič. Taky ne. Skončil jsem u sekery. O půl páté jsem pokořil Cleric Beasta a šel spát. Jsem toho plnej. Je to silnější než jsem si myslel. Je to dál než jsem si myslel že jsem schopen dohlédnout... Jako milovník první Miazakiho hry musím říct že si připadám jak sportovec. Jako závodník Tour de France který až za dva roky zjistí že musí zpocené triko odevzdat protože měl v krvi vagón steroidů.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: těch 13MB je patch... psali že než dají datáč že bude patch...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, ten mi přijde asi jako the best :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja jedu na DS z PS2 :))

jinak rozhodne asi vzit XBOXovej joypad na PC
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Na jakém gamepadu pro PC kdo hrajete DS? Bráchovi zemřel, a tak hledám alternativu. Osobně jedu na Dualshocku přes MotionJoy a pohoda :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jak venku ? ja furt vidim na ps preorder
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: jasne, tak nejak predpokladam, ze to samy bylo i v DS1 a DS2 :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    koukám ze Old hunters uz jsou venku. Nicméně na ps storu to píše že to má velikost 13Mb. To je zase nějaká bota, že už to v té hře dávno je, jenom zamčený ne ? :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: tak pardon, hned jak vyleze GOTY tak na to vlítnu .) Ještě napíšu...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: to je dobrej nápad
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: to asi pozdeji ne ? datadisk je az 24.11.2015
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jedte ale premyslim ze pockam na goty. 20. Vychazi verze i datadiskem...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: u BB jsem mel krivku zabavy takovou trochu zvlastni...

ze zacatku kulervouci zalezitost, fakt jsem si to uzival, pak jsem zabil hlavniho bosse a nejak nebyla vubec zadna motivace hrat znova... Obcas jsem to zapnul, ale hra me dokazala behem chvilky strasne nasrat a zase off. A pak kolega rikal, dame dungeony. A zase me to brutalne chytlo. A vlastne az doted :) A dungeony doporucuju. Obzvlast ty posledni petkovy, to jsou jatka a super lokace na farmeni krve :) Tam za jedno patro i s bossem ziskate 200-400 000 kousku krve a to se vyplati :)

No a ted jsem uz konecne na platine :)
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    _KOFILA_: hra super... multak je trosku pokazenej... to zvoneni mi nevyhovuje DS2 to mel lip udelany (to pripojovani) soulmemory ne :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: třeba se sejdem o víkendu. Ať se ti to líbí. Já to považuji za stejnou drogu jako Demon's. Ale to je kontroverzní :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak dneska zaběhnu pro Bloodborne a zítra začínám hrát. Takže kdo si budete chcít zahrát online (se mnou) tak id "traktoristka"... Doufám, že to na mne zapůsobí jak Demons Souls (hru považuji za nejlepší z toho co miazaki udělal). První souls jsem hrál online nonstop snad rok... Tady a teď to musím kontcentrovat do pár hodin resp. dní. Tak vás rád uvidím .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Nějaký nový gameplay BB
    Bloodborne - November 20th, 2015 Update - First gameplay Footage - PS4
    https://www.youtube.com/watch?v=DMZp8kY01jg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Asi budu jeden z mála, co ještě jede vanilla DS2, ale konečně si začínám zvykat na mechaniku hry. Oproti DS1 jedna to už nejedu tak extra pleachovka style a taky jsem si oblíbil Mace. Nějak se mi nedaří si ještě zvyknout na Slow speed weapons :)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: ten pes nic moc, amygdala je horší ale dá se to. Nicméně já když to šel poprvéí tak jsem to cheesnul přes short ritual
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: jj, amygdalla a hlavne ten ohnivej pejsek, ten nam daval kour docela dlouho :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam